In Bruges (2008): Δολοφονικό trailer


Υποψήφιος για τέσσερα (4) Tony, διαφημισμένος σαν ο πρώτος μετά τον Shakespeare που τέσσερα (4) έργα του παίζανε ταυτόχρονα στο Λονδίνο, ο Ιρλανδός Martin McDonagh είναι πιο γνωστός για τρία-τέσσερα (3-4) λογάκια που πέταξε στα μούτρα του Sean Connery στα Evening Standard Theatre Awards το 1996. "In your face" μαμετοταραντινικό στιλ είναι και το καινούριο που έφερε στο θέατρο, αν κατάλαβα καλά, ο, εκτός των άλλων, Academy Award® Winner για το μικρό Six Shooter (2005). Αλλά τα στιλιζαρισμένα κωμικοβίαια εκτελεστικά φιλμ δεν είναι και καμιά πατέντα στο πανί και πιο δύσκολα προφανώς βρίσκει ο δημιουργός αμερικάνικες αίθουσες πρόθυμες να ανεβάσουν το πρώτο του μεγάλου μήκους φιλμ απ' ότι τα έργα του στο σανίδι, κρίνοντας από το ότι η Focus βγάζει το In Bruges (2008) τον ψόφιο Φλεβάρη.. σε περιορισμένη διανομή, και η παραγωγή τώρα θυμήθηκε να βγάλει σελίδα με το trailer που παίζει (περιορισμένα) στις αίθουσες από την προηγούμενη βδομάδα και το ψάχναν όλοι πριν κάτι μέρες που ανακοινώθηκε ότι το Sundance θα ανοίξει με την ιστορία δυο εκτελεστών που κάνουν αναγκαστικές διακοπές στη Μπριζ.

Πάντως το φιλμ, που νωρίτερα ήταν γνωστό σαν φόντο σε ένα ακόμα ιλαρό σεξοσκάνδαλο του Ralph Fiennes, φαίνεται ικανό να σε σκοτώσει από τα γέλια, όχι μόνο από το trailer αλλά και από τις αναφορές από τα πρώτα screenings.


Previously on Movies for the Masses: Cloverfield (2008): Trailer χασμουρητών

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Να σημειώσω ότι ο Ralph Fiennes ως ο κακός αφεντικός έχει πολύ λιγότερο χρόνο στη ταινία απ' ότι αφήνει να εννοηθεί το trailer και εμφανίζεται κυρίως στο τελευταίο εικοσοτριαντάλεπτο, σύμφωνα με τις αναφορές. Το άφησα έξω από το κείμενο γιατί αρκετές επιφυλάξεις έχω συμπεριλάβει ήδη, και άλλωστε αυτό που μετράει είναι ότι η ταινία είναι "brutal, philosophical, funny, and totally original" όπως θα διάβασες στην ανακοίνωση του Sundance, ε?

  2. Anonymous said

    Αν η ταινία είναι τόσο καλή όσο το trailer, θα έχουμε κάτι original... (αν κάποιος μπορεί να το πει αυτό) Η επιλογή του Brendan "The General" Gleeson δίπλα στον -φαίνομαι ubercool στο trailer-Farrel μπορεί να απογειώσει* την ταινία. Η προφορά και το μάτι που γυαλίζει του Fiennes συμπληρώνουν άψογα την εικόνα.

    *απογειώνω == ξεφεύγω από τη μετριότητα, διαφέρω από τους άλλους

  3. cheaptalk said

    Το τρέιλερ φαίνεται να έβγαλε αποκλειστικά το IONCINEMA, όπως δεν έγραφε κανένας προχτές που κυκλοφορούσε το link (αυτό που πας αν πατήσεις τον Colin Farrell στο θέμα) στην σελίδα της Alliance στα φόρα, ούτε βέβαια ανέφερε η σελίδα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.