Bank Bang (2008): Trailer εγκαινίων


Δυο νεκροθάφτες λίγο πριν τους θάψουν τα χρέη στην ελληνική μαφία, αποφασίζουν να αδειάσουν τράπεζες, με μέγα χορηγό τους το μεγαλύτερο τραπεζικό όμιλο του γαλαξία, σύμφωνα με το Forbes φέτος. Και αφού εξασφάλισαν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες δείχνοντας τις προθέσεις τους σε trailer μπροστά απ’ τη Mamma Mia! (2008), σήμερα είπαν να γίνουν βούκινο, βγαίνοντας και στα διαδίχτυα, με πρεμιέρα στη σελίδα που κοιτάζεις τώρα. Το όλο υποσχέσεις, σπηντάτο, στυλάτο και ολίγον τηλεοπτικίζον trailer τους, είναι και πρεμιέρα ερχόμενης ελληνικής κινηματογραφικής σαιζόν για τις Μάζες, κι αν κρίνεις απ’ το ultra hit που έκανε η Odeon με το Πρώτη Φορά Νονός (2007) που είχε κάνει τα αντίστοιχα εγκαίνιά του εδώ πέρσι, μπορείς να πεις ότι ένα άλφα ιστορικό στα ποδαρικά το έχουμε.

Η front and center παρουσία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που υπογράφει και το σενάριο, και το σπρώξιμο της ταινίας ως νέας δικιάς του, υπονοεί ή ότι δεν παίζουν άλλοι ηθοποιοί, ή ότι η Village ποντάρει όλες της τις μάρκες στις μαζομαζώχτρικες ικανότητες που άφησε πρόπερσι να φανούν ο πρωταγωνιστής της που κουβάλησε το 5 Λεπτά Ακόμα (2006) στα ρετιρέ των ελληνικών ταμείων και στο Α’ Κρατικό Βραβείο Πγιότητας για την ερμηνεία του, ελπίζοντας να τους τις επαναλάβει για να πιάσουν το εισπρακτικό δυναμικό του Φιλιού της Ζωής (2008), ενδεχομένως χωρίς τις ανεπιθύμητες κατακριτικές παρενέργειες. Για την ιστορία πάντως, η Village Productions που έκανε outsourcing την εκτέλεση παραγωγής στη Black Orange, κράτησε το budget χαμηλά δίνοντας τα ηνία και την ευκαιρία μεγάλου μήκους ντεμπούτου στον βραβευμένο μικρομηκά Αργύρη Παπαδημητρόπουλο, κι αν το trailer είναι ενδεικτικό της ταινίας του, ο πρωτάρης στη μεγάλη διάρκεια, άρπαξε το big break του απ’ τα κέρατα και το καβαλάει προς το σουξέ.


Previously on Movies for the Masses: The Dark Knight (2008): No limits prologue

3 Responses so far.

  1. Anonymous said

    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SITE ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ (ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ VILLAGE (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 4: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ALTER EGO, ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΩΝ ODEON ΚΑΙ AUDIOVISUAL (ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ... ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΦΑΤΕ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ VILLAGE CINEMAS;

  2. cheaptalk said

    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ, ΑΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ VILLAGE ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  3. cheaptalk said

    Είδα τη πιο εξελιγμένη μορφή του trailer χτες στη πρεμιέρα του Pride and Glory, σε κατάμεστη μέχρι τα σκαλάκια αίθουσα, στα Village, σε κοινό σχετικά mainstream αλλά προφανώς όχι και εντελώς τηλεορασόπληκτο. Και όχι μόνο ήταν το μοναδικό trailer που ξεσήκωσε αντίδραση, αλλά με το που ακούστηκε ο Χαραλαμπόπουλος έγινε πανικός, οπότε τον ίδιο προβλέπω και στα ταμεία.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.