Οι 50 πιο άχρηστοι του Hollywood


Από την αρχή της χιλιετίας και κάθε χρόνο τέτοια εποχή περίπου, ενώ οι υπόλοιποι βγάζουν τους πιο σέξι της χρονιάς και μετά αναρωτιούνται ποιος είναι ο αιδεσιμώτατος Τεντ που συγχαίρει τον George Clooney με ολοσέλιδες καταχωρήσεις, στο Variety, των παλιών καλών εποχών του, το Film Threat πιάνει αυτούς που κάναν πρωτοσέλιδα όλη τη χρονιά με την ανικανότητά τους. Ή, χειρότερα, απουσίαζαν εντελώς.

Πρώτη θέση φέτος πήρε, αναμενόμενα, η βουτιά στο χρηματιστήριο αγοράς εργασίας της μετοχής του Mel Gibson, που έκανε τους φίλους του τους Εβραίους να τρίβουν τα χέρια τους (που θα τον αγοράζουν φτηνά). Ενώ οι περσινοί νικητές και νιόπαντροι Cruise κατρακύλησαν στη 10η θέση, αφού οι αποδοχές του Tom δε κατρακύλησαν αντίστοιχα αρκετά, με την ανάσταση της United Artists να σώζει τη παρτίδα, προς το παρόν. Κατά τα άλλα, το πρώην έντυπο και εδώ και μια δεκαετία πια ηλεκτρονικό περιοδικό, επιμένει κάθε χρόνο να βάζει στη λίστα κάποιους σα τον Adam Sandler που επιμένουν να το διαψεύδουν, και κάποιους σα τον Woody Allen που επιμένουν να το επιβεβαιώνουν.

Την ώρα που το Variety κηδεύει το VHS, οι προβλέψεις δεν είναι καλές ούτε και για DVD / HD-DVD / Blu-Ray σύμφωνα με τη λίστα (στο #31), μιας και ετοιμάζεται να τα πνίξει η ηλεκτρονική διανομή όπως και τα έντυπα περιοδικά (στο #44). Ο θάνατος των remakes (#23) και των καλοκαιρινών ταινιών (#26) προαναγγέλεται λίγο πρόωρα. Αλλά οι κινηματογραφικοί κριτικοί (#9) μάλλον ακολουθούν τη μοίρα των γυναικών πάνω απ' τα 40 (#18) και η συμβουλή της βιομηχανίας πρόσφατα είναι να το γυρίσουν σε όσκαρ μπούκιν για να ζήσουν τα παιδιά τους. Εμείς τα κονομάμε έτσι από πέρσι ήδη.


Previously on Movies for the Masses: 25 αντρικά fashion statements σε φιλμ

No Responses so far.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.