Casa de Mi Padre (2012): Trailer en Español

Casa de Mi Padre - Trailer
Δες/Κρύψε το teaser

Ο Will Ferrell πρωταγωνιστεί στη μεγαλύτερη διεθνή κινηματογραφική ταινία όλων των εποχών, ή στη πιο αστεία που θα διαβάσεις ποτέ, ανάλογα με το αν βλέπεις το τρέιλερ ή το πόστερ του Casa de Mi Padre (2012), ταινία που φτάνει στις αίθουσες την άνοιξη, και έτσι ξεκινάει τη προώθησή της από το καταχείμωνο, στοχεύοντας το αμερικάνικο κοινό του Contraband (2012) ή της τρισδιάστατης επανέκδοσης της Ωραίας και του Τέρατος (1991), διάλεξε.

Η παραγωγή είναι προφανώς δύσκολη στο σμπρώξιμο στις Πολιτείες, είναι μια κωμωδία.. ισπανόφωνου τηλεδράματος όπου το βασικό αστείο είναι πως ο πρωταγωνιστής είναι εμφανέστατα.. Αμερικάνος. Και έτσι βέβαια είναι και κατασυμπαθητική εκτός από τρελή -- δεκαετίες αφότου το Χόλιγουντ έντυνε τον Mickey Rooney Γιαπωνέζο και τον Charlton Heston Μεξικάνο, παραγωγές σα το ριμέικ του Κοριτσιού με το Τατουάζ (2011) εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται με οσκαρική σοβαρότητα, παρόλο που αμερικανιοποιούν ότι βρουν μπροστά τους, και η Casa έχει τα παπάκια όχι μόνο να γελοιοποιήσει τη τάση, αλλά να το κάνει και ξεχωριστά αυθεντικά (και αντι-εμπορικά φυσικά), με υπότιτλους. Σαν ακόμα πιο προχωρημένη (ή μετα-) πλάκα, και σα nod προς μια από τις κουλτούρες του πλανήτη που έχει προσβάλλει χοντρά και επανειλημμένα το Χόλιγουντ, τα Ισπανικά του Ferrell είναι άθλια, άμα είσαι ισπανόφωνος την αντιλαμβάνεσαι, και την.. απολαμβάνεις φυσικά, πολύ καλύτερα την ειρωνεία της όλης φάσης, και το δημιουργικό θράσος της παραγωγής φαίνεται πιο απαράμιλλο όσο το εξετάζεις, ο Ferrell ας πούμε χρησιμοποιεί συνήθως τον Diego Luna σα πάτο των αστείων του για κοσμοπολίτες καλλιτεχνιάρηδες με γκομενοκοινό, και φυσικά ο Luna είχε το καλό χιούμορ να πρωταγωνιστήσει και στη ταινία. Έτερος λατίνος αγαπημένος στις πιτσιρίκες, ο Gael García Bernal κάνει παρέα στον Luna, και από τη παρουσία αυτού του αρκετά απρόσιτου πια δίδυμου του Y tu Mamá También (2001) μπροστά στη κάμερα ή του Matt "Director to watch" Piedmont πίσω από αυτή, η παραγωγή έχει και έναν αέρα σοβαρότητας στον προϋπολογισμό και στη σκηνοθεσία, τόσον ώστε οι κάποιες μπαχαλοσκηνές στο τρέιλερ να φαίνονται σκόπιμα φτωχές. Κατά τα άλλα η ελεεινότητα στις τηλενοβέλες είναι η θεματική στην Casa, η παραγωγή είχε ανακοινώσει την ύπαρξή της με δελτίο τύπου που ανέφερε ότι ο Ferrell σύρθηκε να πρωταγωνιστήσει εξαιτίας δικαστικής διαμάχης με τη.. Gary Sanchez (την εταιρεία παραγωγής του Ferrell και του Adam McKay), ο τίτλος είχε αλλάξει ένα φεγγάρι σε Untitled Spanish Comedy για να φτάσει τη φτηνή κλισεδαρία στο κόκκινο, και σύμφωνα με τον Luna, οι αυτοσχεδιασμοί στα γυρίσματα είχανε στόχο να προσεγγίσουνε τις ερμηνείες των πιο άθλιων ερασιτεχνών ever.



2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Η ταινία πήγε σε post production γύρω στα τέλη του 2010, και την άνοιξη του 2011 εμφανίστηκε και ένα περίεργο τρέιλερ, μάλλον σαν αστείο, για να πείσει κάποιον κόσμο ότι ο Ferrell γύρισε ταινία στο Μεξικό. Και μόνο από το διάστημα στο ράφι, καταλαβαίνει κανένας ότι η παραγωγή δεν είναι εύκολη στη προώθηση, ο Ferrell και ο McKay έχoυνε χιούμορ.. 21ου αιώνα, αλλά το μέσο κοινό έχει μείνει στον 20ο. Luna και Ferrell δεν έχουνε καμιά αντιπαλότητα βέβαια, ο δεύτερος κάνει πλάκα στον πρώτο.. στη πλάκα, και χρησιμοποιεί και πολλές γλώσσες, αναγνωρίζοντας ότι ο πολιτισμός είναι πια παγκόσμιος, και ξεφεύγοντας και από τη λογοκρισία, όπως όταν έλεγε τον Conan μαλάκα (στα Ελληνικά) ας πούμε.

  2. cheaptalk said

    Το τρέιλερ είχε βγει, σε αποκλειστικότητα, τέλη της προηγούμενης βδομάδας, σε μια σελίδα από αυτές τις ακατανόμαστες στις Μάζες. Τώρα βγήκε και για τη πλέμπα, μέσω του καναλιού της παραγωγής στο YouTube.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.