Transformers (2007): Leaked Teaser



Μπορεί και να είναι η πιο αναμενόμενη ever ταινία που θα κάνει ο Michael Bay (εκτός και αν ετοιμάσει sequel). Μπορεί να ανοίγει σε ένα χρόνο από τώρα (4.7.07), αλλά οι fans μετράνε ανάποδα τα δευτερόλεπτα για την επίσημη πρώτη του επίσημου site της -μόνης- επίσημης ταινίας, ένα ολόκληρο χρόνο πριν από το release. Φυσικά όλη η φασαρία γίνεται (με αποτέλεσμα να επιτείνει την αγωνία) επειδή θα περιέχει το πρώτο teaser trailer, καθώς και μερικά ακόμη καλούδια. Το οποίο trailer όμως έχετε την ευκαιρία να δείτε 5 μέρες νωρίτερα εδώ...

Οι Transformers, διαβόητη σειρά παιχνιδιών που εκτόξευσαν την Hasbro σε never-seen-before επίπεδα πωλήσεων, κατέκτησαν τον κόσμο στα μέσα της δεκαετίας του '80 με σειρές κινουμένων σχεδίων, άπειρες VHS και φανατικό κοινό. Για όσους από εσάς βρεθήκατε στο 2006 κατευθείαν προσπερνώντας το... φαινόμενο και κατά συνέπεια μία ολόκληρη δεκαετία βασιλείας τους, σας λέω μόνο πως πρόκειται για αυτοκίνητα, αεροπλάνα, μηχανές και γενικότερα οτιδήποτε μηχανοκίνητο έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε ανθρωπόμορφα robot. Και επειδή φυσικά δεν έχει ποτέ πλάκα σε μία σειρά να υπάρχουν μόνο "καλοί" (στην συγκεκριμένη υπό την αρχηγεία του θρυλικού Optimus Prime), η νέμεσις των Autobots (οι "καλοί" που λέγαμε) ήταν οι Decepticons.

Στο teaser βλέπουμε μερικά πλάνα από το Beagle 2 Rover Mars (το γνωστό transformer υβρίδιο που θα έπρεπε να περιπλανηθεί στον Άρη) το οποίο όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται "μας είπαν πως συνετρίβη". Και μετά από μερικά δευτερόλεπτα με πλάνα από το ζαλισμένο Beagle, παίρνουμε ένα και μοναδικό glimpse ενός δευτερολέπτου από ένα Autobot(?), πλάνο που αρκεί να στείλει τους οπαδούς της ταινίας σε νιρβάνα. Όπως άλλωστε συνέβη και προ ημερών με την επίσης leaked φωτογραφία ενός BumleBee. Το teaser κλείνει με το ίδιο εφέ από το οποίο θα διακατέχεται και η ταινία. Οι τίτλοι "μεταμορφώνονται" στην ημερομηνία άφιξής τους στην Γη. 4.7.07.

Δες/Κρύψε το leaked teaser


3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Μη μπορώντας να ελέγξει τη διάδοση του trailer στο δίκτυο, η Paramount αναγκάστηκε τελικά να βγάλει το "ανακοινωτικό" teaser μια βδομάδα νωρίτερα. Στην επίσημη σελίδα www.transformersmovie.com.

    Έτσι πέρασα, μετά από αρκετά προβλήματα με το VP6, την επίσημη έκδοση. Ίσως ανεβάσω κάτι και με ακόμα καλύτερη ποιότητα αργότερα. Enjoy.

  2. cheaptalk said

    Με τον πιο επίσημο τρόπο αυτή τη φορά, με ανακοίνωση στο Michael Bay News Blog βγήκε footage clip από τα γυρίσματα στο Access Hollywood.

  3. cheaptalk said

    Έχοντας πια πάρει τον αέρα της.. νέας τεχνολογίας, η παραγωγή του φιλμ ξανάβαλε φωτιά στο δίκτυο. Ανακοινώνοντας, με webcast παρακαλώ, ποιοι από autobots και decepticons θα εμφανίζονται στη ταινία.

    Η λίστα χωρίς εκπλήξεις περιλαμβάνει Optimus Prime, Bumblebee, Jazz, Ratchet, Ironhide από τη μια και Megatron, Starscream, Brawl, Bonecrusher, Skorpinok, Frenzy, Blackout, Barricade από την άλλη. Ενώ, στο δρόμο που χάραξε το φιδίσιο marketing, κάποιος τυχερός θα γράψει ατάκα που θα πει ο Optimus Prime στη ταινία.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.