25 διπλές προσκλήσεις για Έρωτα

Love in the Time of CholeraΔες/Κρύψε το trailer


H Odeon σας προσκαλεί στην Avant Premiere της δραματικής ταινίας Ο Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας. Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Odeon StarCity στο Νέο Κόσμο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    To εκπληκτικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, "Ο Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας", μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη έπειτα από πιέσεις ετών στον νομπελίστα συγγραφέα. Ο Χαβιέ Μπαρντέμ, ο Μπέντζαμιν Μπρατ και η Τζοβάνα Μετζοτζιόρνο δίνουν σάρκα και οστά στην ιστορία που συνοψίζει ανεπανάληπτα την έννοια της απόλυτης αγάπης.

    Ο Φλορεντίνο Αρίσα είναι ένας νεαρός που ερωτεύεται τρελά τη Φερμίνα Δάσα. Εκείνη, καταπιεσμένη από την οικογένεια και μην ξέροντας τι σημαίνει να νιώθεις ερωτευμένος, παντρεύεται τον επιφανή γιατρό Χουβενάλ Ουρμπίνο. Τα χρόνια περνούν, ο Φλορεντίνο κάνει διάφορες σχέσεις αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την αγάπη του για την Φερμίνα. Tελικά, το ζευγάρι ενώνεται, γέρικο κοντά στα 80 πια, μετά από 51 χρόνια, 9 μήνες και 4 μέρες, όσα ακριβώς χρόνια μετρά ο έρωτας αυτός.


    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή το γράφεις μόνος σου για 51 χρόνια, 9 μήνες και 4 μέρες με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Erwtas sta Xronia ths Xoleras". Αν έχεις αυξημένες πιθανότητες από παλιότερα, μη ξεχάσεις να μας το θυμίσεις.

    Credits: στη Χριστίνα για το μπάνερ ποί-η-ση, και στον rotweiler για τις ώρες που φάγαμε να κάνουμε ένα ρομαντικό ευαίσθητο πόστερ για να μας βγει τελικά ένα μπαρόκ (αφού συνεννοούμασταν μόνο στο τι θα 'χε πλάκα να βάζαμε).

  2. cheaptalk said

    Κρίνοντας από τη μέχρι τώρα πορεία (οι συμμετοχές είναι διπλάσιες από τις προσκλήσεις, σε μέρα που δεν έχει και κίνηση), ο Έρωτας έχει προοπτικές για πολύ καλό αθηναϊκό άνοιγμα. Από την άλλη μπορεί να του βγάλαμε και καλό θέμα και λειτούργησε και το La Despedida που έβαλα επίτηδες για τρέιλερ, και φαίνεται να εξασφαλίζει όχι μόνο υποψηφιότητα αλλά και απονομή συγκεκριμένου χρυσού αγαλματιδίου, με μόνο ίσως αντίπαλο το Hay Amores (Shakira κι αυτό, από την ταινία κι αυτό) και την πιθανότητα να μοιραστεί τους ψήφους (όπως πέρσι με τα τραγούδια από τα Dreamgirls).

  3. cheaptalk said

    Οι προσκλήσεις δε φτάναν ούτε για ζήτω, και δώσαμε 50 διπλές τελικά. Όμως και πάλι οι συμμετοχές ήταν καμιά κατοστή οπότε, όπως όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα σωρό κόσμος θα μας καταριέται που δεν πήρε και 2-3 θα πουν και κανένα ευχαριστώ.

    Το θέμα θα τρέξει μέχρι το βράδυ, οπότε θα γίνει και τυπικά sold out. Μέχρι τότε μπορεί να δώσουμε και μερικές ακόμα ;)

  4. cheaptalk said

    Fun Fact #3652: Όποιος ξέρει έναν Δημήτριο Γερογιάννη να του πει ότι μας τα έχει κάνει καρούμπαλα εδώ και μήνες περιμένοντας κάθε φορά να πάρει απάντηση σε email (DimiGero@forthnet.gr) που προφανώς είναι ψόφιο.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.