Wanted (2008): Русский трейлер №3

Δες/Κρύψε το US trailer #4

Το Wanted (2008), η πρώτη ταινία του Timur Bekmambetov stateμεριά, προορίζεται για τεραστιότητα στη Ρωσία, που ο σκηνοθέτης φαίνεται να εγκαταλείπει οριστικά, αναμενόμενα χωρίς να είναι και πολύ διαφορετικό από τη προηγούμενη δουλειά του εκεί, όπως φαίνεται στο τρίτο trailer αλλά και στα προηγούμενα (κομπλέ με διαφορετικά κοψίματα για γυναίκες και πλανκτόν) που κυκλοφόρησαν στη χώρα όπου το Day Watch (2006) ήταν μεγαλύτερο από τη Πρωτοχρονιά.

Κατά τα άλλα, από τον Οκτώβρη που κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του φιλμ της Universal, όσα έγραφα, και συνοψίζονται στη σχέση με το κόμικ μόνο στον τίτλο (με τις ευλογίες του Millar που πήρε τα λεφτά πριν το αρχίσει) και στη σχέση με μεγάλο ρόλο της Αντζελίνας μόνο στη προώθηση (που κάτι χρειάζεται να πουλήσει), έχουν γίνει κοινός τόπος. Αλλά η έξοδος στις αίθουσες, προγραμματισμένη αρχικά για Μάρτη, αργεί ακόμα ένα μήνα, έχοντας μετακινηθεί για να καλύψει το κενό που άφησε το Valkyrie του Tom Cruise αναχωρώντας για Οκτώβρη τότε και για τόπο χλοερό όπως πάει πια. Απέναντι στο, θρυλικό ήδη στις παιχνιδοεταιρείες, WALL•E (2008) πλέον, η ταινία χρειάζεται αποφασιστικά ενήλικο κοινό και απορείς πως δεν της κατέβηκε να κόψει κάνα redband trailer γι' αυτό, μέσα στα άπειρα που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα προς γενική αδιαφορία, αντί να το τρομοκρατεί με σκελετωμένα χέρια στις αφίσες. Πάντως τα χαμηλά (για το Hollywood, και υγρά ονειρικά για τον Bekmambetov) $65 εκατομμύρια του προϋπολογισμού, φαίνεται ακόμα να μπορούν να αποσβεστούν, και οι σεναριογράφοι, Derek Haas and Michael Brandt, φέρεται ήδη να ετοιμάζουν το sequel. Το οποίο προφανώς θα πρέπει να περιμένεις κι εσύ για τίποτα νέο πια, αφού δε φαίνεται να έχει μείνει αδημοσίευτο και πολύ φιλμ που να αξίζει τον κόπο, από μια παραγωγή που φαίνεται να παίρνει τον εαυτό της πολύ αμερικάνικα σοβαρά (μετά και το rating, "R for strong bloody violence throughout, pervasive language and some sexuality", που δε περιλαμβάνει τη μαγική λεξούλα nudity, αν έχεις τάσεις σκελεθροφιλίας).


One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Η Universal έβγαλε στην Apple το κόκκινο τρέιλερ του Wanted, που είναι ουσιαστικά το 5ο αμερικάνικο με 1-2 σκηνές από το 6ο ρώσικο (αν μετρήσεις και τα γυναικεία και πλανκτονικά για να μην είσαι μισογύνης και ρατσιστής), και αποτελεί το 56ο που κυκλοφορεί συνολικά στον πλανήτη (αν μετράω καλά). Φυσικά στα γιουτιούμπια, το ίδιο ακριβώς, βόσκει ελεύθερο εδώ και καμιά βδομάδα χωρίς κανένας να ασχοληθεί ή να το πάρει καν χαμπάρι.

    Η είδηση είναι ότι το βιντεάκι με τον τύπο που τα παίρνει ξαφνικά στο γραφείο και το ισοπεδώνει σκουντουφλώντας, μαζεύοντας και πολύ περισσότερη προσοχή από τους κλιποφάγους, αποτελεί έμπνευση του (σκηνοθέτη) Bekmambetov για να προωθήσει τη ταινία, αντικαθιστώντας τη (περίπου) πρωταγωνίστρια που γεννοβολάει πάλι.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.