Ο Mel Gibson κομάντο της Hezbollah


Συνελήφθη χτες στη καρδιά του Ισραήλ, το Μαλιμπού, ο πρωτοπαλίκαρος των αντι-σιωνιστικών δυνάμεων και διανοητής παύλα δημιουργός, Μελ Γκίμπσον. Κουβαλούσε πάνω του, και ειδικότερα στο στομάχι του, τόνους οινοπνεύματος, που πιθανολογείται ότι σκόπευε να χρησιμοποιήσει για να βάλει φωτιά στην εύφορη γη και να χτίσει κανά αυθαίρετο.

Αντιστάθηκε με όλες του τις δυνάμεις αλλά υπέκυψε στην αριθμητικά υπερτερότατη και άκρως εκπαιδευμένη δύναμη του αστυνομικού βάρδιας. Ακόμα και χειροπεδεμένος όμως, ο ήρωας των απανταχού χριστιανών και σιιτών μουσουλμάνων (και αθόρυβος εσχάτως), συνέχισε να απειλεί τον βοηθό σερίφη ότι θα τον γαμήσει, έχοντας καταλάβει την καλά κρυμμένη του εβραϊκή καταγωγή.

Μετά το γεγονός, η Κοντολίιζα Ράις ανέβαλλε, με ανακούφιση, το ταξίδι της στη Μέση Ανατολή για τα ασήμαντα του Λιβάνου. Και ετοιμάζεται να μεταβεί στη, πατρίδα του Γκίμπσον, Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ανταρκτική, όπου αναμένεται να χτυπήσει το Ισραήλ σε αντίποινα για τη σοβαρότατη πρόκληση.


Previously on Movies for the Masses: Ο George Clooney Σαμουράι

5 Responses so far.

  1. ONOMATODOSIA said

    ok.
    m ena prosthmataki ...ka8arise.
    5000 dollars

  2. cheaptalk said

    Μόλις έβγαλε, το RiskyBiz της Anne Thompson ανακοίνωση απολογίας από τον Gibson. Όπου δε κάνει τιποτάλλο από το να ζητάει συγγνώμη και να λέει ότι δε θα ξαναγίνει, καμιά δεκαριά φορές.

  3. cheaptalk said

    Και χτες βράδυ έβγαλε το Associated Press ένα, τραβηγμένο απ' τα μαλλιά, άρθρο για το μέλλον του σκηνοθέτη-ηθοποιού στο Χόλιγουντ. Και λέω τραβηγμένο γιατί η ιστορία είναι παλιά, όπως άλλωστε αναφέρεται.

  4. cheaptalk said

    Η ιστορία έχει ξεφύγει πια από κάθε έλεγχο και είναι all over the news, πράγμα που δε περίμενα όταν έβγαλα την είδηση για πλάκα. Τον όλο θόρυβο καβαλάει και το Comedy Central που έβγαλε μια απίθανη ολοσέλιδη καταχώρηση στο Daily Variety.

    Σπρώχνει, τι άλλο, το South Park και καλεί τους Εβραίους να δείξουν στους Σαϊεντολόγους ποιος πραγματικά κυβερνάει το Χόλιγουντ. Sweeeet!

  5. cheaptalk said

    Σε ένα αξιοπρόσεχτο, μέσα στα μυριάδες που έχουν γραφτεί πια, άρθρο "top story" του Business Week αναφέρεται ότι οι φωτογραφίες του Gibson μεθυσμένου, που τράβηξαν τυχαία κάτι τουρίστες στο Μαλιμπού, αποτιμούνται σε εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια αυτή τη στιγμή. Που έβαλες τη κάμερα είπαμε stella?

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.