50 διπλές προσκλήσεις για Χυμαδιό

The WacknessΔες/Κρύψε το trailer


Η Seven Films σας προσκαλεί στην avant première της νεανικής ταινίας Το Χυμαδιό. Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 2 το μεσημέρι στο ΙΝΤΕΑΛ, Πανεπιστημίου 46.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Μπεν Κίνγκσλεϋ, Φαμκε Γιάνσεν, Τζος Πεκ, Μέρι Κέιτ Όλσεν, Ολίβια Θίρλμπυ, Μέθοντ Μαν

    Καλοκαίρι του '94, στη Νέα Υόρκη. Ο νεαρός Λουκ Σαπίρο μόλις τελείωσε το σχολείο, δεν έχει φίλους, οι γονείς του έχουν τα δικά τους προβλήματα, δεν έχει βρεθεί ακόμα στο κρεβάτι με γυναίκα, πίνει μερικά "παράνομα" τσιγάρα την ημέρα, πουλάει μάλιστα και κανένα γραμμάριο από αυτά για να βγάλει χαρτζηλίκι, ακούει χιπ χοπ και ραπ και αποδρά από την πραγματικότητα πολλές φορές τη μέρα με ονειροφαντασίες. Παράλληλα, επισκέπτεται έναν ψυχίατρο, που του δίνει ανορθόδοξες συμβουλές, και σε αντάλλαγμα, παίρνει με τη σειρά του "χόρτο" από τον Λουκ. Τα πράγματα όμως αλλάζουν, όταν ο Λουκ ερωτεύεται την νεαρή κόρη του ψυχίατρου..

    Με τη μουσική των: The Notorious B.I.G., Method Man, Faith Evans, Craig Mack, DJ Jazzy Jeff, Fresh Prince, Total, KRS-One, Nas, A Tribe Called Quest, Raekwon, R. Kelly, Biz Markie, Wu-Tang Clan και The Pioneers
    και το Method Man σε ρόλο.. dealer!!!

    Βραβείο κοινού στο φεστιβάλ του Σάντανς



    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή στρίβεις ένα μπάφο και τον γυρνάς μέσω ταχυδρόμου με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo To Xymadio". Τα ονόματα στις προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι (και ειδοποίηση θα πάρουν μόνο οι τυχεροί). Πέρα από τη πλάκα που κάνω με τη διαδικασία (για να μη γράφω τα ίδια δεκάδες φορές), το θέμα (ή subject) του e-mail είναι σχετικά σημαντικό, ειδικά αν τα δικά σου έχουν μια τάση να πάνε κατευθείαν στο spam.


    Credits: στον cinemad που δέχτηκε να κάνουμε μαζί τη πρεμιέρα. Και σε μένα για τις πειστικές απειλές να του συστήνω τις πρώην μου και να τη πέφτω στις φίλες του όπου παίζει, αν δεν έδινε καμιά πρόσκληση.

  2. cheaptalk said

    Συμμετοχές δεκτές και στο σχετικό Facebook event, για όσους το πάρουν χαμπάρι. Θα έχουν και προτεραιότητα, μιας και είναι πιο πιθανό να αντιστοιχούν σε πραγματικούς ανθρώπους. Μέλη του Facebook group των Μαζών έχουν ακόμα ψηλότερη, αν μας το πουν.

  3. cheaptalk said

    Η guest list έχει τυπικά συμπληρωθεί. Συμμετοχές της τελευταίας στιγμής μπορεί και να γίνουν δεχτές, πάντως. Το θέμα θα γίνει και τυπικά SOLD OUT το βράδυ.

  4. cheaptalk said

    Τελικά ζητάω συγγνώμη απ' όσους δε πήραν πρόσκληση, καμιά εξηνταριά μοίρασα αλλά θα 'πρεπε να δώσω παραπάνω αφού το MAD δε φάνηκε να την έσμπρωξε και πολύ την πρεμιέρα. Καλύτερα πάντως, ήταν πιο.. μαζική η φάση, χάρηκα που είπαμε και καναδυο κουβέντες με καναδυο άτομα, σόρι που ξύπνησα μιάμιση και ήρθα με τη τσίμπλα στο μάτι :p

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.