50 διπλές προσκλήσεις για Ήρεμο Χάος

Caos CalmoΔες/Κρύψε το trailer


Η Rosebud σας προσκαλεί στην avant première της δραματικής ταινίας Ήρεμο Χάος. Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στην ΕΛΛΗ, Ακαδημίας 64.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Με ένα θαυμάσιο καστ, τον Ρόμαν Πολάνσκι σε μια cameo εμφάνιση και μουσικές από τον Ρούφους Γουέινραϊτ ("Το Μυστικό του BrokebackMountain") και τους Radiohead, μια ταινία που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές στο Φεστιβάλ Βερολίνου. Βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο βιβλίο του Σάντρο Βερονέζι.
    Ο χαμός της πολυαγαπημένης του γυναίκας είναι η αιτία που ο Πιέτρο Παλαντίνι βρίσκεται σε μια κατάσταση... ήρεμου χάους. Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πάει τη δεκάχρονη κόρη του Κλαούντια στο σχολείο και από τότε η ζωή του θα πάρει μια άλλη τροπή. Θα αρχίσει να περνάει τις μέρες του στο παγκάκι έξω από το σχολείο της κόρης του σε μια προσπάθεια να είναι συνέχεια κοντά της. Ο κόσμος της Κλαούντια είναι αυτός που θα τον βγάλει από το προσωπικό του χάος.


    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή πηδάς, λυτρωτικά, ώρες ατελείωτες, από πίσω, ξανθιά μαμά, και μας ταχυδρομείς την καταδίκη της συνόδου των επισκόπων με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Hremo Xaos". Οι προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι τη Τρίτη το βράδυ και αυτή τη φορά προβλέπεται να μπορείς να φέρεις και τους φίλους σου. Το θέμα (ή subject) του e-mail παραμένει πάντως σχετικά σημαντικό, ειδικά αν τα δικά σου έχουν μια τάση να πάνε κατευθείαν στο spam.


    Credits: σε μένα που ψάχνω ακόμα τη λύτρωση, και στον rotweiler για το μπανεράκι του φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης που σουλατσάρει αυτές τις μέρες στις Μάζες.

  2. cheaptalk said

    Συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις και στο event Avant Premiere: Caos Calmo στο Facebook.

  3. cheaptalk said

    Καμιά 45αριά προσκλήσεις μοίρασα, έτσι κι αλλιώς η αίθουσα έχει θέσεις, μέχρι και αύριο το θέμα θα μείνει ανοιχτό για συμμετοχές λοιπόν, ε και γενικά δε θα διώξουμε και κανέναν ;-)

  4. cheaptalk said

    Έστω και αργά, για τις μελλοντικές γενιές, έκανα το θέμα "sold out", περνώντας και μια πολύ χειρότερα συμπιεσμένη πρόσκληση, από αυτή που είχα ανεβάσει αρχικά, στην Otenet επειδή ο Blogger για κάποιο λόγο επέμενε να τη ξανασυμπιέζει.

    Αν βρέθηκες στη πρεμιέρα θα ξέρεις ότι κανέναν έλεγχο δε κάναμε στην είσοδο, αφού ο ακατανόμαστος υπεύθυνος δε πάτησε, κι εγώ έφτασα αργά και χωρίς τη λίστα (δικιά μας και του Galaxy) που ο τρισκατάρατος θα έστελνε, υποτίθεται, με fax.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.