Νύχτες Πρεμιέρας 2010: Οι προσκλήσεις

Athens International Film Festival 2010, Invitations
Οι Μάζες σου 'χουν κάνει κράτηση για δυοτρείς Πρεμιέρες κάθε Νύχτα. Πιάσε το ψαλίδι, άνοιξε την κόλα, βρες τους μαρκαδόρους, σφίξε τη γραβάτα, κάν' της και μια τρύπα και κλείσε θέση.


Δες/Κρύψε τις προβολές με προσκλήσεις

16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας
Προσκλήσεις MFTM.gr


    SOLD OUT
    Μικρή ζήτηση

16/9 Der Rauber, Μπέντζαμιν Χάιζενμπεργκ - Αυστρία / Γερμανία (Διεθνές Διαγωνιστικό)
ΑΠΟΛΛΩΝ 17.30
Παρουσία συντελεστών.
Aληθινή ιστορία που σόκαρε την Αυστρία των 80s. O υπεύθυνος για το ξετίναγμα μιας σειράς τραπεζών είναι συγχρόνως πρωταθλητής του μαραθωνίου. Ξεφεύγει τρέχοντας- και δεν το κάνει για τα λεφτά.

16/09 A Woman, a Gun and a Noodle Shop, Γιμού Ζανγκ - Κίνα (Πανόραμα)
ΔΑΝΑΟΣ 1 20.15
Το πιο απρόσμενο ριμέικ της χρονιάς μας μεταφέρει από το Τέξας του 1984 στη μεσαιωνική Κίνα. Το «Μόνο Αίμα» των αδελφών Κοέν μετατρέπεται σε κινέζικη σλάπστικ κωμωδία που διαθέτει πολεμικές τέχνες, περίτεχνα κοστούμια, φαντασμαγορικές δολοφονίες και, κυρίως, βιτριολικό χιούμορ.

17/09 Ουκ αν Λάβοις (Παρά του μη Έχοντος), Γιάννης Τσιτσώνης - Ελλάδα (Πρεμιέρες) | 3 διπλές
ΑΠΟΛΛΩΝ 22.30
Παρουσία των συντελεστών
Φοβερή σάτιρα κινουμένων σχεδίων για τα δεινά της ελληνικής πραγματικότητας. Sneak preview από την μέλλουσα σειρά του MEGA.

17/09 Αngel, Ερνστ Λιούμπιτς - ΗΠΑ (Αφιέρωμα) | 3 διπλές
ΔΑΝΑΟΣ 1 22.30
Ένα ξεχασμένο διαμάντι με την Μάρλεν Ντίτριχ στο ρόλο παραμελημένης συζύγου Βρετανού λόρδου, που το σκάει για εκδρομή στο Παρίσι, φιλοξενείται σε οίκο ανοχής και ζει ένα παράνομο έρωτα. Προκλητικές ατάκες και λουσάτη σκηνοθεσία.

17/09 Rubber, Κεντάν Ντιπιέ - Γαλλία (Μετά τα Μεσάνυχτα)
ΑΠΟΛΛΩΝ 00.15
Ο Ρόμπερτ είναι ένα λάστιχο αυτοκινήτου, που ξεκινάει ένα δολοφονικό σαφάρι ανατινάζοντας από πουλιά κι αράχνες μέχρι μπάτσους και παραπληγικούς. Ακολουθείστε τον, αλλά κρατείστε τουλάχιστον 20 μέτρα απόσταση.

18/09 The Kids are All Right, Λίσα Τσολοντένκο - ΗΠΑ (Πρεμιέρες)
ΔΑΝΑΟΣ 1 17.30
Τα παιδιά είναι εντάξει. Οι γονείς πάλι όχι! Ο Λέιζερ και η Τζόνι μεγαλώνουν αρμονικά με τις λεσβίες μαμάδες τους μέχρι που γνωρίζουν τον βιολογικό τους πατέρα και τα προβλήματα αρχίζουν. Τζούλιαν Μουρ, Ανέτ Μπένινγκ και Μαρκ Ράφαλο στο Βραβείο Teddy της Μπερλινάλε.

