20 διπλές προσκλήσεις Super 8

Super 8Δες/Κρύψε το trailer


Η UIP σας προσκαλεί στην avant première του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Super 8. Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας στο Γκάζι.




(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Το καλοκαίρι του 1979, σε μια μικρή πόλη του Οχάιο, μια ομάδα φίλων γίνονται μάρτυρες ενός καταστροφικού εκτροχιασμού τρένου, ενώ γυρίζουν, σε μια απομονωμένη σιδηροδρομική διασταύρωση, μια ερασιτεχνική ταινία με ζόμπι χρησιμοποιώντας μια super 8 κάμερα. Πολύ σύντομα αρχίζουν να υποψιάζονται πως δεν πρόκειται για κάποιο απλό ατύχημα. Λίγο αργότερα, ανεξήγητες εξαφανίσεις και απίστευτα γεγονότα αρχίζουν να συμβαίνουν στην πόλη και ο βοηθός σερίφη προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια - κάτι πολύ πιο τρομακτικό απ' όσο οποιοσδήποτε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

    Σύνδεσμοι: official site, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στη πρόσκληση, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή γράφεις μόνος σου τη συμμετοχή σε φιλμ 8 χιλιοστών και μας το στέλνεις στη γνωστή διεύθυνση με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Super 8". Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ.



    Credits: στον συνήθη σκοτεινό ύποπτο.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.