Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007): Teaser



Λίγο πριν βγει επίσημα στη σελίδα του Happy Feet (2006), που παρεμπιπτόντως συναγωνίζεται φράκο με φράκο με τον καινούριο Bond λίγο πάνω από τα $40 μύρια στο αμερικάνικο μποξόφις, κυκλοφόρησε το μπούτλεγκ του τίζερ του 5ου Harry Potter.

Update: Το κλιπάκι έπαιξε στις αμερικάνικες αίθουσες, πριν από τη πρώτη, οριακά, ταινία στο μποξόφις όλο το παρασκευο-σαββατο-κύριακο που έσπρωξε περισσότερα ποπκόρν από κάθε άλλο μετά τα μεγάλα του καλοκαιριού. Και ολόκληρο και στη γερμανική, τουλάχιστο, τηλεόραση το ίδιο διάστημα. Και καμιά δεκαριά, από τα περίπου είκοσι δευτερόλεπτα που δε δείχνουν το σήμα της Warner και πανοραμικές απόψεις του Λονδίνου, είχαν ήδη κυκλοφορήσει από προχτές, μαζί με ένα κάρο screencaps από παραπροχτές. Και νωρίς χτες βγήκε και ολόκληρο σε πειρατική μορφή, και μετά σε καλύτερη στα γερμανικά και μετά σε συνδυασμό των δυο, στα γιουτιουμποειδή. Ε και πριν λίγο και σε μια σελίδα.. κάτι χορευταράδων πιγκουίνων, όπως είχε προαναγγελθεί.

Ένας θρίαμβος του marketing λοιπόν φέρνει τον τελευταίο προπομπό μεγάλης ταινίας του καλοκαιριού να προσγειώνεται στο δίκτυο μέσα σε πλήρη αδιαφορία. Τουλάχιστο έμαθες ότι φέτος ο Χάρης θα φοράει κοντομάνικα με τα μεγάλα παιδιά και είδες καλύτερα πως είναι η Helena Bonham Carter ντυμένη Bellatrix.


Previously on Movies for the Masses: Zodiac (2007): Trailer
Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.