18/09 Exit Through the Gift Shop, Banksy - Μ. Βρετανία / ΗΠΑ (Διεθνές Διαγωνιστικό)
ΑΤΤΙΚΟΝ 18.15
Ο κουκουλοφόρος Banksy, o διασημότερος γκραφιτάς του κόσμου, αρπάζει την κάμερα και
γυρίζει το κορυφαίο street art ντοκιμαντέρ όλων των εποχών. Η αφρόκρεμα των ζωγράφων του δρόμου αποδομούν την αστική μιζέρια σε ζωντανή σύνδεση με τη μεγάλη οθόνη.

18/09 Ninotchka, Ερνστ Λιούμπιτς - ΗΠΑ (Αφιέρωμα) | 3 διπλές
ΔΑΝΑΟΣ 1 19.45
Παρουσία συντελεστών της Γαλλικής Ταινιοθήκης
«Η Γκάρμπο γελάει!»: το μότο της ταινίας για τη μοναδική κωμωδία της ντίβας. Η πράκτορας Νινότσκα από την κομμουνιστική Ρωσία αναλαμβάνει αποστολή στο Παρίσι και ξελογιάζεται. Ο Μπίλι Γουάιλντερ στο σενάριο αυτής της διάσημης πολιτικο-ερωτικής σάτιρας.

18/09 Blessed, Άνα Κόκκινος - Αυστραλία (Πρεμιέρες) | 5 διπλές
ΑΤΤΙΚΟΝ 20.00
Παρουσία της σκηνοθέτιδος
Μια μέρα από τις ζωές μιας ομάδας εφήβων και των μητέρων τους στην Αυστραλία. Διαπεραστικό πορτρέτο των οικογενειακών σχέσεων και της σύγχρονης αστικής πραγματικότητας, περασμένο μέσα από το φίλτρο της κοφτερής ματιάς της ελληνικής καταγωγής Ανα Κόκκινος. Με την Βικτώρια Χαραλαμπίδου.

18/09 Το Χάρισμα, Χριστίνα Ιωακειμίδη - Ελλάδα (Πρεμιέρες)
ΑΠΟΛΛΩΝ 22.15
Παρουσία συντελεστών
Ο Χάρης ερωτεύεται την Ισμήνη την πρώτη μέρα που συναντιούνται. Η Ισμήνη δεν θα πήγαινε μαζί του ακόμη και αν ήταν ο τελευταίος άνδρας στη γη. Η πιο εναλλακτική ρομαντική κομεντί του ελληνικού σινεμά με τους Μάκη Παπαδημητρίου και Βάσω Καβαλιεράτου.

19/09 45 Τετραγωνικά, Στράτος Τζίτζης - Ελλάδα (Πρεμιέρες)
ΑΠΟΛΛΩΝ 20.15
Παρουσία συντελεστών
Η 23χρονη Χριστίνα πιάνει δουλειά ως πωλήτρια και βρίσκει ένα διαμέρισμα 45 τετραγωνικών στην Αχαρνών, μια περιοχή γεμάτη ξένους. Ξένη κι αυτή ανάμεσά τους, κάνει τα πρώτα βήματά της προς την ανεξαρτησία. Με την Εφη Λογγίνου.

19/09 The Town, Μπεν Αφλεκ - ΗΠΑ (Πρεμιέρες)
ΑΤΤΙΚΟΝ 22.45
Αδίστακτος κακοποιός ερωτεύεται την γυναίκα που είχε κρατήσει όμηρο σε ληστεία τράπεζας και βάζει έτσι σε κίνδυνο τη συμμορία του, που παρακολουθείται από το FBI. Ο Μπεν Αφλεκ πρωταγωνιστεί, γράφει και σκηνοθετεί ένα υπέροχο δραματικό θρίλερ για τη βία, τη φιλία, την προδοσία (ξανα)βάζοντας πλώρη για τα επόμενα Oσκαρ.

