Charlie Wilson's War (2007): Ευδιάθετο trailer


Το τελευταίο trailer μεγάλου οσκαρικού χαρτιού, σε μια χρονιά με λίγα φαβορί και πολλούς φερέλπιδες, κυκλοφόρησε πριν λίγο στο Yahoo! Movies. Και χωρίς να μπορείς να πεις ότι μειώνει τις αρκετές και μέχρι τώρα βασισμένες σε καλά κοπανισμένο αέρα πιθανότητες για υποψηφιότητες του φιλμ (ειδικά του Philip Seymour Hoffman), αυτό που καταφέρνει περισσότερο είναι να εκπλήσσει παρουσιάζοντας κάτι προς Afghanistan Gump εκεί που θα περίμενες θανατηφόρα σοβαρό εθνικίστικο δράμα. Αλλά περισσότερα το πρωί που θα συμβουλευτώ και τον ονειροκρίτη μου.


Previously on Movies for the Masses: Love in the Time of Cholera (2007): Trailer

4 Responses so far.

  1. rotweiler said

    Δεν ξέρω για Oscar αλλά κάποιο βραβείο πρέπει σίγουρα να δώσουν στον Hoffman, αφού παίζει το ιστορικό στέλεχος της CIA με το unbelievably kinky όνομα Gust Avrakotos.

  2. dark tyler said

    Βασικά αναμενόμενο είναι το ύφος, γιατί σε 4 χρόνια σεναρίων στο West Wing δε θα βρεις ούτε ένα που να είναι θανατηφόρα σοβαρό ή εθνικιστικό. ;)

  3. Anonymous said

    (τελικά δε βρήκες ονειροκρίτη υποθέτω...)

  4. cheaptalk said

    Συμβαίνει κάποιες φορές άμα περάσουν καναδυο μέρες και έχουν πλακώσει άλλα να το αφήνουμε το θέμα ανοιχτό μέχρι να προκύψει κάτι νέο σαν αφορμή για να το συμπληρώσουμε. Και επειδή απ' ότι φαίνεται ακόμα και τα πρώτα δημοσιογραφικά screenings αργούν, το ίδιο θα γίνει και με το update. Μέχρι τότε, η γενική αίσθηση είναι αυτή που περιέγραψα (η ταινία στοχεύει πρώτα στα εισιτήρια και μετά στα βραβεία, κατά τα πρότυπα του Πληροφοριοδότη (2006), που ακολουθεί και το άλλο μεγάλο- μεγαλύτερο οσκαρικό χαρτί της Universal, ο American Gangster (2007)). Κι αν αισθάνεσαι ότι σου ανοίξαμε την όρεξη για διάβασμα μπορείς να ανατρέξεις στην ιστορία με τον "Dr. Dirty" Avrakotos στο ΙΝΦΟ-ΛΟΓΙΟ.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.