Transformers: Revenge of the Fallen (2009): Μεγάλο trailer

Δες/Κρύψε το ShoWest footage

Ο Michael Bay αποφάσισε τελικά να κυκλοφορήσει το μεγάλο τρέιλερ των δεύτερων Transformers μια βδομάδα νωρίτερα, με τον Wolverine (2009) της Fox (χωρίς βέβαια να είναι στις κόπιες του) αντί για το Star Trek (2009) της Paramount (που θα το συνοδεύει φυσικά), μάλλον με στόχο και τον τελευταίο Αμερικάνο θεατή. Το τρέιλερ ανέβηκε τα ξημερώματα στο Yahoo! Movies με τρίωρη καθυστέρηση, και σε HD ακόμα αργότερα, για να σμπαριαλάσει τα νεύρα των φαν που το περίμεναν ώστε να ζουμάρουν στο στημένο κωλαράκι της Megan Fox μπας και βρίσκεται εκεί ο Soundwave, το τελευταίο σημαντικό γιγάντιο γαμορομπότ που παραμένει άφαντο παρά τις εκατοντάδες (περί του αντιθέτου) φαντασιόπληκτες αναφορές στα φόρα. Νωρίτερα, η CAM έκδοση είχε διαρρεύσει στις βιντεοσελίδες, αφού η Paramount είχε διοργανώσει.. γι' αυτό το σκοπό ειδικές προβολές (του τρέιλερ μαζί με τους πρώτους Transformers).

Ακόμα νωρίτερα, ο Bay είχε προβάλλει στη ShoWest ένα πιο εκτεταμένο μοντάζ, για να να πείσει τους αιθουσάρχες μονάχα ότι η παραγωγή δεν έχασε καθόλου το φιλικό προς τα ακροατήρια χιούμορ της, και όχι φυσικά ότι είναι η μεγαλύτερη του καλοκαιριού, πράγμα που επιβεβαίωσε επίσημα ο.. Spielberg και αμφισβητεί μόνο η Warner με σχεδόν εβδομαδιαία τρέιλερ του έκτου Harry Potter. Στο μοντάζ, που είδε κι ένα 12ωρο διχτυακής προβολής σα δωράκι για τους πιστούς, είχε κάνει και τη πρώτη του εμφάνιση ο Megatron για να διαψεύσει την "επίσημη λίστα" με ρομπότ της παραγωγής, λίστα που έτσι κι αλλιώς έμπαζε από παντού ως κομμάτι της παραπληροφόρησης που είχε υποσχεθεί ο Bay, αλλά παρολαυτά ξεκαθάρισε ότι ο Demolishor (η ρόδα που πάταγε τα πάντα στο τίζερ) δεν είναι κομμάτι του Devastator (του σκουπιδοφάγου που καταπίνει τα πάντα στο τρέιλερ). Ξεκαθαρισμένο είναι πια και ότι ο Bay κουνάει λιγότερο τη κάμερά του στα γυρίσματα και τη ψαλίδα του στα μονταρίσματα, εφόσον ο προϋπολογισμός του το επιτρέπει, έχοντας καλύψει τα περισσότερα έξοδα στησίματος στη προηγούμενη ταινία. Φανερά, από τις κάποιες όχι τέλειες πολύ φρέσκιες σκηνές αλλά και τις πολύ πιο δουλεμένες παλιότερες, ο πυροβολημένος υπεύθυνος συνεχίζει να μη καταλαβαίνει τίποτα στο μαστίγωμα της ILM για rendering 25 ώρες το 24ωρο ώστε να παραδοθεί αυτό το δεν έχεις δει ακόμα τίποτα που έχει υποσχεθεί, σε βαθμό που να άρχισαν οι ανησυχίες μήπως.. έχει περάσει τα όρια. Αβέβαιο είναι και το μέλλον του, αναβαθμισμένου όπως βλέπεις, Optimus Prime ο οποίος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι το αγαπημένο ρομπότ που έχει εξαγγείλει ότι θα φάει αυτή τη φορά ο τεράστιος γαμοσκηνοθέτης.


Previously on Movies for the Masses: Mother (2009): Un certain regard trailer

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Την "αφίσα" που παίζει στα Featured (πάνω δεξιά στη σελίδα) αυτές τις μέρες την έφτιαξα μόνος μου. Αν τη θέλει κανένας σε μεγαλύτερη ανάλυση, μαζί με καναδυό άλλες προσπάθειες, ας στείλει mail στη γνωστή διεύθυνση.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.