W. (2008): Ντάμπγικο teaser


Οι πρώτες σκηνές του πρώτου φιλμ για εν ενεργεία Αμερικάνο πρόεδρο περιέχονται στο teaser του W. (2008), του Oliver Stone, που έβγαλε χτες το Moviefone. Νωρίτερα το βίντεο έκανε ένα γύρο στα γιουτούμπια, διαρρέοντας ίσως τόσο τυχαία όσο και το υποτιθέμενα υπερμυστικό σενάριο το οποίο έχουν διαβάσει τα μισά δίχτυα τους τελευταίους μήνες.

Παρολαυτά, το εθιστικά αλλόκοτο και οριακά χιουμοριστικό στιλάκι του φιλμ, που αντιπροσωπεύεται υποθέτεις σε αυτές τις εικόνες, δεν είχε ξεκαθαρίσει μέχρι τώρα, με υπευθυνότητα και του σκηνοθέτη που αρέσκεται να πασπαλίζει τα σενάρια με δόσεις τρελής ιδιοφυίας (ή απλά τρέλας) αλλά και της παραγωγής που μοιάζει περισσότερο αρπαχτή και απ' όσο δηλώνουν τα 17 ονόματα στα credits της. Ο Stone έκανε γύρους δηλώνοντας ότι θέλει να κάνει κάτι σα τη Queen (2006) χωρίς καν να απασχολείται με προγραμματισμό γυρισμάτων on location, όσο κάποιοι παραγωγοί του κυκλοφορούσαν αφίσες με γνωστούς μπουσισμούς και σφύριζαν αδιάφορα όταν οι υπόλοιποι ψάχναν τους υπεύθυνους. Η ιδέα είχε προκύψει όταν η προετοιμασία του Pinkville (2009?), με θέμα τη σφαγή του My Lai, διακόπηκε λόγω της απεργίας των σεναριογράφων, ο προϋπολογισμός είναι σίγουρα (ίσως και πολύ) κάτω από τα $30 μύρια, τα γυρίσματα τελείωσαν πρόσφατα σε χρόνο ρεκόρ, και το ίδιο βιαστική προβλέπεται και η ολοκλήρωση της παραγωγής, αφού το άνοιγμά της έχει προγραμματιστεί στις 17 Οκτωβρίου, για προφανείς λόγους. Από το υποκείμενό της και μόνο αυτή η βιογραφία δε θα μπορούσε να προκύψει σοβαρή, όπως και να 'χει, ενώ ο Stone έχει σαφώς σοβαρότερο παρελθόν στο είδος (JFK (1991), Nixon (1995)) όμως έχει και ολόκληρο World Trade Center (2006) να τον πλακώνει.


Previously on Movies for the Masses: The Dark Knight (2008): No limits prologue

One Response so far.

  1. Anonymous said

    Man, this is like so obviously liberal crap. Το φιλμ φαίνεται να είναι επαρκής αιτία να υποστηρίξεις φανατικά τον Μπους. Ουδεμία κινηματογραφική (μου φαίνεται) redeeming value.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.