Walk Hard (2007): Cox Across America trailer

Δες/Κρύψε το US trailer

Με διαφορά την πιο πετυχημένη οσκαρική καμπάνια τρέχει φέτος ακόμα μια παραγωγή του εξυπνότερου ανθρώπου στο Χόλιγουντ. Οσκαρική της πλάκας δηλαδή που ενισχύεται από χτες με Cox Tour σε όλη την Αμερική, και κρυφοφανερά πρόστυχα σλογκανάκια σα το "America loves Cox", για να προωθήσει το spoof των μουσικών βιογραφιών στιλ Walk the Line (2006) και Ray (2005) που εμπνεύστηκε ο Judd Apatow και υλοποίησε με τον Jake Kasdan.

Η περιορισμένη μουσική γύρα του (John C. Reilly σαν) Dewey Cox και των Hard Walkers εξάντλησε τα εισιτήριά της με το που αναγγέλθηκε φυσικά, έχοντας αντιμετωπιστεί από τα media περίπου σαν αυτή των Zeppelin. Και με ανάλογου μεγέθους αστεροφωτισμό, έστω και από την σε μορφή cameo υπερσυγκέντρωση θρυλικών συναδέλφων του Cox, ως δείκτες της θέσης του μεγαλύτερου θρύλου της αμερικάνικης μουσικής ανάμεσα σε ονόματα όπως Elvis Presley, Beatles και Buddy Holly. Κι αν η (αλά Epic Movie (2007), ας πούμε) αγωνία του trailer να σου υποδείξει τις ταινίες που θα κανιβαλίσει, μαγκώνει τον ενθουσιασμό σου, πιάσου απ' το κρυπτικό "Υ.Γ. Το Walk Hard ΓΑΜΕΙ" του cinemad και εκφράσου ελεύθερα.


Previously on Movies for the Masses: In Bruges (2008): Δολοφονικό trailer

2 Responses so far.

  1. cinemad said

    "I need Kox!"

    Ξεπατόου από τα γέλια, σου λέω!

  2. verbal said

    Τα δέκα πρώτα λεπτά του Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) είναι απο χθες στο MySpace της ταινίας, και σε περίπτωση που δεν σε έψησαν το trailer και η όλη εξτραβαγκάντσα των συναυλιών, δεν νομίζω πως θα σου πει πολλά ούτε το εισαγωγικό κλιπ. Που κατά βάση είναι το origin του τραγουδιστή, για το πώς έχασε την όσφρησή του (!) απ' το σοκ που υπέστη όταν κατά λάθος μακέλεψε τον σπασίκλα wunderkid πιανίστα αδερφό του, και έβαλε στόχο της ζωής του να καλύψει το κενό με το να γινεί διπλά απίστευτος στην κιθάρα που έμαθε εν ριπή οφθλαμού.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.