Wanted (2008): Υπερκακούργο trailer


Μετά τις φωτογραφίες της Αντζελίνας από τα γυρίσματα στην Πράγα σε διάφορα συμπλέγματα με μια κόκκινη Dodge Viper που βγήκαν τον Αύγουστο, και τις φωτογραφίες της Αντζελίνας από το φιλμ σε διάφορα συμπλέγματα με τα μάτια σου που βγήκαν το σαββατοκύριακο, κυκλοφόρησε τα ξημερώματα και το trailer της Αντζελίνας του Wanted (2007) για να ολοκληρώσει(ς).

Το φιλμ που φιλοδοξεί να επαναλάβει κάπως τα κατορθώματα των 300 (2007) ανοίγοντας την Άνοιξη, με "σκληρό" rating και απευθυνόμενο στο ίδιο κοινό, είναι κι αυτό βασισμένο σε κόμικ, το ομώνυμο του Mark Millar. Βασισμένο κατ' όνομα ακριβέστερα, αφού ο.. θρύλος λέει ότι γράφονταν σχεδόν παράλληλα από την αρχή, με κοινή αναφορά το πρώτο τεύχος. Και ξαναγράφτηκε στη συνέχεια στα μέτρα της (το μάντεψες) Αντζελίνας που ανέλαβε ρόλο δευτεροπρωταγωνίστριας, με λίγο χρόνο στα γυρίσματα και πολύ στην προβολή. Η αρχική σύλληψη του Millar είχε κέντρο έναν υπερκακούργο εκτελεστή με στοιχεία από Eminem, και δορυφόρο-μέντορα κάτι σε Halle Berry ως Catwoman (2004), σε ένα σύμπαν όπου οι υπερήρωες ήταν όλοι νεκροί και κατοικούνταν από αναφορές σε άλλους, κόμικ και μη, χαρακτήρες. Αλλά στο δρόμο της μεταφοράς προέκυψε ότι βλέπεις, για λόγους που μπορείς εύκολα να καταλάβεις (για παράδειγμα, οι υπερ- καταστάσεις θέλανε και υπερ- προϋπολογισμό, η Χάλι έχει συνδεθεί ήδη με αρκετές υπερ- ηρωίδες, και ο Marshall Bruce Mathers III υπερ- αρνήθηκε να συμμετέχει). Όμως τελικά για όλα φταίει, σύμφωνα με όλους, η (yep) Αντζελίνα και ότι απαίτησε.

Η παραγωγή της Universal εξαργυρώνει και όλες τις δάφνες που μάζευε ο Κοζάκος σκηνοθέτης Timur Bekmambetov στη Ρωσία σε απομιμήσεις μπλοκμπαστεριών στιλ Dnevnoy Dozor (2006) και ο Σκωτσέζος James McAvoy στην Αγγλία σε δράματα εποχής στιλ Becoming Jane (2007). Και το αποτέλεσμα είναι ο (ημιτελής ίσως) αχταρμάς που βλέπεις, με ίσες πιθανότητες να βρει γι' αυτόν ακριβώς το λόγο μεγάλο κοινό ή να συναντήσει παγερή αδιαφορία. Με άλλα λόγια, όλα εξαρτιόνται από την Αντζελίνα.


Previously on Movies for the Masses: Bee Movie (2007): 6λεπτο clip

No Responses so far.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.