50 διπλές προσκλήσεις για μια Απόδραση

Δες/Κρύψε το trailer


(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    BUENOS AIRES 1977: Μια επίλεκτη ομάδα κομάντο της Αργεντίνικης χούντας απαγάγει τον Κλάουντιο Ταμπουρίνι (Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα), τερματοφύλακα μιας ομάδας Β κατηγορίας. Ο Κλάουντιο μεταφέρεται σε μια μυστική φυλακή γνωστή και ως Σέρε Μάνσιον που βρίσκετε στο προάστιο Μορόν. Ο Κλαούντιο θα περάσει μια φρίκη: ανακρίσεις, βασανιστήρια, ξυλοδαρμοί, ταπεινώσεις και προδοσία. Στο κολαστήριο Σέρε Μάνσιον θα ζήσει έναν εφιάλτη ατέρμονης βίας, σωματικής αλλά και πνευματικής. Μετά από 4 μήνες φυλάκισης και με την ποινή της εκτέλεσης να φαίνεται όλο και πιο πιθανή, ο Κλαούντιο μαζί με άλλους 3 φυλακισμένους αποφασίζουν να κάνουν τη μεγάλη κίνηση. Ένα βράδυ που βρέχει καταρρακτωδώς, ολόγυμνοι θα πηδήξουν από το παράθυρο...στο κενό χωρίς να ξέρουν τι τους περιμένει στο μέλλον. Η ταινία συμμετείχε στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Καννών 2006.

    Αυτά αναφέρει το δελτίο τύπου για την υπόθεση και το θέμα το βγάζουμε καθυστερημένα από τη μια και βιαστικά από την άλλη, αφού.. καλλιτεχνικό τμήμα δεν έχουμε και τρέχουμε τον rotweiler όποτε τον πετύχουμε εύκαιρο. Αν δε ξέρεις τη διαδικασία, κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail και συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις. Ή στείλε και χειροκίνητα, με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Xroniko mias Apodrashs".

  2. Anonymous said

    Ρε παιδιά, η μπανεροειδής πικ μιλάει για προβολή την Τετάρτη 18 Μαϊου. Πώς ακριβώς θα γίνει αυτό αφού αύριο που είναι Τετάρτη ο Μάης θα έχει 16??
    Τελικά οι προσκλήσεις είναι για Τετάρτη 16 ή Παρασκευή 18?

  3. kapsidi said

    Ναι αλλά στο mail που στέλνεται για επιβεβαίωση λέει για Τετάρτη 16 Μαϊου ...οπότε είναι ξεκάθαρο νομίζω...
    Απλά λάθος της μπανεροειδούς πικ μάλλον...

  4. cheaptalk said

    Σόρι για το λάθος, το διορθώσαμε απ' τις 5 περίπου και μάλλον έχεις ακόμα το παλιό μπανεροειδές στη cache του browser. Θα 'λεγα ότι φταίει ο rotweiler αλλά δε θα μας ξανακάνει ούτε μουτζούρα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.