19/09 Sex & Drugs & Rock & Roll, Ματ Γουάιτκρος - Μ. Βρετανία (Μουσική & Φιλμ)
ΔΑΝΑΟΣ 1 22.30
Ο Ιαν Ντιούρι, ο άνθρωπος που έκανε μότο γενεών το ροκ λάιφσταϊλ, ξαναζωντανεύει σε μια βιογραφία σπαραχτικά ρεαλιστική. Ο πρωτεργάτης της βρετανικής punk / new wave σκηνής, ερμηνεύεται ανατριχιαστικά από τον -πρώην Γκόλουμ- Αντι Σέρκις και σας προκαλεί να ανεβείτε στο ρόλερ κόστερ της απίστευτης ζωής του.

20/09 Inside Job, Τσαρλς Φέργκιουσον - ΗΠΑ (Ντοκιμαντέρ)
ΑΤΤΙΚΟΝ 20.00
Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι πραγματικοί υποκινητές της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης; Δείτε τους σε αυτό το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως κάτω απ’ το τραπέζι, ξεμπροστιάζοντας χωρίς έλεος την απληστία της Γουόλ Στριτ και των golden boys της Goldman Sachs.

20/09 The Killer Inside Me, Μάικλ Γουιντερμπότομ - ΗΠΑ (Πρεμιέρες)
ΔΑΝΑΟΣ 1 22.30
Ο Βρετανός σκηνοθέτης μεταφέρει στην οθόνη το pulp μυθιστόρημα του θρυλικού Τζιμ Τόμσον και παραδίδει μια σοκαριστική σπουδή στην αρρώστια. O Kέισι Αφλεκ είναι βοηθός σερίφη και ταυτόχρονα σίριαλ κίλερ κι η Τζέσικα Αλμπα η γυναίκα που τον καλεί μαζί της στην κόλαση. Ενα φιλμ συναρπαστικό και τόσο βρώμικο που βγαίνοντας από το σινεμά ίσως χρειαστείτε ένα ντους.

21/09 Secret Screening / Ταινία Έκπληξη
ΔΑΝΑΟΣ 1 20.00
Δείτε μια από τις πιο συγκλονιστικές ταινίες της χρονιάς, που θα μείνει μαζί σας πολύ καιρό μετά την προβολή.

21/09 Great Directors, Aντζελα Ισμαΐλος - ΗΠΑ (Πρεμιέρες)
Παρουσία της σκηνοθέτιδος
ΑΠΟΛΛΩΝ 21.00
Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, Ντέιβιντ Λιντς, Στίβεν Φρίαρς, Ανιές Βαρντά, Κεν Λόουτς, Λιλιάνα Καβάνι, Τοντ Χέινς, Κατρίν Μπρεγιά, Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και Τζον Σέιλς. Δέκα ζωντανοί θρύλοι του κινηματογράφου αποκαλύπτουν τα μυστικά τους σε ένα ντοκιμαντέρ - δώρο για κάθε σινεφίλ.

21/09 Armadillo, Γιάνους Μετζ - Δανία (Ντοκιμαντέρ)
ΑΤΤΙΚΟΝ 22.30
Το αληθινό «The Hurt Locker» είναι δανέζικο και μας πάει κατευθείαν στη φρίκη του πολέμου του Αφγανιστάν. Το ντοκιμαντέρ που κλόνισε τη δανέζικη κυβέρνηση γυρίστηκε με κάμερες ενσωματωμένες στα κράνη Δανών στρατιωτών, οι οποίοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ δεκάδες Αφγανούς.

22/09 Cyrus, Τζέι και Μαρκ Ντιπλά - ΗΠΑ (Πρεμιέρες)
ΔΑΝΑΟΣ 1 20.00
Ο Τζον συναντά τη γυναίκα της ζωής του. Δεν έχει γνωρίσει όμως τον Σάιρους, τον 22χρονο γιο της και παθολογικό μαμάκια, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από τη μέση. Σπαρταριστή κωμωδία σε χολιγουντιανό πακέτο και τα πλέον φτηνά κι ανεξάρτητα υλικά των, πρώην DIY, τρομερών αδελφών Ντυπλά. Με την Μαρίσα Τομέι, τον Τζον Σι Ράιλι και τον Τζόνα Χιλ.

