X-Men Origins: Wolverine (2009): Oscar host teaser

Δες/Κρύψε τα character spots #1-#3

Τον μόνο τρόπο να μπει φέτος στα Όσκαρ --μετά τη φλόπα του Australia (2008)--, βρήκε κι ακολούθησε την περασμένη Παρασκευή ο Hugh Jackman: ως παρουσιαστής, σε μια τελετή που, αν μη τι άλλο, αναμένεται σίγουρα διαφορετική, χωρίς κωμικές εισαγωγές και πολυαμφισβητημένης ευστοχίας χιουμοριστικά σολαρίσματα του κεντρικού παρουσιαστή. Αυτός είναι μάλλον ο μόνος τρόπος που μπόρεσαν να εμπιστευτούν οι νέοι παραγωγοί της τελετής, για να περιορίσουν τη διάρκειά της, κι αν και έχουν δηλώσει ότι θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν στην απονομή την αίσθηση πάρτι νυχτερινού club που είχε κάποτε, φαίνονται μάλλον απρόθυμοι να εκμεταλλευτούν την τραγουδιστοχορευτική παιδεία του Jackman, με επίδειξη της οποίας είχε κερδίσει και το βραβείο Emmy του 2005 για την παρουσίαση των βραβείων Tony του 2004.

Ένα δείγμα του τι δεν θα μας περιμένει τα μαύρα μεσάνυχτα της 22ας του Φλεβάρη πάντως, παίζει στις αμερικάνικες αίθουσες μπροστά απ’ το The Day the Earth Stood Still (2008), στη μορφή του πρώτου teaser του πολυαναμενόμενου μεταλλαγμένου comeback του Wolverine την ερχόμενη πρωτομαγιά, teaser που βγήκε στις αίθουσες κι αυτό την περασμένη Παρασκευή, έχοντας ήδη αρχίσει να κάνει τις βόλτες του βιντεοσκοπημένο στα διαδίκτυα, που το υποδέχτηκαν κι επίσημα και σε πολυδιαστασιακό μεγαλείο μετά το σαββατοκύριακο, βασικά απ’ τη σελίδα της ταινίας στο MySpace. Οι υπόκωφοι ρυθμοί του teaser σε κάνουν να κουνάς το κεφάλι με κατανόηση όταν θυμάσαι ότι το σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, Νοτιοαφρικανός δημιουργός του Totsi (2005), Gavin Hood, που πέρσι προσπάθησε να πέσει στα βαθιά με το Rendition (2007), ενώ τα διάφορα cameo μεταλλαγμένων (ένας νέος Sabertooth μια νεαρή Storm, η πρώτη εμφάνιση του Gambit, ο οποίος μάλλον θα εξαντληθεί εδώ) καθιστούν σαφές ότι εκτός απ’ την καρέκλα του Tim Rothman στη Fox σε κάποιο βαθμό και την επιστροφή του Hugh Jackman στις κορυφές του box office σε μεγαλύτερο (βαθμό), απ’ την επιτυχία του Wolverine (2009) θα κριθεί και το μέλλον ολόκληρου του X-men-verse στην οθόνη, ή τουλάχιστον το πόσο μεγάλο μέρος απ' αυτό θα αποκτήσει αφιερωμένες ταινίες, με βασικό παράδειγμα, εκτός απ’ τον Magneto που βρίσκεται αμέσως πίσω απ' τον Wolvie στην ουρά των origin stories, την ιστορία του Deadpool, η οποία περιμένει να φτάσει στην οθόνη από τότε που ο Ryan Reynolds είχε εντυπωσιάσει την Fox-ο-παρέα στα γυρίσματα του Blade: Trinity (2004).


Previously on Movies for the Masses: Che (2008): Trailer ανεξαρτησίας

6 Responses so far.

  1. Alkisti said

    Νομίζω θα σωθεί η καρεκλα του CEO της FOX. Μην ανησυχείτε! Hugh Jackman ειναι αυτός! Τα κάνει όλα και συμφέρει.

  2. cheaptalk said

    Αποδεικνύοντας πόσο ποντάρει στο φιλμ για να ξεγράψει το καταστροφικό 2008 για την εταιρεία, αλλά και πόσο πήρε απόφαση να δημοσιοποιεί τα πισωκολλητά στους σκηνοθέτες (κομπλέ με σάντουιτς στο χέρι) για να αποφύγει τα χειρότερα (i.e. φήμες που σέρνονται), η Fox ανακοίνωσε εκτεταμένα επαναληπτικά γυρίσματα για τον Wolverine (2009). Και μάλιστα σκέφτεται να προσκαλέσει και δημοσιογράφους να τα παρακολουθήσουν.

  3. verbal said

    Τρία μονόλεπτα σποτάκια γνωριμίας με τον Wolverine και την προ X-Men ιστορία του, αποκάλυψε σταδιακά τις περασμένες τρεις μέρες η Fox, μέσω του τηλεοπτικού της δικτύου, όπως είχε προγραμματίσει. Σε διαφημιστικά διαλείμματα των Family Guy, House και American Idol, η εταιρία προσπάθησε να μαζέψει την πιο διευρυμένη μερίδα που μπορούσε, απ' το target group του spin-off και για να μην τα ψάχνεις από 'δω κι από 'κει, σ' τα έβαλα σε βολική συσκευασία του ενός.

  4. cheaptalk said

    Πανέξυπνη κίνηση αυτή της Fox, αφού το φιλμ φαίνονταν σχετική τηλεορασοαρία στο teaser και φαίνεται για γέλια, δυστυχώς, στα σποτάκια. Οπότε μόνο το κοινό που χάσκει σε (κυριολεκτικά) οποιαδήποτε ατάκα έχει εντυπωσιακή υπόκρουση, μπορεί να σώσει τη κατάσταση στα ταμεία.

  5. cheaptalk said

    Για την ιστορία, με ακόμα και τους φαν να ελπίζουν πια μόνο να κατατροπώσουν το.. G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) από τις καλοκαιρινές παραγωγές, η Fox έβγαλε ένα "τελικό" trailer για το φιλμ, στη USA Today και το MTV, τη προηγούμενη βδομάδα, με τους Watchmen (2009).

    Και παρόλο που αυτό δείχνει ότι απλά θα παρελάζουν καμιά 20-30 μεταλλαγμένοι σε διάφορες εποχές αντί για σενάριο, και ο Jackman προσπαθεί από τώρα να μην εξαγριώσει περισσότερο τους εξαγριωμένους πιστούς σχετικά με τις διάφορες "ελευθερίες" και ειδικά με τον Deadpool (και παρά φυσικά τις κατακαραγνωστές πια παρα-φυσικές "παρεμβάσεις" του Tom Rothman σε κάθε ταινία που πιάνει το μάτι του), τα επαναληπτικά γυρίσματα φαίνεται να φέραν τουλάχιστο ένα ψιλοαξιοπρεπή τόνο στη παραγωγή.

  6. cheaptalk said

    Πρωταπριλιάτικα, ένα πολύ αληθινό workprint του Wolverine κυκλοφόρησε στα διαδίχτυα. Οι μισοί απ' όσους το είδαν λένε ότι είναι χάλια, οι άλλοι μισοί πως ήταν λιγότερο χάλια απ' όσο περίμεναν.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.