30 διπλές προσκλήσεις για 30 Μέρες Νύχτα

30 Days of NightΔες/Κρύψε το trailer


H Village Films σας προσκαλεί στην Avant Premiere της ταινίας τρόμου 30 Μέρες Νύχτα. Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στα Village 9 Cinemas @ Φάληρο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

7 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Στο Μπάροου της Αλάσκα, ο ήλιος δύει για τριάντα συνεχόμενες ημέρες κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Καθώς η πόλη κατεβάζει ρολά, οι περισσότεροι από τους εκατό και κάτι κατοίκους που αποφάσισαν να μείνουν στην πόλη, σκοτώνονται μυστηριωδώς μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Άγνωστοι κυνηγοί κόβουν κάθε μέσο επικοινωνίας και εξόδου. Μέσα στον πανικό που ακολουθεί, η μικρή ομάδα των ατόμων που επιζούν, καθοδηγούμενοι από ένα νεαρό ζευγάρι σερίφηδων, θα προσπαθήσουν να παραμείνουν ζωντανοί, μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψει το φως της ημέρας.

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή βουτάς τα δόντια σου σε τρυφερή σάρκα και με αυτά υπογράφεις ένα e-mail με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo 30 Meres Nyxta". Προτεραιότητα έχουν όσες μου ευχηθούν για τα γενέθλιά μου, για τα οποία και κερνάω την αιματοπλημμύρα.

    Credits: Στη Village που δε φοβήθηκε μη της αιματοκυλίσουμε την πιο βουτηγμένη στο κόκκινο εκστρατεία από την εποχή που ζούσε ακόμα ο Βλαντ Δράκουλας, και στον rotweiler που του 'κοψα το handmade 5άρι για να είναι στρογγυλές οι προσκλήσεις για τα υπόλοιπα.

  2. cheaptalk said

    Όπως υπονοώ και παραπάνω οι προσκλήσεις είναι τυπικά 35 (και τις στρογγύλεψα για να ταιριάζουν) πράγμα που σημαίνει ότι θα δώσουμε καμιά 40αριά το πολύ. Και ήδη οι συμμετοχές είναι περισσότερες αλλά το θέμα θα τρέξει όλη τη βδομάδα και τους τυχερούς θα τους ειδοποιήσουμε το σαββατοκύριακο περίπου. Τυχερούς που δε ξέρω πια πως να τους επιλέξουμε, αφού δεν το βλέπω δίκαιο να είναι συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι αλλά ούτε μπορούμε να συμπληρώνουμε και λίστα με εκατονπενήντα άτομα και να μη πατάνε τελικά ούτε οι μισοί.

  3. cheaptalk said

    Fun Fact #3651: Το ρεκόρ καθυστερημένης συμμετοχής έσπασε σήμερα με αυτή που πήραμε για τη πρεμιέρα του Χρονικού μιας Απόδρασης.

  4. cheaptalk said

    Οι προσκλήσεις μοιράστηκαν και συγχαρητήρια σε όσους τις κέρδισαν και τσέκαρε και το spam μήπως έχει πάει εκεί η δικιά σου.

    Είχαμε δεκάδες φρέσκες συμμετοχές (i.e. ονόματα που δεν ξανάδαμε) και προσπάθησα να τις ισορροπήσω με τις παλιές και σίγουρες. Όπως πάει πάντως, προτεραιότητα θα έχουν όσοι θυμούνται να συμπληρώσουν το όνομά τους και αναφέρουν και e-mail λογαριασμό που υπάρχει, για να πάρουν και απάντηση.

  5. Εvgenia Tr said

    μόλις γύρισα από την προβολή! ( μπρρρ)

    καταρχήν να ευχαριστήσω για την πρόσκληση και να πω πως άξιζε τόσο αίμα και φρικιαστικές εικόνες που είδα(που θα με συντροφεύουν στους εφιάλτες μου ( χεχε ).

    Καμία σχέση με αυτό που περίμενα ότι θα έβλεπα. Σκεφτόμουν : "άλλη μια ταινία θρίλερ , με ζόμπι , όπως το Planet terror και the invasion".. έλα μου όμως που γελάστηκα...

    ωραία πλοκή , δεν σε υποψιάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει ( δηλαδή τρως στην μάπα τα κοψίματα , τις σφαγές...) άσε που στο τέλος ξεφεύγει και ενώ έχεις φάει την φρίκη , στο γυρίζει στο ρομαντικό και αλ τάιμ λοβ...

    Η σκηνή που μου άρεσε πολύ ήταν όταν βγήκε ο ήρωας προς το τέλος ( γιου νοου) και έβαλε μουσική υπόκρουση που ήταν οιωνός για την μάχη" θα το κάνει blade", αλλα δεν!

    ευγε!

  6. Unknown said

    Afhsa na perasoun merikes wres prin afhsw ki egw thn eksypnada mou..

    Arxika, prwth fora se avant-premiere poy shmainei kataplhktikh empeiria kai sigoura tha to epanalavw dothisis eukairias!

    Deyteron, sth guest list (kai to anaferw apla gia na to pw..) osoi eimastan apo tis mases mas afhsane na perasoume etsi..den mas xalase (aplws min xalasei allous sto mellon an symvei to entelws antitheto!)

    Kai liga logia gia tin tainia...Den entypwsiastika apo to story (mallon den stoxeuane kai ekei oi dhmiourgoi!) An kati mou arese poly htan h fotografia kai auto to gkrizo mavro topio kai feeling pou olh h tainia vgazei!

    Den exw dei kai polles tainies autou tou eidous alla kati metaksy se planet terror kai from dusk till dawn thimizei! (kai pio palia b-movie alla se auta eidikos den eimai...)

    Synistatai anepifylakta se fun tou eidous kai osous theloun na perasoun ena euxaristo vrady..(e???)

    Na'ste kala!

  7. Anonymous said

    Μία ντουζίνα βρικόλακες κατασπαράζουν 154 άτομα στην παγωμένη Αλάσκα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα μετά από χιλιάδες χρόνια να ψάξουν για φρέσκο αίμα; Κοιμόντουσαν; Και αν ναι γιατί ξύπνησαν; Η ταινία όταν γίνεται splatter χάνει και την αξία της. Μέτριο προς καλό story, καλή φωτογραφία και με καλούς χαρακτήρες. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη με λίγη προσπάθεια.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.