22/09 Des Hommes et Des Dieux, Ξαβιέ Μποβουά - Γαλλία (Πρεμιέρες)
ΑΤΤΙΚΟΝ 20.15
Η αληθινή ιστορία οκτώ Γάλλων μοναχών στην Αλγερία του ’90, οι οποίοι πολιορκούνται από τρομοκράτες. Το σπαρακτικό δίλημμά τους να γίνουν μάρτυρες ή να επιβιώσουν φεύγοντας σημαδεύει το Μεγάλο Βραβείο των φετινών Καννών. Η πιο κινηματογραφικά ιερή εμπειρία της χρονιάς.

23/09 R U There, Νταβίντ Φερμπέκ - Ολλανδία/Ταϊβάν (Διεθνές Διαγωνιστικό)
ΔΑΝΑΟΣ 2 19.30
Παρουσία του πρωταγωνιστή
Επαγγελματίας παίχτης βίντεο-γκέιμ βιώνει κρίση πανικού σε τουρνουά της Ταϊλάνδης και καταφεύγει στο διαδικτυακό παιχνίδι Second Life. Εκεί ερωτεύεται μια πανέμορφη Ταϊλανδή, την ανακαλύπτει στην αληθινή ζωή και χάνεται μαζί της στην ενδοχώρα, σ΄ έναν ανεπιτήδευτα απαγορευμένο έρωτα που θυμίζει το «Χαμένοι Στη Μετάφραση» και τον λυρισμό του Γκας Βαν Σαντ.

23/09 Μέσα στο Δάσος, Αγγελος Φραντζής - Ελλάδα (Πρεμιέρες)
ΑΠΟΛΛΩΝ 20.00
Παρουσία συντελεστών
Δυο αγόρια κι ένα κορίτσι, αρχετυπικοί ήρωες σ’ ένα παγανιστικό ταξίδι όπου η φύση καθοδηγεί τις αισθήσεις και τα συναισθήματα. Eνα υπαρξιακό παραμύθι γυρισμένο με φωτογραφική μηχανή.

23/09 The Last Exorcism, Ντάνιελ Σταμ - ΗΠΑ (Μετά τα Μεσάνυχτα)
ΔΑΝΑΟΣ 1 23.45
Ιερέας-μαϊμού δέχεται να καταγραφεί από συνεργείο ντοκιμαντέρ ο τελευταίος του «εξορκισμός», μόνο που αυτή τη φορά, θα έρθει αντιμέτωπος με το αληθινό Κακό. Ο γκουρού του τρόμου Ιλάι Ροθ παρουσιάζει ένα horror movie που θα σας κόψει το αίμα.

24/09 Eat Pray Love, Ράιαν Μέρφι - ΗΠΑ (Πρεμιέρες)
ΑΤΤΙΚΟΝ 20.00
Η Λιζ αφήνει σπίτι, σύζυγο και καριέρα προς αναζήτηση της αληθινής ευτυχίας. Ταξιδεύοντας θα ανακαλύψει την απόλαυση του φαγητού στην Ιταλία, τη δύναμη της προσευχής στην Ινδία και την έκσταση της αγάπης στο Μπαλί. Αφεθείτε σε έναν άνευ όρων γύρο του κόσμου με οδηγούς τους Τζούλια Ρόμπερτς, Χαβιέ Μπαρδέμ και Τζέιμς Φράνκο.

24/09 Freakonomics, Χάιντι Γιούινγκ, Αλεξ Γκίμπνι, Σεθ Γκόρντον, Ρέιτσελ Γκρέιντι, Γιουτζίν Ζαρέτσκι, Μόργκαν Σπέρλοκ - HΠΑ (Διεθνές Διαγωνιστικό)
ΔΑΝΑΟΣ 1 22.45
Τι σχέση έχει το γιαπωνέζικο σούμο με την παγκόσμια οικονομική κρίση; Τι ρόλο παίζει η νομιμοποίηση των αμβλώσεων στη μείωση της εγκληματικότητας; Και πώς η επιλογή ονόματος για τα παιδιά μας επηρεάζει την κοινωνική και οικονομική τους επιτυχία; Οι απαντήσεις επί της οθόνης.

