30 Days of Night (2007): Trailer για παγωμένο αίμα

Δες/Κρύψε Redband Trailer and Extended Scene

Ικανές να απειλήσουν την απόλυτη τρομοκαθεδρία των 28 Βδομάδων Μετά (2007) φέτος, φαίνονται οι 30 Μέρες Νύχτας (2007) που προαναγγέλθηκαν επίσημα σήμερα με σελίδα στη Sony και (περίπου) τρέιλερ στο IGN.

Όπως ξέρει κάθε φιλόδοξος σκηνοθέτης εδώ και δεκαετίες στον προχωρημένο κόσμο (και σχετικά πρόσφατα στην Ελλάδα μετά τους αδερφούς Νούσια) ο πιο προσφερόμενος χώρος για να κάνεις κινηματογραφικό ξεκίνημα, με λίγα χρήματα και μεγάλο ακομπλεξάριστο φανατικό κοινό, είναι αυτός του τρόμου --αρκεί να μη τυποποιηθείς. Από εκεί ξεκίνησε ο παραγωγός των Ημερόνυχτων Sam Raimi και εκεί απευθύνεται, σε ασυνήθιστα ανάποδο trend, ο σκηνοθέτης του Hard Candy (2005). Με άψογα στη πρώτη ματιά αποτελέσματα, παρά το κουρασμένο πια γαλάζωμα του σκοταδιού (δικαιολογημένο κάπως από τις φυσικές τοποθεσίες). Και πιο ενθαρρυντικά τα σχόλια από τα πρώτα test screenings που μιλάνε για πιστή μεταφορά της βουτηγμένης στο αίμα μίνι (αρχικά) σειράς κόμικ.


Previously on Movies for the Masses: I Am Legend (2007): Μοναχικό teaser

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ο λόγος για το υπερβολικό γαλαζόμαυρο του τρέιλερ των 30 Μερών Νύχτας (2007), αποκαλύφτηκε στη ματοβαμμένη εκδοχή του που κυκλοφόρησε η Sony στο San Diego μαζί με μια εκτεταμένη σκηνή από τη ταινία και την επιβεβαίωση ότι θα είναι R-rated. Τα βίντεο ανέβηκαν και στην επίσημη σελίδα για να διαπιστώσουν όλοι ότι η μαυρίλα γύρω από τα σαγόνια με τα ακονισμένα δόντια των βαμπίρ δεν ήταν από την αξυρισιά αλλά από τα χρωματικά φίλτρα για την εξαφάνιση του ακατάλληλου για ανήλικους κόκκινου.

  2. cheaptalk said

    Οι 30 Μέρες Νύχτας (2007) επιβεβαιώνουν μέρα με τη μέρα και περισσότερο ότι θα κοντραριστούν στα ίσα με τις 28 Βδομάδες Μετά (2007) για τον ποιοτικό τρομοτίτλο της χρονιάς. Και ελπίζοντας για άνοιγμα κοντά στα $30 μύρια δεν είναι καθόλου απίθανο να κοντραριστούν και με το Saw IV (2007) για τον αντίστοιχο μποξοφικό. Είναι άλλωστε η μόνη ταινία του χώρου, εκτός από το βασιλιά του Halloween, που τολμάει να βγαίνει Οκτώβριο φέτος.

    Έξοδος που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στην Αμερική, και με την ευκαιρία η Sony κυκλοφόρησε εφτά (7) κλιπάκια να συμπληρώσουν το press kit της. Και κράτησε για την επίσημη σελίδα της ταινίας το σπλατερικό καλύτερο, που καταγράφει ότι ο David Slade και η παρέα του (σεναριογράφος, διευθυντής φωτογραφίας) από το Hard Candy (2005) ανανεώνουν και το sub-genre ζωντανεύοντας ζομποειδή βαμπίρ. Με όλα αυτά προεξοφλημένα, μόνος στόχος για αντίπαλος της παραγωγής μπορεί να είναι το χριστουγεννιάτικο βαμπιρομπλοκμπάστερ του Will Smith, I Am Legend (2007), έτσι για να 'χουμε κάτι να λέμε.

  3. cheaptalk said

    Οι 30 Μέρες Νύχτας (2007) κατάφεραν τελικά να εισπράξουν μόνο 16 Εκατομμύρια Δολλαρίων το weekend στο America, όταν μέχρι και οι εκτιμήσεις της τελευταίας στιγμής τις φέρναν γενικά στα $18-20. Παρόλα αυτά βρέθηκαν με διαφορά στην κορυφή ενός μποξόφη που μοίρασε φαρμάκι σε τέσσερις τουλάχιστο ακόμα νέες παραγωγές (ανάμεσά τους και το Rendition (2007)) που ελπίζανε για $10άρια και πέρασαν τη βάση με το ζόρι. Πάντως το "Bourne Ultimatum of horror movies", που δέχτηκε κι άλλους παρόμοιους χαρακτηρισμούς από τους πιο σχετικούς αλλά δεν άρεσε και τόσο στη mainstream κριτική, θα έχεις την ευκαιρία να το δεις νωρίτερα απ' τους υπόλοιπους (σε μεγάλη οθόνη έστω) στην Ελλάδα, αφού κάτι κανονίζουμε με τη Village σχετικά.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.