50 διπλές προσκλήσεις για Πόλεμο εκτός Προγράμματος

In the LoopΔες/Κρύψε το trailer


Η Art Free σας προσκαλεί στην avant première της βρετανικής σάτιρας In the Loop: Πόλεμος εκτός Προγράμματος. Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 7 παρά τέταρτο το βράδυ στο ΑΑΒΟΡΑ, Ιπποκράτους 180.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Αν η πολιτική φάρσα του Armando Iannucci για την πορεία προς τον πόλεμο μέσα από τους διαδρόμους της εξουσίας δεν ήταν τόσο αστεία, θα ήταν πραγματικά τρομακτική. Όταν ο Βρετανός υπουργός Simon Foster δηλώνει δημόσια και μάλιστα αμήχανα ότι ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή (Ιράκ) είναι κάτι «απρόβλεπτο», το αποτέλεσμα είναι η άμεση κινητοποίηση από το πρωτοπαλίκαρο του πρωθυπουργού Malcolm Tucker, που ήδη ασκεί πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση.Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα ο Simon διαφεύγει στην Ουάσιγκτον προκειμένου να παρευρεθεί σε σημαντικά συμβούλια και να αποσπάσει την προσοχή από την γκάφα του. Εκεί συναντά την Karen Clark, μια εκπρόσωπο του State Department και τον Στρατηγό Miller, οι οποίοι τον βλέπουν σαν έναν υπερατλαντικό σύμμαχο ενάντια στον πόλεμο. Μαζί ψάχνουν για μια μυστική επιτροπή πολέμου, που φημολογείται πως καθοδηγεί το «αρπακτικό» Linton Barwick.

    Και φυσικά όπως σε κάθε καλοστημένη φάρσα στο τέλος όλες οι πλευρές εμπλέκονται σε ένα απίστευτο μπέρδεμα που εξελίσσεται και κορυφώνεται μέσα στις αίθουσες του Ο.Η.Ε. Σαρδόνιο και γεμάτο μυστικά, ψέματα, διαρροές, βύσματα, «ελλιπή» νοημοσύνη και τοίχους, το IN THE LOOP μας οδηγεί πίσω από κλειστές πόρτες για να μας αποκαλύψει γραφειοκράτες μπλεγμένους σε αξιολύπητους ανταγωνισμούς, δουλοπρεπή θελήματα και χάρες, αρχιμπάτσους της κυβέρνησης και ανάμεσά τους έναν υπουργό που ελπίζει να μην γίνει πόλεμος γιατί ήδη τα βρήκε σκούρα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και έναν αδίστακτο γραφειοκράτη που κατευθύνει τις μυστικές υπηρεσίες γιατί πιστεύει ότι «στην χώρα της αλήθειας, ο άνθρωπος με έστω και ένα «δεδομένο» στα χέρια του είναι βασιλιάς».


    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή βάζεις το τηλέφωνό σου (τη συσκευή) σε ένα φάκελο και μας τη στέλνεις με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Polemos ektos Programmatos". Οι προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι τη Τρίτη το απόγευμα, κάποιες ίσως και τη Κυριακή το βράδυ.


    Credits: σε ποιόν άλλον?

  2. cheaptalk said

    Και αυτή τη φορά τα πράγματα προβλέπονται σχετικά χαλαρά. Οπότε, μπορείς και να δηλώσεις "Attending" στο σχετικό event στο facebook, μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ, και θα είσαι (+1) στη guest list στη πρεμιέρα. Plz, μη προσκαλείς φίλους που δηλώνουν ότι θα παραστούν μόνο για το εφέ (i.e. χωρίς σκοπό να έρθουν).

  3. cheaptalk said

    Δε προλάβαινα νωρίτερα να κάνω το θέμα sold out οπότε το έκανα τώρα λίγο καθυστερημένα. Για την ιστορία οι προσκλήσεις δεν εξαντλήθηκαν ακριβώς αλλά ούτε και περίσσεψαν ακριβώς, 48 ονόματα μπήκαν στη guest list και 3-4 στείλαν συμμετοχές που ήταν εκπρόθεσμες ή γίναν εκπρόθεσμες γιατί πήγαν στο spam (που δε το τσεκάρω βέβαια και κάθε ώρα).

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.