20 διπλές προσκλήσεις για Αγνώστους

UnknownΔες/Κρύψε το trailer


Η Village και το Movies for the Masses σας προσκαλούν στην avant première του θρίλερ μυστηρίου Unknown. Την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 8μιση το απόγευμα στα Village Cinemas του Athens Metro Mall, Λ. Βουλιαγμένης 276.




(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

2 Responses so far.

  1. verbal said

    Ένα τροχαίο ατύχημα στο Βερολίνο αφήνει τον Δρ. Μάρτιν Χάρις (Λίαμ Νίσον) σε κώμα. Όταν λίγο καιρό μετά, θα συνέλθει, ανακαλύπτει ότι η σύζυγός του (Τζένιουαρι Τζόουνς) δεν τον αναγνωρίζει πια, ενώ ένας άλλος άνδρας (Έινταν Κουίν) έχει κλέψει την ταυτότητά του. Οι Αρχές τον αγνοούν και τον αντιμετωπίζουν με δυσπιστία. Με την απρόσμενη βοήθεια μιας μάλλον απίθανης συμμάχου (Νταϊάν Κρούγκερ), ο Μάρτιν θα εμπλακεί σε ένα φονικό μυστήριο που θα τον κάνει να αμφισβητήσει την πνευματική του υγεία, την ταυτότητά του, αλλά ταυτόχρονα θα συνειδητοποιήσει μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια.

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στη πρόσκληση, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή χτυπάς το κεφάλι σου στο πληκτρολόγιο μέχρι να χάσεις τη μνήμη σου και στέλνεις τη ζωή σου στη γνωστή διεύθυνση με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo O Agnwstos".

    Credits: στη Village και τα γραφιστικά της δαιμόνια.

  2. verbal said

    Οι προσκλήσεις έχουν μοιραστεί κι οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.