Stu's Song from The Hangover

Δες/Κρύψε το Iron Mike's Song

Πριν δυο χρόνια το υποδέχονταν οι Μάζες για νέο αλλά το FunnyOrDie.com είναι πια must για κάθε είδους προώθηση που σέβεται τον εαυτό της, τόσο όσο να μπορεί να αυτοσαρκαστεί. Και το Hangover (2009) της Warner έχει κερδίσει τόσο σεβασμό στη μέχρι τώρα πορεία του, ώστε το συγκρατημένο σε τέτοια θέματα στούντιο να μη κάνει εδώ και καιρό και πολλές διακρίσεις σε ποιούς το προβάλλει. Και μερικές μέρες πριν το βγάλει στις αίθουσες, και την ίδια μέρα που κυκλοφορεί και το soundtrack, το στούντιο κλείνει και τον, μάλλον μεγάλο, κύκλο του online teasing για το φιλμ, με ένα χαμογελαστό λυγμό του Ed Helms, που δε παραλείπει να τραγουδά στις δουλειές του αντίθετα με τον Mike Tyson που ξεκίνησε τον κύκλο. Ένα λυγμό που φυσικά έσκασε μύτη πρώτα στο site που έστησε ο Will Ferrell.

Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος που παρακολουθεί στο ίδιο site και όλες τις συνεντεύξεις ανάμεσα στις φτέρες του Zach Galifianakis, μαζεύοντας tips για το πως να υποδέχεται καταδιάφορα και τους δικούς του καλεσμένους, κάνει ότι ενδιαφέρεται και για τους υπόλοιπους που συμμετέχουν στη ταινία προτού τους πλακώσει στις σφαλιάρες:

Μακράν η αστειότερη ταινία που θα δούμε όλο το καλοκαίρι, το Hangover του Todd Phillips ακολουθεί το, well, hangover τριών φίλων στην αναζήτηση του τέταρτου της παρέας και μελλοντικού γαμπρού, τον οποίον έχασαν κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού του bachelor party στο Vegas, που κανείς τους δε θυμάται το επόμενο πρωί. Το πόσο διαρκές και ανεξάντλητο είναι αυτό το κωμικό αίνιγμα φαίνεται και από τον βομβαρδισμό αστείων από το ένα μετά το άλλο τα τρέιλερ, που απίστευτο κι όμως αληθινό, δεν έχουν εξαντλήσει το οπλοστάσιο της ταινίας. Η οποία προορίζεται για βέβαιο μελλοντικό cult classic για τις απανταχού αντροπαρέες, που σίγουρα θα βρουν καταστάσεις και χαρακτήρες να ταυτιστούν, παιγμένες όπως είναι από μια ομάδα από φρέσκες κωμικές φάτσες.

Με τον Bradley Cooper να σπρώχνεται επιτέλους στις μεγάλες κατηγορίες (τον περιμέναμε να κάνει το μεγάλο άλμα από τότε που έφυγε από το Alias του JJ Abrams) συνεχίζοντας την ανάπτυξη της περσόνας που γνωρίσαμε στα Yes Man (2008) και He's Just Not That Into You (2009). Αλλά την παράσταση να πάνε να την κλέψουν ο stand-up κωμικός Zach Galifianakis (δείτε εδώ comedy gold) ως ο κούκου τρίτος της παρέας, και κυριότερα ο Ed Helms. Ο οποίος από το Daily Show του Jon Stewart (που μετά τους Steve Carel, Stephen Colbert και τώρα τον Helms πάει κι επισήμως πλέον να γίνει το νέο κωμικό φυτώριο, πλάι στο Saturday Night Live και το Εργοστάσιο Apatow) μεταπήδησε στο απίθανο meta-sitcom The Office (όπου πρωταγωνιστεί ο Carel) και βρίσκεται τώρα πρώτη μούρη στην κωμωδία του καλοκαιριού. Σε μια από τις πολλές εκπλήξεις της αφήγησης, ο Helms τραγουδάει μια σύντομη περίληψη της πλοκής σε αυτό που δεν είναι το μοναδικό μουσικό αστείο της ταινίας: Ο Iron "Sweetheart" Mike έχει το καλύτερο, απολαμβάνοντας την αγαπημένη του στιγμή από το In the Air Tonight του Phil Collins στο πιο απίθανο πρόσφατο κινηματογραφικό καμέο.

Aπολαύστε άφοβα, και προσοχή στην τίγρη. Και στον Mike Tyson.



3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Το κοκκινοκόρδελο τρέιλερ του φιλμ μπορείς να το δεις στο Facebook, κι εκεί μπορείς επίσης να κάνεις και δηλώσεις υποταγής. Και δε νομίζω να χρειάζεται να συμπληρώσω ότι όλο το promotion της ταινίας εμένα μου φαίνεται.. κατασυγκινητικό, αφού μου μοιάζει σα την ιστορία της ζωής μου.

    (Το τρέιλερ βγήκε και στο γνωστό ακατανόμαστο για τις Μάζες site, πριν κάτι μέρες)

  2. cheaptalk said

    Ειδικά για τηλεοπτικά σχόλια, δες στο ειδικό σχετικό θέμα του Dark Tyler, όπως έκανε ήδη ο rotweiler.

  3. cheaptalk said

    Για την ιστορία, το Hangover έγινε η πιο πετυχημένη ενήλικη κωμωδία των εποχών και ο Helms δήλωσε στο Tonight Show ότι το τραγούδι θα τρέξει και για Όσκαρ.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.