Apocalypto (2006): Mayan trailer



Το πρώτο trailer στη γλώσσα των Μάγια (μάγικα?) και το πρώτο για το Apocalypto (2006) του Mel Gibson κυκλοφόρησε ξημερώματα στο apple.com. Και το πρώτο που διαπιστώνει κανείς είναι ότι ο γερο-μέλ πάλι τα 'πινε και μπέρδεψε τους πρωταγωνιστές του. Άλλον είχε στο teaser άλλον μας.. αποκαλύπτει τώρα.

Ο νέος μαγικός σταρ έχει το ινδιάνικο όνομα Roody Youngblood και σελίδα, όπου αποκαλύπτει τις χορευτικές του ικανότητες και την ατελείωτη χαρά του να χορεύει στους τυφώνες του Μεξικού στη διάρκεια των γυρισμάτων. Οι τελευταίοι, έκτακτοι επισκέπτες στα σκηνικά, καθυστέρησαν τη παραγωγή που δεν αποκαλύφτηκε τελικά στις 8 Αυγούστου στο απώγειο της αρνητικής δημοσιότητας για τον αντι-σημίτη (μεταξύ άλλων) σκηνοθέτη. Έτσι η αποκάλυψη θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου, από τη Disney, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν για ένα φεγγάρι ότι έψαχνε να πασάρει το ποτήριο.

Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι εβραίοι στο Χόλιγουντ τρίβουν τα χέρια τους, αφού οι υπηρεσίες του ταπεινωμένου δημιουργού θα είναι πια πιο.. προσιτές. Και η ταινία δεν έχει καμία πιθανότητα για οποιαδήποτε βράβευση και πολλές να φάει κάνα (μικρο)μποϋκοτάζ. Και μάλλον θα κινείται στα γνωστά πολεμο-πατριωτικο-οικογενειακά μονοπάτια του Gibson. Που, αν μη τι άλλο, έχει τα @@ να συνεχίζει με αυθεντικούς διαλόγους, χωρίς αυτή τη φορά την υποστήριξη των εκατοντάδων εκατομμυρίων Αραμαίων απογόνων των Παθών του Χριστού (2004).


Previously on Movies for the Masses: Black Sheep (2006): Toronto στάνη clip

2 Responses so far.

  1. Alkisti said

    Δεν καταλαβα τιποτα....Μα δεν μιλησαν και καθολου.Ελπιζω το υπολοιπο της ταινιας να ειναι πιο διαφωτιστικο, γιατι ο ποιητης δεν μας apocalyptei και πολλα.

  2. Head Honcho said

    Βασικά με αυτό, επιβεβαιώνει τον Λιάκουρα... "αποκαλύπτω" Ελληνική λέξη, τι γυρεύει στην Αμερική στους Μάγιας; Ηταν Ελ οι Μάγιας; (τηλ. 2310521010 τωρα που έχει και το καλό πακέτο).

    Πάντως για τους νοσταλγούς, η σειρά anime με τους Incas, Αζτέκους, Μάγιας και δεν συμμαζεύεται (Χρυσές χαμένες πολιτείες) κυκλοφορεί στα torrentαδικα και στο youtube.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.