Επίσημη πρεμιέρα για τον κώλο της Jessica Biel



Επίσημη πρεμιέρα έκανε στη Νέα Υόρκη, με την ευκαιρία της προβολής του The Illusionist (2006), ο νέος, εξωπραγματικός, κώλος της Jessica Biel.

Η Μαίρη του Στον 7ο Ουρανό αν έχεις μείνει ακόμα εκεί (όχι ότι σε αδικούμε) μεγάλωσε κι αυτή (βρε και η Μαιρούλα). Και μετά από πρωταγωνιστικoύς ρόλους σε The Texas Chainsaw Massacre (2003), Blade: Trinity (2004) και London (2005) έγινε η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το (αμερικάνικο) Esquire τον Οκτώβρη. Το περιοδικό παρατήρησε, και όχι αβάσιμα, ότι η Τζέσικα είναι η υπόγεια φαντασίωση ένα σωρό ανδρών που ενηλικιώνονται όπου να 'ναι. Και αυτή βάλθηκε να τους δικαιώσει, με εντατικότατες προσπάθειες προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα αποτελέσματα βγήκαν αυθάδικα τουρλωτά σε κάποια παραλία πριν μέρες και με κάθε επισημότητα, φυσικά, στη συνέχεια. Στη καταλληλότερη εποχή, όπου η κάθε ανορεξικιά κράζεται πλέον ανοιχτά όπου βρεθεί.

Ο παλιός αγαπημένος μας κώλος, συνεχίζει να προκαλεί (συζητήσεις και άλλα περιφερειακά αποτελέσματα στον αντρικό πληθυσμό). Και στις ονειρώξεις προστέθηκε και η Mαμά Lohan.


Previously on Movies for the Masses: Βυζαρούδες στη παραλία

3 Responses so far.

  1. ShoppingTherapy said

    στα περιοδικά έχει ήδη αντικαταστήσει τη beyonce..!

  2. Loucretia said

    Βαγγ, ωραια πολιτιστικη ενημερωση, μπραβο, μπραβο! :-ΡΡΡ

  3. cheaptalk said

    Και για να παρατηρήσω το προφανές, Duchessa Λουκρητία Βοργία, είστε η πιο φανατική αναγνώστρια των ωραίων πολιτιστικών μου ενημερώσεων, κρίνοντας από τον ανελλιπή σας σχολιασμό τους.

    Σεμνά όμως θα παρατηρήσω το επίσης προφανές, που υπαινίχτηκε η stella: στη πραγματικότητα είμαστε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι στην ωραία πολιτιστική ενημέρωση. Τα σημαντικότερα δε (βλέπε βλεφαρίδες, νύχια, αξεσουάρ, κτλ.) διαφεύγουν εντελώς της προσοχής μας.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.