30 Σπιντάτες διπλές προσκλήσεις

Speed RacerΔες/Κρύψε το trailer


Η Village Films σας προσκαλεί στην Avant Première της σπιντάτης ταινίας Speed Racer. Την Τρίτη 6 Μαΐου στις 8 το βράδυ στα Village 9 Cinemas @ Φάληρο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ο Speed Racer (Έμιλ Χερς) έχει φυσικό χάρισμα στην οδήγηση. Γεννημένος για να τρέχει σε αγώνες, ο Speed είναι μαχητικός, εμπιστεύεται το ένστικτό του και - το πιο σημαντικό - είναι ατρόμητος. Ο μόνος ανταγωνιστής του είναι η ανάμνηση του αδερφού του - του θρυλικού Rex Racer - του οποίου ο θάνατος σε έναν αγώνα άφησε πίσω του μία κληρονομιά της οποίας ο Speed θέλει να φανεί αντάξιος. Ο Speed είναι πιστός στην παράδοση, που θέλει όλα τα μέλη της οικογένειάς του να τρέχουν σε αγώνες, και της οποία ηγείται ο πατέρας του Pop Racer (Τζον Γκούντμαν), ο σχεδιαστής του αυτοκινήτου του Speed, του Mach 5. Όταν ο Speed απορρίπτει μία πολύ υψηλή και δελεαστική πρόταση από τη βιομηχανία Royalton, όχι μόνο εξαγριώνει το μανιακό διευθυντή της εταιρείας (Ρότζερ Άλαμ), αλλά αποκαλύπτει και ένα τρομερό μυστικό - κάποιοι από τους πιο σημαντικούς αγώνες στήνονται από ορισμένους αδίστακτους μεγιστάνες που εκμεταλλεύονται τους οδηγούς για να αυξήσουν τα κέρδη τους.

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή γυρνάς βιντεάκι car-fu με τα αυτοκινητάκια σου και μας το ταχυδρομείς με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Speed Racer". Τα ονόματα στις προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι την Κυριακή και πιθανά κάποια επιπλέον τη Δευτέρα.


    Credits: σε μένα κλασικά και στο $#&^*^ το color bleeding στα jpeg που μου κάνει το πόστερ να φαίνεται μισοχάλια (αλλά δεν έχω άλλες ώρες να ξοδέψω να το ξανασχεδιάσω). Και στη Warner (και τη Village) που πόνταραν σε μια ταινία πολύ έξω από τα συνηθισμένα.

  2. Seven Films said

    Καλή Πρωτομαγιά!

  3. Εvgenia Tr said

    δόθηκαν οι προσκλήσεις?

  4. cheaptalk said

    Τις μοίρασα χτες ναι. Συγγνώμη ούτε να περνάω sold out δε προλαβαίνω πια :-/

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.