Fighting (2009): Fifty percent pain trailer


Τέτοια εποχή πριν τρία χρόνια ο Dito Montiel παρουσίαζε στο Sundance την πρώτη του ταινία, την.. αυτοβιογραφία του, με τίτλο A Guide to Recognizing Your Saints (2006) και πρωταγωνιστή ένα φιλόδοξο πιτσιρικά, θρέμμα της Disney, κάποιον Shia LaBeouf. Η δεύτερη ταινία του, το Fighting (2009) που ξαναενώνει αρκετή από τη παρέα, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Channing Tatum, κυκλοφορεί τον Απρίλη, σε ευρεία διανομή από τη Universal. Και τη Παρασκευή απέκτησε trailer δημοσιευμένο στο MySpace.

Αρχικά σχεδιασμένο να βγει τον Σεπτέμβρη του 2008, και ταλαιπωρημένο προηγουμένως από την απεργία των σεναριογράφων, το φιλμ έκανε επαναληπτικά γυρίσματα εκείνη την εποχή και πήρε προαγωγή εξόδου, έχοντας προκαλέσει εκστατικές αντιδράσεις στις δοκιμαστικές προβολές. Ακόμα αρχικότερα σχεδιασμένο να 'χει θέμα.. το μπάσκετ (και τον τζόγο που έμεινε), το σενάριο, ξαναγραμμένο από τον ίδιο, φαίνεται να έγινε ταινία από τον Montiel το ίδιο ξώφαλτσα όσο και οι Saints (τους οποίους τον είχε πείσει ο Robert Downey Jr. να γράψει και να σκηνοθετήσει), μια τυχαία πρόσκρουση στη ζωή ενός ανθρώπου με πολύ ταλέντο και λίγες φιλοδοξίες. Τυχαία φυσικά δεν είναι η συμμετοχή του Terrence Howard, μέλους της επιτροπής του Sundance που έδωσε ασυζητητί το βραβείο σκηνοθεσίας στον Montiel. Ενώ το πως προέκυψε MMA για ατραξιόν, το βρίσκεις στους νεοϋορκέζικους δρόμους που πρωταγωνιστούν μόνιμα στο έργο του κάποτε frontman μπάντας ενός εκατομμυρίου δολαρίων, και στη πρόσφατη τηλεοπτική δημοφιλία του Ultimate Fighting Championship® που φυσιολογικά έπεισε τη Rogue (πρώην της Universal και νυν της Relativity Media) να δώσει στο δημιουργό, μαζί με τα φράγκα, και τις ελευθερίες που ήθελε. Ελευθερίες που φτάνουν μέχρι το PG-13 ("for intense fight sequences, some sexuality and brief strong language") βέβαια, όμως η υπόσχεση ήταν για mainstream παραγωγή με αιχμηρή indie κόψη, κάτι σαν mixed martial arts 8 Mile (2002) με πολλά πολλά γκομενάκια στο ακροατήριο, αντί για remake του Lionheart (1990) με τον Van Damme (όπως φαίνεται να νομίζουν αρκετοί στα διχτυακά φόρα).


Previously on Movies for the Masses: The Last House on the Left (2009): Sweet [...] trailer

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Στην Αμερική, το φιλμ άνοιξε πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε ψηλού προφίλ του είδους (Annapolis (2006), Never Back Down (2008)) και σε εισπράξεις ($11Μ και #3) και σε ψηλού προφίλ κριτικές.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.