Los Abrazos Rotos (2009): Broken Embraces teaser


Το φιλμ που θα σώσει το ισπανικό box office, τουλάχιστο μέχρι να βγει η Agora (2009) του Amenábar, και αν πιάσει τουλάχιστο το ⅓ των 4,3 εκατομμυρίων θεατών του El Orfanato (2007) σα το Volver (2006) ή έστω το ¼ σα το Vicky Cristina Barcelona (2008), το Los Abrazos Rotos (2009) με ημερομηνία εξόδου 18 Μαρτίου, απέκτησε teaser που πλημμύρισε τα γιουτούμπια και τα διαδίχτυα της πατρίδας του Almodóvar, από τη Τετάρτη που έσκασε μύτη online, κι ενώ έπαιζε ήδη στις αίθουσες.

Θριλεροδραμωδία αλά noir 50s τοποθετημένη στα 90s σύμφωνα με τον δημιουργό της, η ιστορία ενός σκηνοθέτη που θυμάται τη σχέση του με μια πρωταγωνίστρια 14 χρόνια μετά το δυστύχημα που τον άφησε τυφλό σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ευκαιρία για την Penélope Cruz να αλλάξει χτένισμα σύμφωνα με το μπερδεμένο blog του σκηνοθέτη που σκηνοθετεί τον σκηνοθέτη και τη πρωταγωνίστρια που υποδύεται τη πρωταγωνίστρια, κουβαλώντας όλη τη κομπανία πρόσφατων αγαπημένων με τη προσθήκη του Dani Martín και την υπόσχεση για σημαντικότερο ρόλο των αντρικών ρόλων (ή τουλάχιστο των χεριών τους σε δουλειά βαστάζου για τις ανάγκες του τίτλου), οι Αθετημένες Αγκαλιές, εμπνευσμένες από μια φωτογραφία ζευγαριού του προηγούμενου αιώνα στη παραλία του Lanzarote, φωτογραφημένες από τον Rodrigo Prieto στη θέση του José Luis Alcaine (που ήταν προφανώς απασχολημένος να περιφέρεται σε ελληνικά Ερείπια (2009)), έχουν τόσο σίγουρο το ταξίδι στις Κάνες όσο και το νησί των Καναρίων τα ταξίδια των τουριστών (και) με αφορμή αυτές (τις Κάνες, τις Αγκαλιές, και τις Αγκαλιές στις Κάνες), και μέχρι τότε ίσως η παραγωγή να έχει πάρει χαμπάρι ότι δεν ήταν τα τοπία της Βαρκελώνης, οι μουσικούλες, και τα κλικ της κάμερας που πούλησαν το πρώτο, μαγιάτικο, τρέιλερ πέρσι για τον Alwoodyallèn.


Previously on Movies for the Masses: [•REC]² (2009): Ανερχόμενο teaser

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Το τελικό trailer έσκασε μύτη στις αρχές του Μάρτη, προσθέτει κανά λεπτό αργόσυρτων σκηνών στο μοντάζ του teaser, και αξίζει το κόπο μόνο άμα είσαι φαν και ξέρεις και ισπανικά. Λίγο νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει και η επίσημη αφίσα, σε τέσσερις γουορχολικές εκδοχές που σίγουρα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Το φιλμ έκανε επίσημη πρεμιέρα χτες στη Μαδρίτη, με τον Almodóvar να δηλώνει ότι είναι το πιο "μαύρο" του και τα ρεπορτάζ να συμπληρώνουν ότι είναι το πιο ακριβό του (με προϋπολογισμό €11 εκατομμύρια).

  2. cheaptalk said

    Η πολύ (ως.. πάρα πολύ) συγκρατημένη υποδοχή από τη κριτική μεταφράστηκε σε σχετικά συγκρατημένη υποδοχή και στα ταμεία για τις Αγκαλιές. Το φιλμ δεν είχε ανοίξει και πολύ καλά ($1.1M, το χειρότερο πρόσφατο του Almodóvar) και, παρόλο που ήταν αναμενόμενα η μεγαλύτερη ισπανική εισπρακτική επιτυχία από την εποχή του Vicky Cristina Barcelona (2008) του Woody Allen, οι μέχρι τώρα λογιστικοί απολογισμοί δε βλέπουν και λαμπρό το μέλλον του, σύμφωνα με το Variety.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.