Zookeeper (2011): Trailer παιδικής χαράς

Zookeeper - Trailer
Δες/Κρύψε το teaser

Αυτό το καλοκαίρι ο Paul Blart μετακομίζει από το mall του σε (διαφορετικού είδους) ζωολογικό κήπο, και για να το σημειώσεις στο ημερολόγιό σου, η Sony στο υπενθυμίζει με trailer που είδε διχτυακό φως χτες, λίγο μετά από αυτό των Περιπετειών του Τεντέν (2011). Αντίθετα με την χριστουγεννιάτικη υπερπαραγωγή του Steven Spielberg βέβαια, ο Zookeeper (2011) στοχεύει σε λίγες εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια από το καλοκάγαθο αμερικάνικο κοινό του Kevin James.

Η ιδέα της παραγωγής είναι από αυτές που προκύπτουν ημερολογιακά, δε βλέπω τον Οκτώβριο του 2010 ταινία με ομιλούντα ζωάκια, αφελή ήρωα, ωραίες γκόμενες και παιδικά αστεία, φώναξέ μου τον Adam Sandler. Καμιά φορά βέβαια, η Happy Madison (του Sandler) μπαίνει σε περιπέτειες στη διάρκεια των γυρισμάτων, γιατί γνωστές καμηλοπαρδάλεις παθαίνουν ένα καρδιακό βλέποντας τον James να παριστάνει τον αρκούδο. Κι εσύ μπαίνεις σε μεγαλύτερες άμα σε λένε MGM και δεν σου βγαίνουν οι προϋπολογισμοί και ψάχνεις αγοραστή. Έτσι η διανομή του Zookeeper κατέληξε στη Sony, που πέρσι με τους Grown Ups (2010) βρήκε πάνω από 160 εκατομμύρια οικογενειακά δολάρια στη καρδιά του καλοκαιριού, ανάμεσα σε παιδικά κινούμενα και εφηβικά μπλοκμπάστερ. Και κοιτάει να επαναλάβει μέχρι ξεράσματος τη συνταγή της επιτυχίας, φυσικά. Το teaser της επιτυχίας, που είχε κυκλοφορήσει για να παίζει τη περίοδο των γιορτών, έδινε μια εντύπωση Νύχτας στο Μουσείο (2006) σε ζωολογικό κήπο, αλλά το trailer ξεκαθαρίζει πως τα εγγαστρίμυθα ζωάκια είναι τυπικά περιφερειακά στην ιστορία, που φέρνει προς Just Go With It (2011) με τη βοήθεια τουλάχιστο πέντε σεναριογράφων, και τη κύρια ιδέα να ανήκει στους από το Norbit (2007) βετεράνους της εντιμερφιάς, τους David Ronn και Jay Scherick. Μπορείς άνετα να υποθέσεις βέβαια πως αρχικά η ιστορία περιελάμβανε περισσότερα βασανιστήρια για τα ζωντανά, και ο James ανέλαβε να τα αντικαταστήσει με σκηνές που βασανίζει τον εαυτό του. Συνεχίζοντας να ψάχνεις τα credits στο IMDb μπας και βγάλεις κανένα σοβαρό συμπέρασμα, πετυχαίνεις πάνω πάνω τον Frank Coraci, που είχε αναλάβει με επιτυχία να σε ταΐζει ανταμσαντλεριές μετά τον Dennis Dugan στα 90s (The Wedding Singer (1998), The Waterboy (1998)), και σκηνοθέτησε εξίσου ισορροπημένα στο Click (2006), το πέρασμα του αγαπημένου καθυστερημένου της Αμερικής σε κάπως πιο ενήλικες παραγωγές. Στις 8 Ιουλίου ο Zookeeper θα βρει απέναντί του τους κωμικά μαύρους Horrible Bosses (2011) που βγάλαν trailer τη προηγούμενη βδομάδα με θετικότερη ανταπόκριση, αλλά σίγουρα θετική ήταν και η γνώμη του James για τον Coraci, τον προσέλαβε και για το Here Comes the Boom (2012), για το ίδιο περίπου slot της επόμενης χρονιάς.



Previously on Movies for the Masses: Le Havre (2011): Sélection officielle extraits

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Η ολοφώτεινη καλοκαιρινή νέα αφίσα του Zookeeper, με τον Kevin James να παριστάνει τον χαρούμενο δίπλα στον TGI Fridays γορίλα, επιβεβαιώνει πως όλος αυτός ο τόνος Νύχτας στο Μουσείο στο σμπρώξιμο, ήταν αποκλειστικά χειμωνιάτικος (και τελείωσε) για τη παραγωγή.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.