30 διπλές προσκλήσεις για Σύζυγο για Ενοικίαση

Just Go With ItΔες/Κρύψε το trailer


Η Audiovisual σας προσκαλεί στην avant première της ρομαντικής κομεντί Just Go With It. Το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στο ΙΝΤΕΑΛ, Πανεπιστημίου 46.




(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ο Ντάνι Μακάμπι (Άνταμ Σάντλερ), ένας πλαστικός χειρουργός που θέλει να φλερτάρει ελεύθερα χωρίς δεσμεύσεις, χρησιμοποιεί ένα αθώο ψέμα για να πετύχει το στόχο του: φοράει βέρα κι ας είναι ανύπαντρος. Όταν όμως γνωρίζει και ερωτεύεται μια πανέμορφη και αρκετά μικρότερή του δασκάλα, την Πάλμερ (Μπρούκλιν Ντέκερ), αυτό το μικρό ψέμα θα αρχίσει να τον καταδυναστεύει. Αλλά αντί να παραδεχτεί την αλήθεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αποφασίζει να «εφεύρει» μια σύζυγο με την οποία υποτίθεται ότι σύντομα θα χωρίσει για χάρη της Πάλμερ. Το ρόλο της δήθεν συζύγου αναλαμβάνει η επί χρόνια βοηθός του Ντάνι, Κάθριν (Τζένιφερ Άνιστον), μητέρα δύο παιδιών, τα οποία σύντομα αναγκάζονται να μπουν επίσης στο παιχνίδι. Έτσι καταλήγουν όλοι για ένα τρελό σαββατοκύριακο στη Χαβάη, που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στη πρόσκληση, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή βρίσκεις γυναίκα πρόθυμη να σου κάνει τη σύζυγο και μας στέλνεις τη βέρα στη γνωστή διεύθυνση με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Syzygos gia Enoikiash".

    Credits: σε μένα που άργησα να τη βγάλω κλασικά, και στη Brooklyn Decker που σε χαιρετάει στη πρόσκληση.

  2. verbal said

    Το αρχικό δημιουργικό που εστίαζε στα ταλέντα της Brooklyn Decker δεν ταίριαζε με τις προωθητικές προδιαγραφές της Sony κι έτσι αντικαταστάθηκε με κάτι πιο σύννομο και διακριτικό, που ετοίμασε ο γραφίστας της Audio Visual.

    Οι προσκλήσεις για την πρεμιέρα έχουν εξαντληθεί και η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 10 Μαρτίου.

  3. cheaptalk said

    Σημείωση ότι το "αρχικό δημιουργικό" είναι wallpaper που μοιράζει η Sony στην επίσημη σελίδα του φιλμ http://www.sonypictures.com/movies/justgowithit/site/downloads/?download=justgowithit4_wallpaper_1024x768.jpg

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.