Οι Μάζες αγαπούν τους μαστούς


Όπως θα έχεις, ελπίζω, ενημερωθεί, ο Οκτώβριος είναι μήνας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, όπως μας είχε θυμίσει στις αρχές του η stella, και μας ξαναθύμισαν αργότερα οι εργατικοί του FilmThreat, με τη λίστα των 50 καλύτερων βυζιών της κινηματογραφικής Ιστορίας, λίστα που είχα σκοπό να λινκάρω και να παρουσιάσω, αν δεν είχα τόση δουλειά που να τραβάω τα βυζιά μου, μέχρι που κάποια στιγμή τα μισά βίντεο που είχαν ανεβάσει, σταμάτησαν να δουλεύουν. Οπότε σήμερα που πιάσαν οι βροχές κι οι αργοσχολίες, μάζεψα όσα βυζιά μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου (μεταφορικά μιλώντας), και σου τα 'βαλα στη σειρά. Η λίστα δεν είναι ούτε πλήρης, ούτε αντιπροσωπευτική, είναι απλώς οι εικόνες που βλέπω όταν κλείνω τα μάτια μου (και σκέφτομαι στήθη), αλλά αρκεί νομίζω να θυμίσει πόσο ωραίο κάνουν τον κόσμο μας. Εσύ κάνε το δικό σου κομμάτι, με τον πιο απλό των προληπτικών ελέγχων, κι αν χρειαστείς βοήθεια, σε περιμένουμε με παλάμες ανοιχτές.


6 Responses so far.

  1. cinemad said

    Ντροπή!

  2. cheaptalk said

    Ντροπή! κι εγώ. Έχεις αφήσει έξω θρύλους και θρύλους :p

  3. Loucretia said

    Μπραβο παιδι μου Ιωσηφ!

  4. Anonymous said

    xm...den to eida? den to prolava? xazeva? ena elliniko vyzi den eida!!!!...mia matsouka vre paidi mou, mia skini Zero Years, estw afti me ta avga...ena katitis diko mas...kserw gw (xm...)

  5. Desposini Savio said

    έμεινε έξω η πρωτοπόρος dolly parton..

  6. cheaptalk said

    Ευτυχώς που υπάρχει και το Yupi.gr να εκτιμάει τον κόπο του verbal και να μπαίνει και στον κόπο να δημιουργήσει τη δικιά του μίνι λίστα κινηματογραφικών βυζόμπαλων επιπλέον.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.