30 διπλές προσκλήσεις για Αντικαταστάτες

SurrogatesΔες/Κρύψε το trailer


Η Audio Visual σας προσκαλεί στην avant première του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Αντικαταστάτες. Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στα Ster Αχαρνών στον Άγιο Ελευθέριο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Δύο πράκτορες του FBI (Μπρους Γουίλις και Ράντα Μίτσελ) διερευνούν την περίεργη δολοφονία ενός φοιτητή που συνδέεται με τον άνδρα που συνέβαλε στη δημιουργία ενός πολύ ιδιαίτερου φαινόμενου υψηλής τεχνολογίας. Στη δημιουργία αντικαταστατών! Αυτή η καινοτομία επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράσουν μια αψεγάδιαστη ρομποτική εκδοχή του εαυτού τους. Με καλή φυσική κατάσταση και ωραία εμφάνιση, αυτές οι τηλεκατευθυνόμενες μηχανές τελικά παίρνουν τους ρόλους τους, δίνοντας έτσι στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ζουν τη ζωή τους αποστασιοποιημένοι από τους ίδιους τους εαυτούς τους, με την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους. Πρόκειται για έναν ιδανικό κόσμο όπου το έγκλημα, ο πόνος και ο φόβος αλλά και οι συνέπειες των πράξεων δεν υπάρχουν.

    Η δολοφονία, γεγονός πρωτόγνωρο στην κοινωνία των αντικαταστατών, γίνεται αφορμή για την αναζήτηση πολλών απαντήσεων: σε έναν κόσμο γεμάτο μάσκες, ποιος είναι αληθινός και ποιον πραγματικά μπορείς να εμπιστευτείς;




    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή κόβεις ένα ζουμερό κομμάτι από αντικαταστάτρια πιτσιρίκας και μας το στέλνεις με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Antikatastates". Οι προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι τη Κυριακή το βράδυ, κάποιες ίσως και τη Παρασκευή το απόγευμα.


    Credits: σε μένα που είχα καιρό να φτιάξω πρόσκληση για πρεμιέρα και σκούριασα, και σε όποιες αγαπημένες με ταλαιπώρησαν πρόσφατα και δεν έχω τη τεχνολογία ακόμα να τις κάνω ρομπότ να βγάλω τα απωθημένα μου.

  2. cheaptalk said

    Οι προσκλήσεις μοιράστηκαν, το πόστερ απέκτησε στάμπα sold out, όσοι δε πήραν θα έχουν καλύτερη τύχη σε επόμενη φορά.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.