100 διπλές προσκλήσεις Χωρίς Ίχνη

Gone Baby GoneΔες/Κρύψε το trailer


Η Audio Visual σας προσκαλεί στην Avant Premiere της δραματικής ταινίας Χωρίς Ίχνη. Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στo ΙΝΤΕΑΛ, Πανεπιστημίου 46.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ηθοποιός ("Pearl Harbor", "Απόλυτος Κίνδυνος"), σεναριογράφος -βραβευμένος με Όσκαρ για το σενάριο του στην ταινία "Ο Ξεχωριστός Κύριος Χάντινγκ"- ο Μπεν Άφλεκ μετράει στις κινηματογραφικές του ιδιότητες μία ακόμα: εκείνη του σκηνοθέτη! Δύο ιδιωτικοί ερευνητές έχουν αναλάβει να βρουν ένα τετράχρονο κοριτσάκι που αγνοείται στο Ντόρτσεστερ, εργατική γειτονιά της Βοστόνης. Οι δυο τους, ζευγάρι στη ζωή τους, έχουν μία αρκετά περίπλοκη σχέση, που αντανακλάται και στις επιλογές που κάνουν. Κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Ντένις Λεχάν, συγγραφέα του ατμοσφαιρικού "Σκοτεινό Ποτάμι", το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Αφλεκ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να συμμετέχει... στις υποψηφιότητες των βραβείων Όσκαρ!

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή φοράς γάντια, το γράφεις με αποκόμματα εφημερίδων και το ταχυδρομείς ανώνυμα με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Xwris Ixnh". Οι προσκλήσεις είναι τυπικά εκατό (100) επειδή δε κάνουμε τη πρεμιέρα μόνοι μας όμως το ΙΝΤΕΑΛ το ξέρουμε ότι δε γεμίζει γι' αυτό ζήτα όσες προσκλήσεις θες, ακόμα κι αν μας θυμάσαι μόνο σε τέτοιες φάσεις και μας περνάς για μαλάκες. Και μη στέλνεις από 100 λογαριασμούς και με άλλα τόσα ψευδώνυμα για να πάρεις μια μονή πρόσκληση, το 'χουμε σιχαθεί.

    Credits: σε μένα που τα 'κανα αυτή τη φορά όλα μόνος μου γιατί είμαι πολύ γαμάτος.

  2. cheaptalk said

    Με τις συμμετοχές από εδώ κι από το facebook group των Μαζών, οι προσκλήσεις έχουν εξαντληθεί τυπικά ήδη, αλλά συνεχίζουμε να μοιράζουμε no problemo ;-)

  3. cheaptalk said

    Έκανα το θέμα sold out, μόνο και μόνο γιατί έχουμε μοιράσει άπειρες προσκλήσεις και πρέπει κάποια στιγμή να τις μετρήσουμε. Αν ακόμα δεν έχεις πάρει, δοκίμασε να ζητήσεις αλλά μη μας κατηγοράς κι από πάνω αν δε πάρεις απάντηση.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.