Fright Night (2011): Trailer διπλανής πόρτας

Fright Night - Trailer

Με μόνο στόχο να διακόψει τη και φέτος μεγάλη ροή θεμάτων του verbal από τις Κάνες, η Disney μέσω της Touchstone και για λογαριασμό της Dreamworks, μετακίνησε το Fright Night (2011) από τον Οκτώβριο στον Αύγουστο, απέναντι στον Κόναν τον Βάρβαρο (2011). Και έχει έτσι από το σαββατοκύριακο trailer να παίζει διαδιχτυακά, στοχεύοντας θεατρικά τις δημοσιογραφικές στη Κυανή Ακτή κόπιες του Priest (2011), ο οποίος με $14.5 εκατομμύρια εισπράξεων έμεινε αρκετά ως πολύ πίσω από τα μεγαλύτερα σοβαρά βαμπιρο-franchises (άσε τα οικτρά λαμπυρίζοντα) και δε δικαιολόγησε την αρκετά καλοκαιρινή τοποθέτησή του.

Η νέα Νύχτα Τρόμου είναι φυσικά remake της κάπου ανάμεσα σε camp και cult classic ταινίας του '85, και αν παρατήρησες προσεκτικά την αφίσα της που κυκλοφόρησε με την ίδια ευκαιρία (της verbal-o-θεματο-διαταραχής), μπορεί και να διέκρινες τον Colin Farrell πίσω από την εμβληματική φιγούρα του Anton Σκουντούφλη Yelchin, να σε κοιτάζει σαν από το απέναντι παράθυρο σε αμερικάνικη suburbia (τόσο δυσδιάκριτα), αντικαθιστώντας για τις ανάγκες της νέας προώθησης το αξιαγάπητο ξεδοντιάρικο συννεφάκι της παλιάς, και για τις ανάγκες της παραγωγής τον Chris Sarandon που κράταγε το ρόλο του αποπλανητή αιματορουφήχτρα στο πρωτότυπο. Ο Farrell δηλώνει σε κάθε ευκαιρία πως ο δικός του ρόλος έχει μοναδικό ένστικτό το να τρέφεται (να πίνει ακριβέστερα), και προφανώς τρώει καλά όπως παρατηρεί για λογαριασμό σου και ο τελευταίος αφελής Christopher Mintz-Plasse από μέσα από το trailer, αλλά προφανέστερα η παραγωγή του κράτησε (του Farrell) ένα μετροσέξουαλο λουκ, και βγάλε συμπέρασμα αν το έκανε σα φόρο τιμής στα εντελώς dated ντισκο-ξελογιάσματα των 80s ή στα πολύ χρυσοφόρα twilight-ο-σοδομίσματα του σήμερα. Πάντως, οι δοκιμαστικές προβολές της Dreamworks ήταν αρκετά θετικές για να διατηρήσουν ελαφρά μπλοκμπαστερική ημερομηνία εξόδου, και το studio έχει μικρή αλλά καλή παράδοση τόσο στις χαμηλού προϋπολογισμού κάπως βρομιάρικα σέξι τρομάρες στιλ Ruins (2008), όσο και στις Disturbia-ειδείς εφηβικά σαπουνοπερικές τέτοιες, στιλ.. Disturbia (2007). Τη κωμική ανακούφιση, εκτός από τον Evil Ed που φιγουράρει στις πρώτες δημοσιοποιημένες σκηνές, τον κάπως παραλαγμένο ρόλο του φοβιτσιάρη ψευτο Van Helsing, τον έχει αναλάβει ο David Tennant που σμπρώχνεται ήδη κυρίως εξωδιχτυακά και εκτός Αμερικής, και θα εμφανιστεί μάλλον σε πιο χαλαρό, και μάλλον πιο κοκκινοκόρδελο αναμενόμενο επόμενο trailer.



Previously on Movies for the Masses: Habemus Papam (2011): Sélection officielle trailer

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Όπως κάθε χρόνο, και όπως μπορείς να διαπιστώσεις ρίχνοντας και μια ματιά στα θέματα της προηγούμενης βδομάδας, τη μεγάλη ροή θεμάτων του verbal από τις Κάνες την αναφέρω για πλάκα φυσικά :p

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.