The Edge of Love (2008): Trailer 3

Δες/Κρύψε clip με την Keira να τραγουδάει

Την ίδια μέρα που ξεχύθηκε στα διαδίχτυα το promo του, διαβόητου ήδη για τα λεσβιακά και τα τρία του, Woody Vicky Cristina Barcelona (2008), με αποτέλεσμα οι Weinsteins να παραδώσουν άμεσα τα όπλα, έχοντάς το κατεβάσει μόνο από καμιά κατοστή σελίδες, και να το ανεβάσουν επίσημα στο Moviefone, Τρίτη και 13 έδωσε στη δημοσιότητα και η Capitol (μέσω Lionsgate των αδερφών) το trailer του τριολέστατου Edge of Love (2008).

Η παραγωγή είναι ακόμα πιο πολυτραγουδισμένη στα internets, από τα χρόνια τα παλιά (διάβαζε 2007) που υπόσχονταν θερμούς εναγκαλισμούς της Keira Knightley με τη Lindsay Lohan, και από τη συνέχεια, όταν η δεύτερη αντικαταστάθηκε από την Sienna Miller μέσα σε βρώμες ότι δε μπορούσε να αντέξει τις σκηνές που πήδαγε και ο Matthew Rhys (στο κρεβάτι). Βέβαια το σενάριο, βασισμένο στη ζωή του Dylan Thomas, τη "φιλία" που αναπτύχθηκε ανάμεσα στη γυναίκα του και μια "φίλη" του από τη παιδική του ηλικία, και τη δυσφορία του όταν προέκυψε κουαρτέτο με το γάμο της τελευταίας, το έγραψε η μάνα της Keira, οπότε ήταν αμφισβητήσιμο πόσο τα εισαγωγικά θα μετακινούνταν από τη θέση τους, και όπως βλέπεις (στη.. θρυλική σκηνή της μπανιέρας για παράδειγμα) δε πήγαν και πολύ μακριά. Αναμενόμενα από τις πρώτες φωτογραφίες ακόμα ήταν και τα χάδια, σε βαθμό που να αναρωτιέσαι τι έκανε η μαμά εκείνη την ώρα, του φακού προς την Βρετανίδα πρωταγωνίστρια που μάλλον βγαίνει πιο μανάρα από ποτέ, αντισταθμίζοντας τη (διαφαινόμενη από το teaser τουλάχιστο, όπως ξαναματάπαμε) γελαδερή γελοιότητα της Duchess (2008).

Η Capitol αιμορραγεί ακατάσχετα τελευταία (σε βαθμό που να ανησυχεί και η ThinkFilm της, όπως επισημαίνει και η φίλη μας η Marina που γράφει πια στο Row Three) και, παρά τις φυτεμένες υπερβολές στις συγκρίσεις με το Atonement (2007) του trailer, ούτε σε αυτό το project μπορείς να τη πεις ανοιχτοχέρα, και μόνο από την άποψη ότι αν τα είχε χώσει χοντρά θα.. φαίνονταν, ενώ αντίθετα αυτό που βλέπεις στα credits είναι ο σχεδιασμός παραγωγής από τον Alan MacDonald των αξέχαστων τσεμπεριών της Βασίλισσας (2006). Η σκηνοθεσία είναι, και φαίνεται κι αυτή, του John Maybury που φάνταζε δυνατοτήτων στο Love Is the Devil: Study for a Portrait of Francis Bacon (1998) και τελείωσε την (αμερικάνικη τουλάχιστο) καριέρα του με το Jacket (2005) και όσα ξεστόμισε για την αντιμετώπισή του, χωρίς να έχει κάνει τίποτα στο ενδιάμεσο. Για τελευταίο οφθαλμοφανέστατο σημείωσε ότι το φιλμ ανοίγει το φεστιβάλ του Εδιμβούργου, κι αν θες να ποντάρεις ότι θα κλείσει με πολλά περισσότερα κάντο χωρίς εμένα.


2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Το Edge of Love (2008) σμπρώχνεται αρκετά στη Βρετανία, με την ευκαιρία του ανοίγματος του Sex and the City (2008), του οποίου το κοινό προφανώς είναι το ιδανικότερο να καταπιεί ατάκες στιλ "this year's Atonement, only better". Η παραγωγή απέκτησε και επίσημη αφίσα, αντικαθιστώντας την πρόχειρη αντιγραφή αυτής του Closer (2004) που κυκλοφορούσε, και βάζοντας τις πρωταγωνίστριες ξαπλωμένες (δεν άρεσε μόνο σε μένα η ιδέα προφανώς) και.. χωρίς τίποτα ανάμεσα (για ακόμα καλύτερα). Επιπλέον η επίσημη σελίδα, που 'χε μέχρι τώρα μια ξερή φωτογραφία για υποδοχή, γέμισε καλούδια. Και το καλύτερο, κυκλοφόρησε, πρώτα στο Orange Wednesdays Movie Show, ένα κλιπάκι για να πάρεις μια καλύτερη ιδέα του πόσο χαιδεύεται (καθόλου άδικα, βεβαίως βεβαίως) από το φακό η "ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο", σύμφωνα με τη Sienna Miller (και όχι μόνο). Για έξτρα μπόνους, η Keira σου τραγουδάει κιόλας.

  2. cheaptalk said

    Το φεστιβάλ του Εδιμβούργου ξεκίνησε την Τετάρτη (18 Ιουνίου) και ο Hollywood Reporter χέστηκε από τη χαρά του με το φιλμ, ενώ το Variety δεν είδε απήχηση ούτε σε άρτσι ούτε σε κοινούς κύκλους. Το ΠΣΚ, η Κόψη της Αγάπης βγήκε στις αίθουσες, και οι κριτικές στον βρετανικό τύπο, κυμάνθηκαν ανάμεσα στα δύο (2) αστεράκια του Guardian και τα τρία (3) των Sunday Times. Ή αλλιώς κάπου ανάμεσα στο "edge of boredom" και το "looks glamorous enough".

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.