REPO! The Genetic Opera (2008): Cult classic trailer

Δες/Κρύψε το trailer #1

Μερικές μέρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα στην επίσημη σελίδα του φιλμ, το δεύτερο trailer του REPO! (2008) εμφανίστηκε στο καναδέζικο MSN, στα πλαίσια της προώθησης του φετινού Fantasia, του μεγαλύτερου και παλιότερου βορειοαμερικάνικου ειδικού φεστιβάλ, σύμφωνα με όχι κανέναν άλλον αλλά τον φίλο μας τον Todd Brown που συμμετείχε στον προγραμματισμό του.

Η Γενετική Όπερα θα παίξει στο Montréal στις 18 Ιουλίου πρώτη φορά ανοικτά για το κοινό λοιπόν, όμως από τις αρχές Μαρτίου όταν και άρχισε τις επαφές με τους κριτικούς σε σκοτεινές αίθουσες, έχει εξασφαλίσει status ανάλογο του Rocky Horror Picture Show (1975). Στο (ακόμα) πιο σεξοαιματηροβιομηχανικό, αφού τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Darren Lynn Bousman, συνεχιστής του franchise του SAW (2004). Η ιδέα, της επανάκτησης.. μεταμοσχευμένων οργάνων όταν οι κάτοχοί τους δε πληρώνουν τις δόσεις τους, ανήκει στους Darren Smith και Terrance Zdunich που είχαν προσλάβει τον Bousman, το 2002 όταν ήταν παγκοσμίως άγνωστος, για το πρώτο ανέβασμα της πρώτης μεγάλου μήκους (είχαν γράψει και.. δεκάλεπτη) οπερατικής υλοποίησής της. Το οπερατικό της υλοποίησης σημαίνει βέβαια ότι κανένας δε μιλάει, ούτε στο σανίδι ούτε στο πανί, και σε συνδυασμό με τη κακή περίοδο για τον τρομοχώρο και την ακόμα χειρότερη για τις μικρομεσαίες ανεξάρτητες παραγωγές, σε μια αγορά κορεσμένη μιας οικονομίας στα όρια της ύφεσης, θα οδηγούσε στη μαρμάγκα που έφαγε και την άλλη παραγωγή της Twisted Pictures, το Trick 'r Treat (2009?). Αν όλοι δε τη πέφταν στη Lionsgate, πολύ πιο χοντρά απ' ότι για το θάψιμο του Midnight Meat Train (2008), με αποτέλεσμα η εταιρεία να ορίσει ημερομηνία εξόδου για το φιλμ, στις 8 Αυγούστου, και να κανονίσει και τα σχετικά για προβολή στη Comicon (στις 24 Ιουλίου, σύμφωνα με τον Bousman). Για να 'χεις εναλλακτικό στο Mamma Mia! (2008) που πέρασε αυτή τη βδομάδα από το Λαγονήσι και θα σου σκοτίζει τα αυτιά από την Πέμπτη σε Ελλάδα και Αγγλία.


Previously on Movies for the Masses: Eagle Eye (2008): Μεγάλο trailer

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Η ημερομηνία στην αφίσα αποκαλύπτει την όχι και τόσο κρυφή αρχική ημερομηνία εξόδου (25 Απριλίου) του REPO!, ενώ η καινούρια (8 Αυγούστου) παραμένει ανεπίσημη. Η ιδέα (των οργάνων με δανεικά) διεκδικείται και από τον Eric Garcia, ο οποίος είχε γράψει κι ένα βιβλίο λέει, και ετοίμασε και το σενάριο για το Repossession Mambo (2009?) της Universal που βρίσκεται ακόμα σε post-production, επίσημα γιατί θέλουν δουλειά τα εφέ.

  2. cheaptalk said

    Το δεύτερο trailer ανέβηκε στην επίσημη σελίδα, ψιλοκαθυστερημένα αφού την ενημερώνουν ολόκληρη και αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως εξηγεί ο ίδιος ο Darren Lynn Bousman σε σχετικό εισαγωγικό βιντεάκι. Πάντως η ποιότητα είναι πολύ καλύτερη, και κάποια animation γίναν πιο.. κινούμενα, οπότε αντικατέστησα αυτό από τη Fantasia στο θέμα.

    Κατά τα άλλα, τα καλά νέα είναι ότι, σύμφωνα με το Bloody Disgusting, η Lionsgate (ξανα)όρισε επίσημη ημερομηνία εξόδου. Τα άσχημα είναι ότι αυτή είναι η 7η Νοεμβρίου.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.