Live Free or Die Hard (2007): Επαγγελματικό teaser

Δες/Κρύψε το international trailer

Ανέβηκε πριν λίγο στο Yahoo! το teaser του τέταρτου Πολύ Σκληρού για να Πεθάνει, που βγήκε στις αμερικάνικες αίθουσες σήμερα πριν το Eragon (2006), όπως περιμέναμε. Και με τη πρώτη ματιά φαίνεται ότι το πρόσεξαν στο στήσιμο αλλά το βιάστηκαν στα CGI.

Update: Τελικά το trailer, μετά από ανεβοκατεβάσματα, βγήκε επίσημα στο Yahoo! δυο μέρες αργότερα, ταυτόχρονα με την αποκάλυψη της επίσημης σελίδας του φιλμ. Και στο εντωμεταξύ οι αντιδράσεις των περισσότερων φαν (που ως συνήθως βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα) ήταν αρνητικές. Κυρίως γιατί το franchise ήθελε ένα καθημερινό μπάτσο που ανέλπιστα (ξανά και ξανά) γίνεται ήρωας, και ένα κλείσιμο του ματιού στο κοινό με ατάκες που να δείχνουν ότι αυτός ο ήρωας ξέρει καλά ότι μπλέκει σε απιθανότητες. Ενώ το teaser σερβίρει απανωτές over the top σκηνές (τμήμα μάλλον μιας σεκάνς), και ένα Bruce Willis που δε θυμίζει τον έστω γερασμένο ευάλωττο ντετέκτιβ των πολύ καλών 16 Blocks (2006) αλλά κάτι σε Vin Diesel στα πολύ κακά xXx. Ακόμα, πάντως, είναι νωρίς για να πει κανείς αν η εμφάνιση του κλιπ οφείλεται στη μισοτελειωμένη επεξεργασία ή τη γυαλιστερή-για-low-budget αισθητική του Len Wiseman των αξιοπρόσεχτων Underworld. Και αν η Fox έχει τεράστια εμπιστοσύνη στη παραγωγή για να τη μετακινεί από τις 29 Ιουνίου στις 4 Ιουλίου απέναντι στους τεράστιους Transformers (2007) ή τη βλέπει σα μια ακόμα τεράστια αρπαχτή.


Previously on Movies for the Masses: Hannibal Rising (2007): Ανεπίσημο trailer

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Φύτρωσε σα μανιτάρι σε διάφορες σελίδες και το "διεθνές" τίζερ/τρέιλερ και το πέρασα στο θέμα. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι τιτλοφορεί το φιλμ Die Hard 4.0. Και έχει και κάποιες νέες σκηνές, όπως το Καπιτώλιο να καταρρέει σα δίδυμος πύργος και τον Bruce Willis να πυροβολάει με το ποδάρι σα να παίζει στο Grindhouse (2007).

    Όσο για τα παιχνίδια με την ημερομηνία εξόδου, η.. απειλή να βγουν τα σκληρά αποθαμένα στις 4 Ιουλίου έκλασε τα παπάκια του Michael Bay οπότε ξαναγύρισαν στις 29 Ιουνίου.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.