30 διπλές προσκλήσεις για την Κοιλάδα του Ηλά

In the Valley of ElahΔες/Κρύψε το trailer


H Odeon σας προσκαλεί στην Avant Premiere του Θρίλερ Στην Κοιλάδα του Ηλά. Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ στο Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι Odeon StarCity στο Νέο Κόσμο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com

7 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Έχοντας στα χέρια του το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου για το "Crash", ο Πολ Χάγκις επιστρέφει ως σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος μιας ακόμη συγκλονιστικής ιστορίας με μερικούς από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς της εποχής μας, τον Τόμι Λι Τζόουνς, την Σαρλίζ Θερόν, τον Τζέιμς Φράνκο και τη Σούζαν Σαράντον.

    Ο Χανκ είναι ένας περήφανος βετεράνος του Στρατού που πιστεύει στην υπηρεσία προς την πατρίδα και δεν έχει μετανιώσει που ο γιος του έχει ακολουθήσει τα βήματά του. Μια μέρα όμως λαμβάνει το τηλέφωνο που τρέμει κάθε πατέρας στρατιώτη: το τηλεφώνημα που τον ενημερώνει πως ο γιος του αγνοείται. Ο Χανκ αποφασίζει να ταξιδέψει στο Φορτ Ραντ και να ανακαλύψει τι συνέβη. Συνεργάζεται με την απρόθυμη αστυνόμο Έμιλι Σάντερς και μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με τη βαρβαρότητα και τα σκοτεινά μυστικά του σύγχρονου Στρατού.


    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή ψάχνεις μόνος σου βρίσκεις την αλήθεια και την αντικρίζεις με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Sthn Koilada toy Hla".

    Credits: Όλα μόνοι μας τα κάναμε αυτή τη φορά γιατί έχουμε και πολλά ταλέντα και άπειρο χρόνο, ειδικά όταν μας κοπανάνε δέκα μέρες Νυχτερινές Πρεμιέρες. Οπότε βγήκε λίγο σαλάτα, αλλά έτσι όπως πάει (μέχρι να γράψω το σχόλιο κοντεύουν να εξαντληθούν) τις προσκλήσεις θα τις μοιράζουμε με υποσημειώσεις στο θέμα που θα τυχαίνει να είναι στον πάτο της πρώτης σελίδας.

  2. cheaptalk said

    Οι προσκλήσεις έχουν εξαντληθεί και δίνουμε από τη ρεζέρβα γιατί δεν έχω τη στάμπα SOLD OUT πρόχειρη :p

  3. cheaptalk said

    Το θέμα είναι και επίσημα SOLD OUT, δώσαμε και καμιά δεκαριά προσκλήσεις παραπάνω, και το ξέρω ότι σε δυσαρεστώ αλλά έπρεπε να κατεβάσω το κάτι σε.. disco 60s "Έλα στην Κοιλάδα του Έλα" banner του verbal. To κιτρινισμένα πεφωτισμένο poster μου παραμένει να περιμένει την αιωνιότητα. Τόσο περίπου περίμενα και την ελληνική αφίσα της ταινίας, με ουρανό στη θέση της αστεροέσας, πριν χρησιμοποιήσω την αμερικάνικη.

  4. cheaptalk said

    Η πρεμιέρα θα γίνει τελικά στο Odeon StarCity στο Νέο Κόσμο (Λεωφ. Συγγρού 111 & Λεοντίου). Άμα έχεις διάθεση να βρίσεις (τον υπεύθυνο του μπερδέματος), πάρε στο 2109483224 και πες ότι είσαι τριχωτός.

  5. cinemad said

    Μήπως να πάρω τα πόδια μου και να’ ρθω κι εγώ; Διότι τα ξημερώματα της Δευτέρας είχαμε ένα πρόβλημα με την ώρα. Κατά μια σατανική σύμπτωση, κανένα ρολόι δεν λειτουργούσε σωστά! :-Ρ

  6. cheaptalk said

    Πρέπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα που στέκεσαι στον The Great Haggis War γιατί παρατάσσουμε τις δυνάμεις μας με τον Dark Tyler, προετοιμαζόμενοι για την τελική αναμέτρηση :p

  7. verbal said

    (που σημαίνει ότι εγώ είμαι banned απ' την πρεμιέρα)

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.