There Will Be Blood (2007): Promo αιματοχυσίας


Διέρρευσε χτες στα γιουτιούμπια, προφανώς για να μη μείνει πίσω στην οσκαρική αιματοχυσία που ξεσπάει σιγά σιγά, ένα κάτι σα πρόμο για την νέα δουλειά του αμφιλεγόμενου Paul Thomas Anderson.

Βασισμένο χαλαρά --όπως περίπου το Jackie Brown (1997) του φίλου του στα κοκαϊνοπάρτι Quentin Tarantino στο Rum Punch-- στο Oil! του δημοφιλέστατου στις αρχές του προηγούμενου αιώνα και ξεχασμένου πια Aμερικάνου σοσιαλιστή συγγραφέα Upton Sinclair, το Θα Χυθεί Αίμα αν μη τι άλλο έχει τίτλο εξίσου προκλητικό με τα μεγαθηριώδη American Gangster (2007) και No Country for Old Men (2007) που φιλοδοξεί να απειλήσει. Και αφού ακόμα και στα τέλη του Μάη είχε επαναληπτικά γυρίσματα, το φιλμ δε πρόλαβε φυσικά τις Κάνες και πιθανότατα δε θα ξέρει κανείς και πολλά γι' αυτό μέχρι τα τέλη Αυγούστου που θα ταξιδέψει στη Βενετία. Έτσι θα πρέπει να αρκεστείς στα οφθαλμοφανή του πρόμο, τη μεγάλη πετρελαιοκουτσουλιά στη κάμερα, και την στιλ The New World (2005) / The Thin Red Line (1998) αφήγηση που πιθανά δείχνουν ότι η αλυσίδα αναφορών του δημιουργού (σε άλλους, στις ταινίες του) αυτή τη φορά θα αποκτήσει κρίκο με το όνομα του Terrence Malick. Και να μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι η απειλή για αιματοχυσία δεν είναι κυριολεκτική, κρίνοντας από τις αντιδράσεις του PTA στο χάσιμο του Oscar® σεναρίου για την Magnolia (1999).

Το πρόμο, που κατά πάσα πιθανότητα κόπηκε από τον σκηνοθέτη όπως και σε προηγούμενες δουλειές του, προαναγγέλει μάλλον και κανονικό τρέιλερ σύντομα. Και δε θα γράφαμε μέχρι τότε αλλά το κάναν θέμα οι φίλοι μας του Twitch.


Previously on Movies for the Masses: 3:10 to Yuma (2007): Καουμπόικο trailer

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Με άλλα λόγια, επιστρέφουμε ένα από τα μύρια εισερχόμενα link μας, αφού τους περισσότερους που εσύ διαβάζεις και οι άλλοι αντιγράφουν εμείς μπορούμε να τους λέμε φίλους μας ή να λέμε κάνα γεια. Με κάτι άλλους φίλους μας στην Ελλάδα που ακόμα γράφουν για ταινίες του καλοκαιριού, οι Μάσες υπόσχονται να συνδεθούν όταν θα κάνουν προβλέψεις για τα Όσκαρ, μια μέρα πριν την απονομή :p

  2. Anonymous said

    offtopic

    Σορυ για το ασχετο αλλα εχεις σχεση με τον βαγγελη του ZX32?

    /offtopic

  3. cheaptalk said

    Ε κάτι έχω ναι. Επίσης έχω και διεύθυνση e-mail στο προφίλ μου και βάλει κι ένα λινκ που λέει "Contact us" στη μπάρα δεξιά :P

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.