24/09 Bitter Feast, Τζο Μάτζιο - ΗΠΑ (Μετά τα Μεσάνυχτα)
ΑΠΟΛΛΩΝ 00.15
Σεφ που βλέπει την καριέρα του να καταστρέφεται από την ανηλεή κριτική ενός food blogger τον απάγει, τον κλείνει σε σκοτεινό υπόγειο και αποδεικνύει ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ματωμένο. Γαστριμαργικό horror movie που μπερδεύει απολαυστικά το gore με το gourmet.

25/09 Four Lions, Κρίστοφερ Μόρις - Μ. Βρετανία (Διεθνές Διαγωνιστικό)
Παρουσία του σκηνοθέτη
4 Αγγλοι πολεμιστές της Τζιχάντ οργανώνουν μια θανατηφόρα, τρομοκρατική επίθεση. Καυτή σάτιρα, δηλητηριώδες χιούμορ και μια σπάνια αίσθηση ισορροπίας στην καλύτερη κωμωδία της χρονιάς.

25/09 Buried, Ροντρίγο Κορτές - Ισπανία (Μετά τα Μεσάνυχτα)
ΑΤΤΙΚΟΝ 23.00
O Πολ ξυπνάει μέσα σε ένα φέρετρο. Δεν ξέρει ποιος τον έβαλε εκεί, ούτε που βρίσκεται θαμμένος. Ένα κινητό και ένας αναπτήρας θα είναι τα μόνα του όπλα. Εκπληκτικό κινηματογραφικό επίτευγμα γυρισμένο εξολοκλήρου μέσα σε μια κάσα, στην απόλυτη τρύπα του τάφου. Tο πιο αναμενόμενο θρίλερ της χρονιάς με μοναδικό ηθοποιό τον Ράιαν Ρέινολντς.

26/09 Room in Rome, Χούλιο Μέντεμ - Ισπανία (Πρεμιέρες)
ΔΑΝΑΟΣ 1 20.00
Η Αλμπα και η Νατάσα γνωρίζονται στην Αιώνια Πόλη και στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου εκμυστηρεύονται τα ανείπωτα μυστικά τους, απολαμβάνοντας την ηδονή που τους χαρίζει η ένωση της σάρκας. Ο σκηνοθέτης του «Το Σεξ και η Λουσία» επιστρέφει με μια ακαταμάχητη ωδή στο γυμνό γυναικείο σώμα.

26/09 Puha Tonu Kiusamine, Βέικο Ούνπου - Εσθονία / Σουηδία / Φινλανδία (Διεθνές Διαγωνιστικό)
ΔΑΝΑΟΣ 2 22.45
Ο Τόνι -μεγάλη η χάρη του- περνά κρίση μέσης ηλικίας και αμφισβητεί την αξία του να είναι κανείς καλός άνθρωπος. Η περιπλάνησή του γίνεται σουρεαλιστικό παραμύθι και παντρεύει την ασπρόμαυρη ποίηση του Μπέλα Ταρ με τι πολύχρωμες εκρήξεις του Παρατζάνοφ και του Ρόι Αντερσον.


(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

12 Responses so far.

  1. verbal said

    Οι διαθέσιμες προσκλήσεις είναι τέσσερις (4) για κάθε προβολή και είναι προσωπικές (i.e. ισχύουν για ένα άτομο). Οι τυχεροί θα (προσπαθήσουμε να) ενημερώνονται μια-δυο μέρες πριν την προβολή για να μην έχουν και το άγχος.

    Πληροφορίες: Στη σελίδα του φεστιβάλ.
    Διαδικασία: Κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις ονόματα και προβολή και το στέλνεις. Ή χειροκίνητα, πιάνεις το πληκτρολόγιο, το βάζεις στο φάκελο, και μας το στέλνεις στη γνωστή διεύθυνση να το κοπανάμε μόνοι μας στο κεφάλι μας που δεν είχαμε πέρσι προσκλήσεις για τον Κυνόδοντα να μην κουράζεσαι.
    Παράκληση: Κάνε την έκπληξη φέτος (επιτέλους), και περιορίσου στο να ζητάς προσκλήσεις για τις ταινίες που αναφέρεται ότι έχουμε. Επίσης, μη ζητάς προσκλήσεις για ταινίες που είχαν παιχτεί πέρσι, ταινίες που θα παιχτούν του χρόνου και ταινίες που γενικά δεν ταιριάζουν στο χωροχρόνο αποστολής του μηνύματός σου. Αν θες να μας στείλεις απλώς τη λίστα με τις ταινίες που θες να δεις, καν' το με διαφορετικό subject. Και τα μπλουζάκια του Inception τελείωσαν.

