Taxidermia (2006): Αφτιασίδωτο promo trailer

Δες/Κρύψε το UK trailer

Σε αντίθεση με το αποστειρωμένο για ασφαλέστερη θέαση βρετανικό trailer του DVD, το ασυμβίβαστο της κόπιας εργασίας (που αν θυμάμαι καλά είχα πετύχει πέρσι στις γύρες για τις ταινίες του φεστιβάλ του Toronto), είναι από μόνο του αρκετό για να εθιστείς στην ταινία, ή για να φρικάρεις τελείως. Κι αν είχες την τύχη να το πετύχεις στο περασμένο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης σαν κι εμένα, τότε ξέρεις ακριβώς για τι μιλάω, και ξέρεις επίσης εντελώς ή καθόλου, γιατί αδημονούσα τόσον καιρό την ώρα να ασχοληθώ μαζί του.

Αμετανόητα ειλικρινές κι εντυπωσιακά ευκρινές στον τρόπο που παρουσιάζει την ιστορία και το ύφος της, από το πέος της φωτιάς στο χωνευτήρι εμετού και τον σταφιδιασμένο ταρριχευτή παύλα καλλιτέχνη, το trailer του Taxidermia (2006) είναι τόσο θαρραλέο όσο κι η ταινία του, που μέσα από ένα αναζωογονητικά απροσδόκητο οικογενειακό πορτρέτο της τριών γενεών εξέλιξης μιας γενετικής ανωμαλίας, φιλοδοξεί να σκιαγραφήσει την πρόσφατη ιστορία της Ουγγαρίας. Το αν το πετυχαίνει και πώς, θα το δεις και μόνος σου (ή με το πλασουάν σου) στην προβολή του απόψε στο Πανόραμα, ή τουλάχιστον όταν η Seven Films βγάλει (επιτέλους) στις αίθουσες την ταινία, που παρεμπιπτόντως είναι και η πρόταση της Ουγγαρίας για την κατηγορία ξενόγλωσσης στα ερχόμενα Όσκαρ.


Οι Μάσες ταρίχευσαν τον ταμία του Μικρόκοσμου και άρπαξαν δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για την προβολή του Taxidermia, απόψε στις 23:10 για το Πανόραμα. Αν είσαι στον όγκο, κάνε click* να σου χαρίσουν μία.
* ή στείλε στο moviesforthemasses@gmail.com


Previously on Movies for the Masses: The Golden Compass (2007): Θεατρικό trailer

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Για τελειομανιακούς λόγους, διόρθωσα το logo του φεστιβάλ σε σωστό ratio, ανέβασα καλύτερη εκδοχή του UK trailer και μπήκα στον κόπο να την κροπάρω, και γενικά σουλούπωσα το θέμα του τσαπατσούλη verbal. Που συν τοις άλλοις είχε γράψει και ότι είδε το πρόμο.. πρόπερσι (στη γυάλα που έχει και βλέπει το μέλλον πριν τις απονομές των Όσκαρ, προφανώς :p) και το διόρθωσα νωρίτερα.

  2. Loucretia said

    Κι εγω θα ταριχευσω τον verbal!

    (τελευταια στιγμη μας το λεςςς;;;;)

  3. Johnny-Faux said

    Την είδα κι εγώ πέρυσι στο φεστιβάλ. Το καταραμένο βουβαλο-love story του δευτερου μέρους ήταν το καλύτερο κινηματογραφικό love story ever! Άνιση ταινία πάντως.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.