Τα κόκαλα της Keira Knightley στη Βενετία

Keira Knightley, Atonement Venice Premiere, Photo 02Δες/Κρύψε το trailer του Silk (2007)

Μπορεί ακόμα εκατοντάδες κάθε βδομάδα να ανακαλύπτουν τα βυζιά της Monica Belluci στο κόκκινο χαλί της Ρώμης (αφού είναι πρώτο αποτέλεσμα στο Google) αλλά η Βενετία επιμένει και φέτος, όπως και πέρσι, σε εικοσάρες. Και η Keira Knightley, πιο αδύνατη από ποτέ, στήθηκε για τα φλας και στο photo call και στο κόκκινο χαλί της διπλής πρεμιέρας του Atonement (2007) και του γηραιότερου κινηματογραφικού φεστιβάλ του πλανήτη.

Το φιλμ ενθουσίασε λιγότερο τους Ιταλούς και περισσότερο τους υπόλοιπους που ψοφάνε για δράματα εποχής, όπως λέει ο φίλος μας ο Boyd van Hoeij και κάθε ανταπόκριση από το Lido. Και σε αυτά (τα εποχής, ξέρεις) φαίνεται να ειδικεύεται, δυστυχώς, το πιο αυθάδικα σέξι μουτράκι των δύο (και βάλε) ημισφαιρίων. Με εξαίρεση κάτι αναλαμπές στιλ The Jacket (2005) και Domino (2005), η Κίρα πάει από εποχή σε εποχή, και φέτος πρωταγωνιστεί και στο (το μάντεψες) εποχιακό δράμα Silk (2007) ενώ για του χρόνου ετοιμάζει την δραματικά εποχιακή The Duchess (2008) για μια δούκισα του 18ου αιώνα και πρόγονη της Diana, λέει. Τουλάχιστο μπορείς να ελπίζεις στο The Edge of Love (2008) που βασίζεται σε κομμάτια από τη ζωή του, μόλις πενήντα χρόνια πεθαμένου, Dylan Thomas και για το οποίο τα κουτσομπολιά επιμένουν για μήνες ότι είναι πήχτρα στα λεσβιακά όργια, της σέξι κοκαλιάρας με την Lindsay Lohan αρχικά και με τη Sienna Miller όταν η προηγούμενη πήρε πόδι από την παραγωγή (ή για άλλους αποσύρθηκε για να μην ενισχύσει το καλά κρυμμένο στα εξώφυλλα πολυσεξουαλικό προφίλ της). Τα κουτσομπολιά και οι φαντασιώσεις οργιάζουν βέβαια παρά τα όσα λέει η σεναριογράφος Sharman Macdonald που είναι και λίγο, εδώ και 22 χρόνια, μάνα της πρωταγωνίστριας.

Όσο για την ανορεξία, όπως αναφέρει και η Daily Mail, η Keira πυροβολάει τις φήμες εδώ και κάνα χρόνο, χωρίς να κάνει και τίποτα, πέρα από ρετουσαρίσματα, για να τις διαψεύσει.

Keira Knightley, Atonement Venice Photo Call, Photo 06Keira Knightley, Atonement Venice Photo Call, Photo 10


3 Responses so far.

  1. verbal said

    "I kiss your sweet and wet cunt" ήταν η φράση που σκεφτόταν ο Δανίκας όταν ετοιμαζόταν να πάρει συνέντευξη απ' την Keira Knightley, προφανώς θύμα κι αυτός της σκελετώδους σεξουλικότητάς της, όπως εξηγεί στις αθάνατες θανατηφόρες ομοιοκαταληξίες του. Κι άμα αρχίσει να γράφει κριτικές σε μαντινάδες κρητικές, εντύπωση δε θα μου κάνει, εκεί τον βλέπω στο τέλος να φτάνει.

  2. cheaptalk said

    Δε ξέρω τι σκεφτόμουνα, έμπλεξα τα χρόνια για Κίρα και Σιένα, όμως διαφωτίστηκα, διόρθωσα την ηλικία της στο θέμα. I kiss your sweet and wet cunt.

  3. Anonymous said

    Κάποιος επειγόντως πρέπει στα Friday's να την πάει,
    και όλο το μενού να την κάνει να το φάει.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.