    Credits: Στον cheaplog και το σελοτέιπ του.

  2. verbal said

    Στις προσκλήσεις των Μαζών για τις 16ες Νύχτες Πρεμιέρας, προστέθηκαν από 3 διπλές για τις ταινίες Ουκ αν Λάβοις (Παρά του μη Έχοντος) (Πρεμιέρες - 17/9 στο Απόλλων στις 22.30), Angel (1937) (Αφιέρωμα - 17/9 στο Δαναός 1 στις 22.30) και Ninotchka (1939) (Αφιέρωμα - 18/9 στο Δαναός 1 στις 19.45), σε μια διεύρυνση της λίστας, μπας και πιάσουμε αυτούς που στέλνουν συμμετοχές για τις ταινίες όλου του προγράμματος.

  3. Anonymous said

    Καλησπέρα, ευχαριστούμε θερμότατα για τα εισιτήρια. Θα παρακαλούσα όμως να ενημερωνόμασταν αρκετά πιο νωρίς, δηλαδή όχι μόνο μια-δυο μέρες πριν την προβολή, για το αν κερδίσαμε! Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει καλύτερα τον προγραμματισμό όλων, πιστεύω...Διαφορετικά, πιθανόν να παρουσιαστεί το θλιβερό φαινόμενο να μείνουν καθίσματα άδεια, μόνο και μόνο επειδή ο προσκεκλημένος δεν πρόλαβε να ενημερωθεί, δεν έλεγξε το mail του εγκαίρως, είχε ήδη προγραμματίσει άλλο ραντεβού έχοντας αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι ο τυχερός, κλπ., κλπ....Σωστά;

  4. verbal said

    Υποθέτοντας ότι οι αναγνώστες μας έχουν πρόσβαση στο δίκτυο (και το mail τους) τουλάχιστον όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες, και αρκετή σχέση μ' αυτό, για να βρίσκονται εδώ εξ αρχής, η ενημέρωση 2 μέρες πριν την προβολή, είναι αρκετή για να οργανώσουν τον προγραμματισμό τους, έχοντας προγραμματίσει ότι για τις ταινίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι δυο μέρες πριν την προβολή τους για να μάθουν αν κέρδισαν τις προσκλήσεις.

    Δυο μέρες, είναι επίσης αρκετός καιρός για να ενημερώσουν για το αν έχουν προγραμματίσει άλλο ραντεβού (ή έχουν κερδίσει την πρόσκληση απ' αλλού, ή αγόρασαν το εισιτήριο για να προλάβουν) και να παραχωρήσουν την πρόσκλησή τους σε κάποιον επιλαχών.

  5. cheaptalk said

    Άδεια καθίσματα δε μένουν γενικά στις Νύχτες, αν φαίνεται να υπάρχουν όσο αρχίζει η προβολή τότε όλο και κανένα παραπάνω εισιτήριο κόβει το ταμείο. Επιπλέον, τα άδεια καθίσματα δε μένουν συνήθως από κάποιον που κανόνισε μια-δυο μέρες πριν. Μένουν από αυτόν που κανόνισε μια-δυο βδομάδες νωρίτερα, επειδή στη ζωή τα πράγματα δε σου πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις. Oι προσκλήσεις είναι serendipity, κάποιος που δε θα πάταγε καθόλου στις Νύχτες θα πάει να δει το Eat Pray Love, κάποιος που μετράει τις ταινίες με διάφορες μεζούρες θα δει και τίποτα από Lubitsch, μη προσπαθείτε να τις χωρέσετε σε λεπτομερές πρόγραμμα.

