100 διπλές προσκλήσεις για Νεότητα Χωρίς Νιάτα

Youth Without YouthΔες/Κρύψε το trailer


Η Audio Visual σας προσκαλεί στην avant première της δραματικής ταινίας Νεότητα Χωρίς Νιάτα. Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στις 6μισι το απόγευμα στο ΝΙΡΒΑΝΑ στους Αμπελόκηπους.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

5 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Όταν ένας κεραυνός χτυπάει τον 70χρονο καθηγητή γλωσσολογίας Ντόμινικ Ματέι (Τιμ Ροθ), αρχίζει να ξαναγίνεται σιγά-σιγά νέος. Ο Ντόμινικ ξανανιώνει όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο στους Ναζί επιστήμονες, οι οποίοι τελικά τον εξαναγκάζουν να ξενιτευτεί. Ενώ βρίσκεται υπό διωγμό, ο Ντόμινικ βρίσκει το χαμένο του έρωτα στο πρόσωπο της Λώρα και παράλληλα προσπαθεί να ολοκληρώσει την έρευνά του πάνω στην προέλευση της ανθρώπινης γλώσσας. Όταν η επιστημονική του αναζήτηση φτάνει να απειλεί το καλό της Λώρα, εκείνος καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο έργο της ζωής του και στο μεγάλο του έρωτα.

    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή μαζεύεις κεραυνό σε μπουκάλι και μας το ταχυδρομείς θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Neothta Xwris Niata". Τα ονόματα στις προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι Τρίτη βράδυ - Τετάρτη πρωί, αλλα γενικά, αυτή τη φορά, αν στείλεις mail μπορείς να θεωρείς ότι το όνομά σου θα είναι και στη λίστα.

    Credits: στις παλιές αγάπες που δε πήγαν στον παράδεισο και περιφέρονται φαντάσματα. Και στον Καζιάνη που κλείνει πρεμιέρες στα τυφλά.

  2. cheaptalk said

    Έκανα το θέμα τυπικά sold out, μιας που όλο και καμιά συμμετοχή παίρνουμε κάνα χρόνο αργότερα (όχι ότι το SOLD OUT και η περσινή ημερομηνία αποκλείουν εντελώς τη πιθανότητα). Οι μισές προσκλήσεις μείναν αδιάθετες, όπως υπαινίχτηκα ήδη ότι περιμέναμε, αφού (το θέμα) το ανέβασα καθυστερημένα και δε το σμπρώξαμε.

  3. Anonymous said

    περιμένω να δω πόσα αστερακια θα βάλετε σε αυτη την ταινία :P

  4. cheaptalk said

    Δε γράφεις τη κριτική, γιατί την έχω δει εδώ και καιρό, προσπαθώ να τη ξεχάσω, κι έχω κι άλλες τρεις να βγάλω? :p

  5. cheaptalk said

    Γενικά, σα μίνι διαγωνισμός, όποιος στείλει κριτική που να δημοσιεύεται μέχρι το μεσημέρι, κερδίζει προσκλήσεις για τις επόμενες πέντε πρεμιέρες των Μαζών (ξεκινώντας από Wackness και Pride and Glory).

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.