Saw IV (2007): Pig porn trailer

Δες/Κρύψε το final trailer

Τα τρία προηγούμενα χρόνια το franchise του Saw ήταν ο αναμφισβήτητος βασιλιάς του σαββατοκύριακου του Halloween με εισπράξεις που συνεχώς αυξάνονταν. Και καμία αμφισβήτηση δεν υπάρχει ούτε για φέτος, ούτε για το 2008, ούτε για το 2009 που θεωρητικά θα σημαδευτεί από την τελευταία εμφάνιση του Billy και των διεστραμμένων ανθρωποπαγίδων. Οπότε αν δεν είσαι φαν ξέρεις τι να περιμένεις, κι αν είσαι ακόμα περισσότερο. Και σε αυτή τη λογική βασίζεται και η προώθηση της Lionsgate, με τρία trailer για τις αίθουσες που αρκούνται γενικά σε μηνύματα τύπου "if it's Halloween, it must be SAW" από τη μια, και με ένα μπαράζ από κλιπάκια που έχουν βγάλει τη μισή 90λεπτη διάρκεια του τέταρτου φιλμ online από την άλλη.

Μετά λοιπόν τις διάφορες εκδοχές του Comicon clip και του Autopsy clip που ήταν αρκετά βίαιο για να αρνηθεί να το προβάλλει το όλο και πιο family-friendly κομιξόφιλο (κατά βάση) συνέδριο, δυο νέα trailer δόθηκαν στη διαδιχτυακή δημοσιότητα δυο βδομάδες πριν την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες. Το ένα στο IGN έχει συμπιεσμένη τη σκηνή του πρώτου (απ' ότι κατάλαβα) βασανισμού υπό την εποπτεία του Jigsaw, ενώ το άλλο στην επίσημη σελίδα αποκαλύπτει τη γουρουνομούρα κοκκινοσκουφίτσα της αφίσας. Κι αν έχεις βγάλει κάνα συμπέρασμα απ' όλα αυτά πες το και σε μένα που ακόμα και η επίσημη σύνοψη, ότι κάτι πράκτορες του FBI κάπου μπλέκουν και όλοι οι άλλοι είναι νεκροί αλλά ξαναματεμφανίζονται, με έχει αφήσει μπερδεμένο (λόγω παγερής αδιαφορίας μπορείς να υποθέσεις άνετα). Πάντως, ακολουθώντας το παράδειγμα των πιο ενημερωμένων κινηματογράφοντων, την καταέψαξα την παραγωγή κάνοντας κλικ στα full credits του IMDb και μπορώ να σου πω αποκλειστικά ότι ο Darren Lynn Bousman ήταν στη σκηνοθετική καρέκλα όπως και στα δύο προηγούμενα, ενώ οι original δημιουργοί James Wan και Leigh Whannell έχουν μόνο χρέη executive producer αυτή τη φορά (για να μη τους ξανασκοτώσουν όλους μπας και ησυχάσουν όπως στο περσινό Saw III), πράγμα που σημαίνει ότι πέρασαν καμιά μέρα να πάρουν τα ποσοστά τους και να χαιρετήσουν τους υπόλοιπους, κατά πάσα πιθανότητα.


Previously on Movies for the Masses: The Eye (2008): Κερατοειδικό teaser

7 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Το μυστικό τρέιλερ το μισοβλέπεις κάνοντας κλικ στην (φρέσκια) επιλογή "See What I See" της επίσημης σελίδας και βάζοντας 1026 (την ημερομηνία εξόδου, see?) για κωδικό. Σημείωσε ακόμα ότι το αρχικό cut ήταν NC-17 και πετσoκόβονταν μόνο του, όσο η MPAA παρακολουθούσε σχολιάζοντας μέσα από κούκλα εγγαστρίμυθου, για να πιάσει το R. Και ότι το φετινό Blood Drive (δωρεά αίματος) της παραγωγής σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό στοχεύει να ξαναματαδιπλασιάσει την σοδειά και έχει σώσει, συνολικά και θεωρητικά, εκατοντάδες χιλιάδες ζωές.

  2. Anonymous said

    ήμαρτον...