  6. verbal said

    Για να είμαστε ξεκάθαροι και να γλιτώνουμε και χρόνο, όσες συμμετοχές φτάνουν και δεν αναφέρουν για ποια ταινία ενδιαφέρεται ο αποστολέας, δεν θα λαμβάνονται υπόψιν και θα διαγράφονται αυτομάτως.

    Όσες συμμετοχές αναφέρουν ότι δεν έχουν προτίμηση και ενδιαφέρονται για όποια ταινία κάτσει, θα προστίθενται στις λίστες των ταινιών που έχουν χαμηλότερη συμμετοχή τη στιγμή που θα ανοίγονται.

  7. verbal said

    Στις προσκλήσεις των Μαζών για τις Νύχτες Πρεμιέρας, προστέθηκαν άλλες 5 διπλές για την ταινία Blessed της Άνα Κόκκινος. Η ταινία θα προβληθεί το Σάββατο 18/9 στις 20.00 στο Αττικόν, παρουσία της Ελληνοαυστραλιανής σκηνοθέτιδος, που θα ταξιδέψει το μισό πλανήτη για να δει αποκλειστικά εσένα. Γι' αυτό κάνε τα καθέκαστα για να είσαι εκεί.

  8. Anonymous said

    Μια ερωτηση.
    Κερδισα ενα εισητηριο για μια ταινια και σας ευχαριστω πολυ.
    Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αγορασω ενα εισητηριο για ενα φιλο μου θα μπορουμε να καθισουμε μαζι ή αλλες θεσεις εχουν δωθει σε αυτους με προσκλησεις και αλλες σε αυτους που αγοραζουν tickets.

    ΥΣ. Δεν ξερω αν παιζει ρολο ο κινηματογραφος αλλα ειναι ο Δαναος

  9. verbal said

    Πας με το αγορασμένο εισιτήριο στον άνθρωπο με τη guest list, και του ζητάς να σου το ανταλλάξει με ένα δίπλα σ' αυτό που θα σου δώσει απ' το Movies for the Masses.

  10. Anonymous said

    Οι κλήρωση για τις σημερινές προβολές,πότε θα γίνει;Θελω ν γνωρίζω ωστέ να αγοράσω εισιτήριο αν δεν κερδίσω..
    Ευχαριστώ...

    Υ.Γ. Ευχαριστώ και για τις προσκλήσεις που κέρδισα τις προηγούμενες μέρες...

  11. verbal said

    Οι προσκλήσεις για τις σημερινές, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες προβολές, έχουν μοιραστεί, οι νικητές έχουν ήδη ενημερωθεί κι επειδή είναι μάλλον απίθανο να προστεθούν κι άλλες προσκλήσεις στη λίστα (γιατί βαρέθηκα να ξεδιαλέγω συμμετοχές πια) ο διαγωνισμός μπορεί πλέον να τερματιστεί κι επίσημα, με τη σφραγίδα του sold-out που κρατάει ο cheaplog πρόχειρη δίπλα στο ποντίκι του.

    Η ανταπόκριση νομίζω πρέπει να πέρασε κάθε προηγούμενο, με συμμετοχές που έφτασαν τις αρκετές εκατοντάδες, και παραδόξως φέτος, περιορίστηκαν ασυνήθιστα κοντά στις επιλογές που ήταν διαθέσιμες, αντί να επεκτείνονται ως και σε ταινίες προηγούμενων ετών. Οπότε, ευχαριστούμε και επιφυλασσόμεθα.

  12. cheaptalk said

    Έβαλα και τη σχετική στάμπα στο θέμα.

    Κάποτε οι προσκλήσεις για τις Νύχτες φιγούραραν, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, για μέρες και μέρες στη πρώτη σελίδα των Μαζών. Φέτος φτάσαμε να το βγάζουμε το θέμα όσο πιο κοντά στην έναρξη του φεστιβάλ και μαύρα μεσάνυχτα, και να το προσπερνάμε άμεσα με άλλα θέματα. Και αυτό γιατί η κατάσταση έγινε λίγο πολύ ανεξέλεγκτη, ελπίζουμε να το καταλαβαίνουν όσοι ταλαιπωρήθηκαν ;-)

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.