Bee Movie (2007): 6λεπτο clip

Δες/Κρύψε το final trailer

Για τουλάχιστο το μισό της δεκάχρονης διάρκειας του sitcom του, ο Jerry Seinfeld ήταν με διαφορά ο πιο αγαπημένος και ακριβοπληρωμένος διασημότητος της Αμερικής. Αλλά αντί να περάσει στη συνέχεια στη μεγάλη οθόνη όπως κάναν φτωχότεροι σε όλα συνάδελφοί του, προτίμησε να ψιλοαράξει και να ξαναγυρίσει στις περιοδείες και τη stand up comedy. Δέκα χρόνια μετά, κι ενώ οι περιφερειακές επαναλήψεις του Seinfeld είναι ακόμα πιο δημοφιλείς από τις περισσότερες τρέχουσες σειρές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχει κάνει εκεί τηλεοπτική κατάληψη και ζωντανά, προωθώντας την πρώτη του μη εμφάνιση στο πανί, το Bee Movie (2007), το νέο κινούμενο της Dreamworks όπου είναι συνσεναριογράφος, συμπαραγωγός, και η φωνή του μέλισσου που βγαίνει από την κυψέλη, πιάνει φιλίες με μια ανθοπώλισσα και μηνύει την ανθρωπότητα για την εκμετάλλευση του είδους του και του μελιού του.

Ο συνδυασμός εξωγήινης επαγγελματικότητας του Seinfeld και αντίστοιχης ικανότητας της Dreamworks να μετατρέπει τις παραγωγές της σε χρυσωρυχεία στα ταμεία έχει δώσει μέχρι τώρα, επιπλέον, δυο teaser (#1, #2) με ζωντανή δράση και εμφανίσεις του Chris Rock (μέλος του all star cast) και του Steven Spielberg (που έπεισε τον ζάπλουτο κωμικό να κάνει και κάτι κινηματογραφικό), εντυπωσιακά ακροβατικά στις Κάνες, ένα κλιπάκι για την Dolby, και δυο trailer που προβάλλουν το animation και την ιστορία. Εκτεταμένη εκδοχή του πρώτου (trailer) μπορείς να πεις και το εξαμινίτικο κλιπάκι με την πρώτη έξοδο του μέλισσου με το μοντέρνο πουλόβερ από την κυψέλη που κυκλοφόρησε ξημερώματα στο Yahoo! Movies. Και αυτό που μπορείς να πεις με σχετική σιγουριά είναι ότι αρκετοί ακόμα δε χώνεψαν ότι η διάρκεια θα είναι όλη κινούμενη (μάλλον επειδή δε φαίνεται και τόσο άσχημη ιδέα τελικά) και η ταινία θα επαναλάβει, απέναντι στο American Gangster (2007) την ερχόμενη βδομάδα, την περσινή ταμειακή γιγαντομαχία Happy Feet (2006) και Casino Royale (2006). Σύμφωνα με το tracking που τις φέρνει και τις δυο πάνω από τα $40 μύρια, και για το πρώτο weekend τουλάχιστο.


Previously on Movies for the Masses: I Am Legend (2007): Διπλό trailer μοναξιάς

2 Responses so far.

  1. dark tyler said

    Το κρίμα είναι οτι ο Seinfeld είναι ελεεινός ηθοποιός (κάτι που είχε σατιρίσει κατ'επανάληψη και στη σειρά του) και φαντάζομαι αυτό είχε να κάνει με την άρνησή του να μεταπηδήσει στο σινεμά. Γιατί στη σειρά πες ΟΚ, έπαιζε τον εαυτό του. Το animation ήταν φαντάζομαι ο τέλειος συμβιβασμός...

  2. Anonymous said

    Αυτό το κλιπάκι επιβεβαιώνει πως το bee movie θα ειναι απο τις πλεον αδιαφορες και κακοφτιαγμενες animated ταινιες...!!!
    Δεν ειναι ολοι pixar...

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.