Razzies 2012: Μέρα παντοκρατορίας

Adam Sandler, Razzie stamped for the Masses

Ιστορικό ρεκόρ ταλεντάρας έκανε τη Κυριακή ο Adam Sandler που μάζεψε όλα ανεξαιρέτως τα Χρυσά Βατόμουρα για το 2011, με το Jack and Jill (2011) ειδικά να γίνεται για πάντα πλέον ο Τιτανικός (1997) των τενεκεδένιων βραβείων, όπως πρόλαβε να παρατηρήσει από χτες η Daily Mail. Προσωπικά ο Sandler τσίμπησε Χειρότερο Πρωταγωνιστή, Χειρότερη Πρωταγωνίστρια, Χειρότερο Ντουέτο, Χειρότερο Καστ, Χειρότερο Σενάριο, Χειρότερη Κλεψιά και Χειρότερη Ταινία φυσικά, αφού ήτανε παραγωγός του Jack and Jill μέσω της Happy Madison, και επιπλέον τα Razzies θεώρησαν πως αντέγραψε την ιδέα του τρανσβεστισμού από το το καλτ Glen or Glenda (1953) του Ed Wood. Τα σαλιαρίσματα του Sandler με τον Al Pacino έφεραν στον δεύτερο το βατόμουρο δεύτερου αντρικού ρόλου, τα βοηθητικά (σε αυτά του Sandler) φουστάνια του David Spade ήτανε αρκετά για να πάρει αυτός το χειρότερο δεύτερο γυναικείο, ενώ ο Dennis Dugan αναδείχτηκε χειρότερος σκηνοθέτης της περασμένης χρονιάς με το διπλό χτύπημα Jack and Jill και Just Go with It (2011).

Τα RAZZIES® του John Wilson και των 657 μελών του ιδρύματός του, μετακινήθηκαν φέτος Πρωταπριλιά από τη παραδοσιακή ημερομηνία τους πριν τα OSCARS®, απονεμήθηκαν σε κατάστημα με τρικ στη Santa Monica, και άνοιξαν τη ψηφοφορία του Χειρότερου Ζευγαριού για τους χρήστες του Rotten Tomatoes. Εκεί, στο ξεδιάλεγμα 35 χιλιάδων προτιμήσεων, λίγο έλειψε να αναγνωριστεί και το μεγαλείο του Breaking Dawn Part 1 (2011), αλλά γι' αυτό υπάρχουν πάντα τα βραβεία του Twilight TV κάθε χρόνο. Ο Sandler είχε κάνει ρεκόρ και στις υποψηφιότητες, όπου με 11 συνολικά έσβησε τις επιδόσεις του Eddie Murphy πριν τέσσερα χρόνια με το Norbit (2007). Η παντοκρατορία της Jill, εκτός από το Breaking Dawn άφησε χωρίς τιμές και το New Year's Eve (2011) το οποίο πήγε πραγματικά τον πάτο παρακάτω για τις ταινίες παιδομαζώματος (ensemble cast ελληνικότερα) και όχι μόνο. H Jill δεν έπιασε τις συνηθισμένες ταμειακές επιδόσεις του Sandler, έμεινε κάτω από τα $100 εκατομμύρια στην Αμερική, αλλά προς το παρόν ο αστέρας της παραμένει από τους ελαχιστότατους πια χολιγουντιανούς με εγγυημένο τσεκ $20 μυρίων για κάθε του συμμετοχή, σύμφωνα με το Forbes.



Previously on Movies for the Masses: César 2012: Μέρα καλλιτεχνών

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Κάθε χρόνο στο σχετικό θέμα, ρίχνω από μια στάμπα βατόμουρων στη πιο τιμημένη από τα Razzies γκόμενα. Φέτος δε γίνονταν να συνεχιστεί η παράδοση, οπότε.. έκανα ότι μπορούσα :p

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.