30 διπλές προσκλήσεις για Αποπλάνηση

DeceptionΔες/Κρύψε το trailer


Η Odeon σας προσκαλεί στην avant première του θρίλερ Αποπλάνηση. Την Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Odeon StarCity στο Νέο Κόσμο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ο Χιου Τζάκμαν ("X-Men", "ThePrestige"), ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ("Big Fish", "Cassandra's Dream") και η Μισέλ Ουίλιαμς ("Brokeback Mountain") πρωταγωνιστούν σε ένα αγωνιώδες θρίλερ, όπου τίποτε δεν είναι αυτό που φαίνεται.

    Ο Τζόναθαν είναι ένας λογιστής που ζει μια ήρεμη, σχεδόν ανιαρή, ζωή. Όλα αλλάζουν όμως όταν συνάπτει φιλία με έναν χαρισματικό δικηγόρο, τον Γουάιατ, μέσω του οποίου ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες sexclub, γνωστό ως "The List". Ο Τζόναθαν βυθίζεται ολοένα και περισσότερο σε έναν νέο κόσμο, μέχρι που βρίσκεται μπλεγμένος ως ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση μιας γυναίκας και για μια ληστεία πολλών εκατομμυρίων. Τώρα θα πρέπει να ξεσκεπάσει τα μυστικά που κρύβει ο κόσμος στον οποίο έχει παγιδευτεί πριν είναι πολύ αργά...



    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στη πρόσκληση, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή γίνεσαι θαμώνας σεξοκλάμπ, εξαφανίζεις το πιο ξανθό λαγουδάκι και μας ταχυδρομείς φωτογραφίες του με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Apoplanhsh". Τα ονόματα στις προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι την Τρίτη (και ειδοποίηση θα πάρουν μόνο οι τυχεροί). Πέρα από τη πλάκα που κάνω με τη διαδικασία (για να μη γράφω τα ίδια δεκάδες φορές), το θέμα (ή subject) του e-mail είναι σχετικά σημαντικό, ειδικά αν τα e-mail σου έχουν μια τάση να πάνε κατευθείαν στο spam.


    Credits: σε μένα που μου κάνει ιδιωτικές προβολές η Odeon αλλά προσκαλώ και κανέναν άλλον, για ξεκάρφωμα.

  2. cheaptalk said

    Μοίρασα τις προσκλήσεις έστω και αργά. Δε προλάβαινα νωρίτερα, συγγνώμη, έδωσα και πεντέξι παραπάνω, μπορεί να δώσω και τρειστέσσερις ακόμα.

    Οι συμμετοχές ήταν πάνω από 100 αυτή τη φορά, αριθμός εντυπωσιακός αν σκεφτείς ότι δεν έβγαλα flashάκι στα features (και λόγω έλλειψης χρόνου και γιατί έμεινε το θέμα πρώτο για μέρες και γιατί δεν είχα όρεξη να μετράω κι άλλα τόσα e-mail) και έχει και ημιτελικό το Euro την ίδια ώρα.

    Επειδή πάντα αισθάνομαι άσχημα να αφήνω πολύ κόσμο απέξω, έφτιαξα και μια πρόχειρη λίστα με τις προτεραιότητες, τουλάχιστο για να ξέρεις και τι να περιμένεις. Για να πάρεις λοιπόν πρόσκληση, καλό είναι να είσαι:

    * μαθήτρια και να μας στέλνεις από το σχολικό δίκτυο
    * φίλος μας ή να έχεις γίνει. Όπως και να το κάνουμε να μας διαβάζεις χρόνια, να έχεις πει και κάνα ευχαριστώ, να είσαι.. άνθρωπος, μετράει.
    * μέλος του group στο facebook, και να το γράφεις και στο e-mail
    * πραγματικός. Δυστυχώς gmail, hotmail, yahoo, κτλ. φτιάχνει ο καθένας και έχουμε πήξει στις ανύπαρκτες συμμετοχές. Αν στείλεις από otenet, forthnet, hol, κτλ. ή από την σχολή σου ή την εταιρεία σου, κερδίζεις πόντους.
    * γυναίκα
    * γρήγορος. Οι πρώτες συμμετοχές κερδίζουν με μεγαλύτερη συχνότητα, αν και πάνε πια οι εποχές που δίναμε με σειρά προτεραιότητας.

    Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να θες να δεις τη ταινία και να θέλει η ταινία να σε δει. Οι πρεμιέρες δε γίνονται για όσους δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν (αλλά για το υποψήφιο κοινό), κι εμείς δεν έχουμε όρεξη να στέλνουμε λίστα με άτομα που δεν είχαν και πολύ σκοπό να πατήσουν (και δε πάτησαν). Αλλά δυστυχώς είναι και το πιο δύσκολο να διαπιστωθεί εύκολα.

  3. Anonymous said

    Από elmord2: Θυμόσαστε το Derailed με Κλάιβ Όουεν και Jenifer Aniston; Εδώ έχουμε ένα ερωτικό θρίλερ, πολύ παρόμοιας κοπής (έως πανομοιότυπης), μόνο που δυστυχώς – παρά τις φιλοδοξίες του και κάποιες φιλότιμες προσπάθειες στην αρχή – δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει. Αν και το πρώτο μισό του έργου βλέπεται ευχάριστα και οι αντιδράσεις του λογιστή που βρίσκεται ξαφνικά λαθρεπιβάτης σε έναν κόσμο που ούτε ονειρευόταν ότι υπήρχε είναι αρκετά ενδιαφέρουσες (αν κάτσεις και κρατάς σκορ όπως η παρέα μου θα διασκεδάσεις αρκετά), στο δεύτερο μισό οι ανατροπές που μας οδηγούν στη λύση της πλοκής είναι και προβλέψιμες και συχνά λίγο πρόχειρες. Υπάρχουν αρκετά σημεία που λες, οκ, αυτό δεν στέκει και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο έρχεσαι αντιμέτωπος με μια απόφαση του Μακ Γκρέγκορ κολάζει και boy scout και θέλεις να φωνάξεις «τι κάνεις εκεί βρε πατομπούκαλο; Ξύπνα! Μετά από ολόκληρη ταινία συνεχίζεις να είσαι λαπάς; Grab and run!» Ένα ακόμα προσωπικό μου παράδοξο είναι ότι δεν μπορώ να συνηθίσω το Χιου Τζάκμαν σε ρόλους κακού. Έχοντας δει το Kate & Leοpold και τους τρεις Xmen, όσο και να προσπαθεί, όσο και σατανικός να θέλει να γίνει, εμένα δεν παρασύρει. Χωρίς να κάνει κάποιο ιδιαίτερο λάθος ο άνθρωπος (δεν είναι άτονος ούτε overplays), μου βγαίνει ένα «ναι Χιου, τώρα μας έπεισες!». Όπως και να το κάνουμε, Κασέλ δεν είναι! Ίσως θα πρέπει να ξαναγυρίσει σε ρόλους sexy hunk που του πάνε περισσότερο (αν δεν κάνω λάθος, θα τον δούμε σε κάτι τέτοιο στο Australia με την Kidman, έτσι δεν είναι; Drooling already!:) )

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.