Krrish (2006): A Bollywood Trailer



To Krrish είναι - και θα είναι τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 23/6 - το entertainment θέμα της εβδομάδας. Τόσο που το Reuters αποφάσισε να γράψει και άρθρο για τον "υπερήρωα του Bollywood που μπορεί να σώσει τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα χορεύει και τραγουδάει", ο οποίος είναι έτοιμος να κατακτήσει την Ινδία, καμιά 20αριά αίθουσες στην Αμερική - και μετά τον κόσμο - με την κυκλοφορία του (και μάλιστα αφού κουνήσε την release date του - για να μην βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον συνάδελφό του, Superman).

To Krrish, του Rakesh Roshan, είναι ουσιαστικά το sequel της μεγάλης επιτυχίας Koi... Mil Gaya (εικάζω πως ο τίτλος σημαίνει "Rip-off του Ε.Τ.") του 2003. Σε αυτό ο, γενικώς... slow, Rohit δέχεται το άγγιγμα του ινδού Ε.Τ. και γίνεται γενικώς... superfast. Στο sequel ο Rohit με την γυναίκα του, Nisha, έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Rohit Jr., o οποίος έχει κληρονομήσει και τις special υπερδυνάμεις του πατέρα του. Το ζεύγος όμως θα πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστήχημα (trivia flash: και ο παππούς του Rohit Jr. είχε σκοτωθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο) και ο νεαρός ήρωας θα πρέπει να υπομείνει τη μοναξιά του υπερήρωα (όχι για πολύ, αφού σύντομα στο πλευρό του θα βρίσκεται η Priyanka Chopra), καθώς ανακαλύπτει σιγά σιγά το μέγεθος της δύναμής του.

Και φυσικά θα τα βάλει και με τον απαραίτητο villain. Και φυσικά θα χορεύει και στο ενδιάμεσο δύο σκηνών δράσης. Και πιθανότατα θα ανακαλύψει και ποιος ανέμπνευστος -από τους πέντε που χρειάστηκαν- σεναριογράφος βάζει όλο τον κόσμο να σκοτώνεται σε τροχαία δυστηχήματα, σε μια χώρα όπου στους δρόμους κυκλοφορούν περισσότερες αγελάδες παρά αυτοκίνητα.

Πάντως αν τύχει να την δείτε - με τέτοιο promotion ποτέ δεν ξέρεις - θα παρακολουθήσετε σίγουρα την "εμπνευσμένη" -από το Hollywood - ιστορία, μαζί με το "εμπνευσμένο" - από το cult videogame The Dig - soundtrack και φυσικά και το "εμπνευσμένο" - από τον Daredevil - one sheet του. Δηλαδή συνηθισμένα πράγματα για παραγωγή του Bollywood. Όπως φυσικά θα παρακολουθήσετε και τον πρώτο κινηματογραφικό υπερήρωα που καταφέρνει να είναι καλός τόσο στα άλματα και στις πολεμικές τέχνες όσο και στις χορευτικές του ικανότητες. Αν και βέβαια δε χρειάζεται να δείτε και όλη την ταινία για να το καταλάβετε... αρκεί να ρίξετε μια ματιά εδώ από κάτω.

Δες/Κρύψε τον Krrish να χορεύει


Previously on Movies for the Masses: Jackass: Number Two (2006): Teaser: Number One

No Responses so far.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.