50 διπλές προσκλήσεις για Σκάφανδρο και Πεταλούδα

Le Scaphandre et le PapillonΔες/Κρύψε το trailer


Η Audio Visual σας προσκαλεί στην Avant Premiere της δραματικής ταινίας Το Σκάφανδρο και η Πεταλούδα. Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στo ΙΝΤΕΑΛ, Πανεπιστημίου 46.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

5 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Τα είχε όλα στη ζωή του. Επιτυχία, χρήμα, δόξα, γυναίκες, οικογένεια… και τώρα κείτεται παράλυτος σε ένα κρεβάτι. Ένα εγκεφαλικό αφήνει τον Ζαν-Ντομινίκ Μπομπύ, εκδότη του γαλλικού ELLE, παράλυτο σε όλο του το σώμα. Το μόνο που μπορεί να κινήσει είναι το αριστερό του μάτι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας που του έχει απομείνει και το τελευταίο του παράθυρο στον κόσμο. Παγιδευμένος σε ένα σώμα που ακούει, καταλαβαίνει, νοιώθει, θυμάται αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ο Ντομινίκ αποφασίζει να πει τη ιστορία του σε ένα μυθιστόρημα. Με τη βοήθεια της λογοθεραπεύτριας του, που του μαθαίνει ένα σύστημα υπαγόρευσης ανοιγοκλείνοντας το μάτι του όταν του προφέρεται το σωστό γράμμα, απομνημονεύει και μετά υπαγορεύει το βιβλίο. Έτσι ξεκινάει τον απολογισμό της ζωής του ενώ παράλληλα βρίσκει έναν τρόπο να αντιμετωπίσει τον πόνο του.

    Σύνδεσμοι: blurb & info, αίθουσα.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή κουνάς έξαλα το αριστερό σου μάτι και κάποιος μας το στέλνει με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Scaphandre et Papillon". Επειδή δε μας αρέσει καθόλου να μοιράζουμε προσκλήσεις σε άτομα που μας ξέρουν ως "internet", προτεραιότητα θα έχουν όσοι αποδείξουν ότι έχουν διαβάσει έστω κι ένα θέμα μας (καμιά χιλιαριά είναι, τake your pick).


    Credits: στον εμένα που ακόμα διορθώνω, ως συνήθως, το θέμα που ανέβασε o verbal και σε όποιον άλλο τον φώτισε ο θεός να απευθυνθεί :p

  2. Anonymous said

    28/10? Den tha iparxei provlima logo ethnikis eortis?

  3. verbal said

    Θα μείνουν αρκετοί να πάνε και στην παρέλαση υποθέτω :-P

  4. cheaptalk said

    Δεν ξέρω αν είναι η παρέλαση ή το γαλλικό της παραγωγής, αλλά παρόλο που το θέμα έτρεξε μέρες και για τις προσκλήσεις ενημερώθηκε και το κοινό του Από τις 4 στις 5 και του pestaola.gr (και ευχαριστούμε φυσικά θερμά για την τιμή), οι συμμετοχές ήταν καμιά 70-80. Οπότε δώσαμε και τόσες προσκλήσεις (αφού το ΙΝΤΕΑΛ είναι μεγάλο και υπάρχει και εξώστης αν χρειαστεί) και αφήνω και το θέμα ανοιχτό ακόμα για όσους δε πρόλαβαν.

  5. cheaptalk said

    Έκανα το θέμα τυπικά "SOLD OUT", όχι επειδή ακόμα μοιράζουμε προσκλήσεις και τελικά είναι η πρεμιέρα που θα της στείλουμε τον περισσότερο κόσμο, αλλά για να μη συνεχίσoυμε να παίρνουμε σχετικά e-mail και την επόμενη βδομάδα. Όχι ότι οι τεράστιες κόκκινες στάμπες και οι ημερομηνίες στο παρελθόν αποθαρρύνουν και πολλούς, κρίνοντας από τις προηγούμενες πρεμιέρες :p

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.