  3. cheaptalk said

    Και αφού είδες τις μισές τουλάχιστο παγίδες και σου ανέλυσα διεξοδικά και την πλοκή και σε βλέπω ότι έχεις πια μια αγωνία για το τι θα γίνει στο Πέντε (πλάκα πλάκα αυτό ακριβώς συμβαίνει στα φόρα των πωρωμένων φαν), ο David Hackl που αναλαμβάνει να ζεσταίνει τη καρέκλα του σκηνοθέτη από δω και πέρα δηλώνει σήμερα στο ShockTillYouDrop.com ότι το σενάριο όπου να ΄ναι το ξεκινάνε και πρέπει να το τελειώσουν μέχρι τέλος του μήνα (λόγω της φάσης με την απεργία, μάλλον). Οπότε μη περιμένεις τίποτα σε Πόλεμο και Ειρήνη αλλά κάτι στα αναμενόμενα ανατρεξίματα σε παλιότερες (προθανάτιες, κατά πάσα πιθανότητα) παγίδες του Jigsaw, στα παιδικά του χρόνια που βασάνιζε ο Τσάκι την αδερφή του, κτλ.

  4. Unknown said

    Επειδη ενας καραφλος τυπος αποφασισε να παθει πνευμονια μενοντας ξαπλωμενος στο πατωμα για δυο ωρες και μετα για να σε εκπληξει σηκωνετε αλωβητος (χωρις πνευμονια)και μετα απο δυο επεισοδεια παιθενει..(μαλλον απο πνευμονια)..στο τεταρτο επισοδειο μαλλον..δε ξερω σιγουρα...μπορει και να μην πεθανε(απο πνευμονια)οποτε κατι πρεπει να γινει...οπως λεει και ο ιδιος(ο καραφλας)νομιζουμε οτι το παιχνιδι τελειωσε αλλα ειμαστε λαθος!

  5. cheaptalk said

    Σύμφωνα με το Bloody-Disgusting, η Lionsgate προσανατολίζεται να πηδήξει το 2008 και να γυρίσει τα Saw V και Saw VI back to back. Πράγμα πιο λογικό αφού σενάρια της προκοπής δε γράφονται σε 5-10 μέρες. Και πράγμα επίσης που σημαίνει ότι η τελευταία τελευταία ανάσα του Jigsaw μετατίθεται για το 2010.

  6. cheaptalk said

    Ο Σεβλέπος ο Τέταρτος (2007) έκοψε τελικά πόδια με τσέπες που περιείχαν $31,8 εκατομμύρια το σαββατοκύριακο στην Αμερική, ξεκινώντας με φόρα αλλά τρακάροντας λιγάκι με τον τέταρτο (και τελευταίο όπως εξελίχτηκε) τελικό του "World Series" και μένοντας κάτω από τα $33,6 του Τρίτου αλλά πάνω από τις προβλέψεις και υπεράνω όλων των παπαριών για τέλος του αδιευκρίνιστου που βαφτίστηκε και πιπιλήθηκε ως "torture porn". Στον αντιπρογραμματισμό, συμπαθητικά κινήθηκε ο Dan in Real Life (2007) με $11,8 μύρια που δε ξέρεις αν πρέπει να τα αποδώσεις στο άστρο του Steve Carell (που ακόμα ψάχνει το στίγμα του στο χολιγουντιανό στερέωμα) ή στην φθινοπωρινή καταιγίδα από δράματα που έκανε τους οικογενειάρχες να ψάχνουν ταινία να πάνε τα σκασμένα τους μπας και σκάσουν για καναδυό ώρες. Α και ο αμερικάνικος μποξόφης εξακολουθεί να είναι χλωμός γενικά, σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά άμα σε ενδιαφέρει τόσο θα έχεις διαβάσει και ένα σωρό ιατρικές γνωματεύσεις, υποθέτω.

  7. cheaptalk said

    Οι εισπράξεις ήταν προφανώς αρκετές για να ξετινάξουν οποιαδήποτε πιθανή αναταραχή από οποιοδήποτε εξωτερικό παράγοντα, και η Lionsgate ανακοίνωσε τη προηγούμενη βδομάδα ότι το franchise θα είναι συνεπές στα ραντεβού του με το Halloween, στις 24 Οκτωβρίου 2008 και 30 Οκτωβρίου 2009.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.